Skoči na vsebino
Usnje
Napisano

V?eraj sprobal izdelek Glipton Gt11 Leather Conditioner iz Velike Britanije naro?en. Nad izdelkom sem zelo presene?en. Toplo priporo?am vsem. Ne masti usnja, osve?i ga in da vonjavo pravega usnja.

Lp

Tko jutri dobim premaz Glipton GT11 in ?istilo Gt15.

Mal sem gledal po internetu kako naj bi o?istil usnje pa na posnetkih ka?ejo da se nanese ?istilo, ki se ga nato zdrgne s ??etko. Ni mi najbolj v?e?. da bi po 2 leti starem usnju drgnil s ??etko. Na?el sem ?e posnetek, da drgnejo z brisa?o. Ko zdrgnejo nato prema?ejo s GT11 in na koncu ?e malo spolirajo, da sijaj izgine.

A je kdo to ?e po?el, s katerimi pripomo?ki, kako...prosim za kak?en nasvet, da ne bom potem debelo gledal ko se spravim na delo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jeklena platisca - pomoc
Napisano

Pozdravljeni,

pri nakupu M6 letnik 2017 sem dobil se 4 jeklena platisca z zimskimi gumami dimenzije 215/65-16.

Platisca z gumami bi rad prodal na bolhi samo nimam pojma kaksne so dimezije lukenj.

Tistega ki se spozna, prosim da mi napise kaksne dimenzije naj vpisem v oglas d abo jasno kaj prodajam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 2 -nakup
Napisano

Zena je imela taksno mazdo. Preden sem jo prodal sem opazila manjsi zametek rje na zadnjem blatniku, druge rje ni bilo. Obvezno vzemi 86km ker se odlicno pelje. Drugace je avto super, nismo imeli nobenih tezav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volanska letev
Napisano

Malo zadihaj in pospravi 700Eur. Tudi meni je 'mojster' Pelko postavil isto diagnozo. Pa mi diagnoza ni bila vsec saj je bil volan popolnoma normalen za voznjo, brez lufta, edino kar je bilo je bilo cudno skrtanje predvsem ob pocasni voznji in obracanju volana na mestu, tako kot pri tebi, zato sem se po letih izogibanja Mazde Mocnik odlocil da avto zapeljem se tja v pregled. In evo ti ga na, resitev v 30 minutah. Ugotovili so da so mansete (ne sprasuj kaj je to ker pojma nimam o sraufanju avtov)pocile in spustile olje. Dolili so olje in skratnje je prenehalo. Cez teden dni so zamenjali mansete in od takrat imam mir. Mislim da je to tvoja resitev, denar pa lahko nakazes na moj trr, imas v zasebnem sporocilu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Drugace ena info izven teme. Meni je volan na M6 2008 sumljivo skrtal, pri pocasnem manevriranju ali obracanju volana na mestu je bilo slisati kot da nekaj v notranjosti drgne ob neko stvar. Normalno je mehankar takoj posumil volansko letev in sem ze razmisljal o nakupu, ki pa ni poceni. No pa sem se le odpeljal se do pooblascenega servisa in so ugotovili da so man?ete preparele in je olje ven odteklo. So mi jih zamenjeli in zvok je izginil. No pok v podvozju pa ostaja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.