Skoči na vsebino
Rezervno kolo
Napisano

Ni vec obvezna, pridi mojega poglefat... . Pa kaj na primer bos delal s 15 ce ne gre preko celjusti???

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer avto ni tako hudo star:

Lahko bi se okno zapeklo na tesnilo in motor?ek ni dovolj mo?an in daje vtis da ni? ne deluje. V mojem primeru je pomagalo da sem z roko pomagal spustiti steklo.

Obe mu ne gresta...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glasen ropot v predelu motorja
Napisano

Se mi je zdelo da lezaj. Zdaj ce je se lahko tudi peljes do pelka, ker motor je potem ze danes za menjati..... Zal.

Jaz sem sel isto tako do servisa tok tok tok v Rovinju potem je pa amzs prisel do servisa, ker 200km je pa mal prevec se do doma :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, ne preostane drugega kot dobit mehanika, ki se mu bo ljubilo s tem ukvarjat, pa avtovleka.

Olje sicer ni ni? popilo, nobenih opozorilnih lu?k (ne prej ne sedaj), avto ni dajal kak?nih predhodnih opozoril, da mu kaj nebi pasalo, karter spucan dobri 2 leti nazaj.. samo naenkrat je za?elo ropotat.

Pri dislu se ne da ugotovit z odklaplanjem ogrevalnih sve?k kater cilinder bi mogo?e bil?

Vozim se seveda ne, za 100m se je avto v?galo, da se sem po zadnji ravnini pri?el do doma, pa naknadno ?e  res na kratko v gara?i, ?e bi lahko dolo?il od kje se sli?i.

Meni se je podobno zgodilo na barchetti, le?aj grede, vendar je ?lo za skrito napako prodajalca, z drugimi besedami adijo motor (primer ki ga tudi omenja Lepi). Upam da bolje pride? skozi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jermeni so celi? Da ni kak nacufan pa opleta?

Tezko opisat takzvok ampak velikrat jermenica alternatorja ali sponarja zacne cvilt (lezaj) sam ta zvok je ponavadi tak pescen ?merglast

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 izgubi obrate
Napisano

Med vo?njo med dodanim gasom ali ?tantgasom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave na elektriki 2.5 V6
Napisano

Ko spustis kljuc ti prekine tok, verjetno fail v napeljavi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Enako v Seatu, ampak ima 14 ?ob po celem avtu tako da ni treba agresivne klime

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Se komu sanja v cem je fora? Iz poobla??enca sem dobil tole, gor je pele ozna?il katero cev potrebujem (61464). Gledam tole cev ki je prava, a je oe ?t. 61465. Ujemajo? oe(61464) pa ima ta cev ??

razlika je da je ena spodnja ena pa zgornja saj ti lepo pi?e, torej katera ti pu??a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

?e koga zanima je cev pri mazdi 99eur jaz pa bom narocil kar iz nem?ije za skoraj pol ceneje od firme Metzger. Kdo ve kak?na je razlika med spodnjima dvema?

http://www.daparto.de/Ersatzteile/Mazda-6-I-Fliessheck-GG/2-1105-?kbaTypeId=50710&ref=catalog&categoryQuery=hochdruckleitung

Eno neumno vpra?anje......a cev se ne da odrezat pa zalotat novo?

To mi je ravno naredil kolega na sobni klimi...res da so bakrene, vendar predvidevam da se zadevo na avto da tudi po?timat?

oziroma da najde? tako ki se prodaja z deli s klimo:

http://www.avto.net/Ads/results.asp?znamka=Mazda&model=&modelID=&tip=&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&cenaNetto=0&cenaDDV=0&brezcene=1&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=0&klima=&servo=&lastnik=&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=2&oblika=0&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=9999999&kwMin=0&kwMax=999999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&izpis=1&sirina=0&dolzina=&dolzinaMIN=0&dolzinaMAX=100&nosilnostMIN=0&nosilnostMAX=999999&lezisc=&presek=0&premer=0&col=0&vijakov=0&vozilo=&plin=&prodajalec=&estekla=&leder=0&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=&zaklepanje=&vlecna=0&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=0&airbag=&najem=0&hibrid=&garancija=0&oldtimer=0&barva=&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=0&G2=&toygar=&citroenselect=0&sedezev=&petzvezdic=0&paketgarancije=&topp=0&EKO=0&door=0&MEN=0&VIN=&broker=0&prikazkategorije=0&kategorija=0&oglasrubrika=1&zaloga=10&presort=3&tipsort=DESC&stran=1&SUBmodelsearch=Mazda6

Glede razlike po opisu je ni - pri obeh pi?e isti model avta, mogo?e material sode? po barvi....no pa to da je ena na sliki na glavo obrnjena :):)

Ampak a je kdo ra?unal da more mehanik ?e spustiti ven plin, zamenjat, vakumirat, napolniti...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

ECO uga?a kompresor ko ga ne rabi kljub temu da je klima tehni?no vklopljena. Posledi?no ti kuri manj bencina ker pa? ma?ina ne goni klime ko je ne rabi.

Na 2014+ modelih se sicer pri veliki temperaturni razliki ECO izklopi sam in tudi nisem opazil da bi slabo delala z ECO vklopljenim.

Ti ima? mazdo 3, manj?i kot je prostor bolj je (pa ?e novo)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF - brez igube mo?i
Napisano

Zakaj ne probas sam v 5 min resetirat? Prihranis evre, cajt in zivce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Kaj je sploh fora te ECO funkcije ? :)

ekologija pa zdravje da ne buta preve? v faco in kao okolje................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Pa saj sem jaz ugotovil da je mazdina klima za en kurc, vedno bo spreminajala temp glede na tvojo nastavitev in ne glede na temp prostora. Vedno da tam ene 5C manj od nastavljenega...se pravi da mora? dati na LO da res hladi kot rabi?. Glej cel film

Pa ?e nekaj ?e 2x pritisne? AC da izgine ECO je veliko mo?nej?a!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF - brez igube mo?i
Napisano

Kdor ti je menjal olje (upam da ga je) ti ni resetiral DPF servisnega opozorila, ki se vklopi na 20.000km. Kajti to je opozorilo da je lahko olje ?e kontaminirano.

Utripa = servis

Gori = jeba

Resetiraj sam (tako kot sem ga tudi jaz) in furaj dalje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija mazda6
Napisano

Obstaja! Volvo dvd nekaj je oznaka ampak so mape tako stare da je isto kot nic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Registracija in prepis vozila
Napisano

Zjutraj jo poklici in ce je resna ti naj da podatke skupaj z davcno, emso in st osebne (tudi datum izdaje in veljavnosti)

Gres izpolniti dopoldne v kranj pogodbo s podatki in overis.

Ce vzame mas dopust, ce ne vzame si izgubil 1? za overitev....

Edino ne vem ce bi moral se odjaviti avto. Malo sem pozabil da dobis nazaj cestnino pa to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.