Lahko bi se okno zapeklo na tesnilo in motor?ek ni dovolj mo?an in daje vtis da ni? ne deluje. V mojem primeru je pomagalo da sem z roko pomagal spustiti steklo.
Obe mu ne gresta...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja, ne preostane drugega kot dobit mehanika, ki se mu bo ljubilo s tem ukvarjat, pa avtovleka.
Olje sicer ni ni? popilo, nobenih opozorilnih lu?k (ne prej ne sedaj), avto ni dajal kak?nih predhodnih opozoril, da mu kaj nebi pasalo, karter spucan dobri 2 leti nazaj.. samo naenkrat je za?elo ropotat.
Pri dislu se ne da ugotovit z odklaplanjem ogrevalnih sve?k kater cilinder bi mogo?e bil?
Vozim se seveda ne, za 100m se je avto v?galo, da se sem po zadnji ravnini pri?el do doma, pa naknadno ?e res na kratko v gara?i, ?e bi lahko dolo?il od kje se sli?i.
Meni se je podobno zgodilo na barchetti, le?aj grede, vendar je ?lo za skrito napako prodajalca, z drugimi besedami adijo motor (primer ki ga tudi omenja Lepi). Upam da bolje pride? skozi.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
moram imeti min 16 col. 14 in 15 col je poplava rezervnih koles za VW, medtem ko 16,17 je pa skorajda ni?, ?e pa je je pa drago...to je res ratala iskana roba
Se komu sanja v cem je fora? Iz poobla??enca sem dobil tole, gor je pele ozna?il katero cev potrebujem (61464). Gledam tole cev ki je prava, a je oe ?t. 61465. Ujemajo? oe(61464) pa ima ta cev ??
razlika je da je ena spodnja ena pa zgornja saj ti lepo pi?e, torej katera ti pu??a?
?e koga zanima je cev pri mazdi 99eur jaz pa bom narocil kar iz nem?ije za skoraj pol ceneje od firme Metzger. Kdo ve kak?na je razlika med spodnjima dvema?
ECO uga?a kompresor ko ga ne rabi kljub temu da je klima tehni?no vklopljena. Posledi?no ti kuri manj bencina ker pa? ma?ina ne goni klime ko je ne rabi.
Na 2014+ modelih se sicer pri veliki temperaturni razliki ECO izklopi sam in tudi nisem opazil da bi slabo delala z ECO vklopljenim.
Ti ima? mazdo 3, manj?i kot je prostor bolj je (pa ?e novo)
Pa saj sem jaz ugotovil da je mazdina klima za en kurc, vedno bo spreminajala temp glede na tvojo nastavitev in ne glede na temp prostora. Vedno da tam ene 5C manj od nastavljenega...se pravi da mora? dati na LO da res hladi kot rabi?. Glej cel film
Pa ?e nekaj ?e 2x pritisne? AC da izgine ECO je veliko mo?nej?a!
Kdor ti je menjal olje (upam da ga je) ti ni resetiral DPF servisnega opozorila, ki se vklopi na 20.000km. Kajti to je opozorilo da je lahko olje ?e kontaminirano.
Utripa = servis
Gori = jeba
Resetiraj sam (tako kot sem ga tudi jaz) in furaj dalje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni vec obvezna, pridi mojega poglefat... . Pa kaj na primer bos delal s 15 ce ne gre preko celjusti???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani