hm te?ko re?t in odkrivat napako takrat ko je ni!!!
Pol zih kje ?trom jebe!!!
Je pa tak ?e se ti to ponovi ve?krat imej pri sebi kako sve?ko ,in ?e ti zataji v?ig lahko preveri? ?e ima? iskro do svce?ke,preveri kak bencinski filter!!!!(aja ?e ga vergla? ful smrdi po bencunu al ne takrat ko ne u?ge) da kaka benz pupa zajebava!!!?
uuu drga? pa lahk ?e da kak konektor(kak stik jebe)
:ne vem: :ne vem:
Ti povej kaj si ?e vse preveril!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Koda od klju?a hmmmm nevem ?e?????? :ne vem: Probaj ?e z drugim klju?em ,in poglej ?e ti lu?ka za kodiran klju? ugasne ali se ti pri?iga!!!!
Druga?e pa bol natan?no opi?i kako vergla!!!!
1. lahko ?tartar vrti ampak se ne sli?i da bi pognal vztrajnika Glej ?e se kaj pokadi zadaj,?e se ne je to to!!!(tukaj je 80% sklopka na zobniku ?tarterja fu?)
Imel tak problem na svoji mazdi!!!!!!In ko kon?no po xxx poskusih v?ge ,lavfa kot bi ti?al motor pod vodo ali bi delal na 2 cilindra????
Zato ker je nalilo ogromno bencina v valje in po nekaj sec. dela kot bi bilo vse lepo in prav!!!
2.Lahko pa ?tartar vergla in se zadaj nekaj ho?e kadit(se pravi da se vztrajnik vrti potem pa je to povezano s kakim ?tromom)
No podpi? kako to?no dela!!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Pozdravljeni zanima me ali je imel kdo podobno te?avo. pri nekaj ve?ji hitrosti npr na avtocesti, ko za?nem zavirati se sli?i zvok, kot da bi bil abs ?eprav ni, hkrati se tudi trese avto. Baje so obrabljene zavorne plo??ice???
se komu kaj sanja?? :ne vem:
Iz mojih izku?en ti lahk re?em samo!!!
Najprej zamenjaj(preveri plo??ice) In poglej stanje diskov, po potrebi podrejaj rob ali pa jih zamenjaj!!!!
?e je vse dobro potem pa ?e preveri stanje podvozja(glej kake kon?nike volanske ali na vilicah ,le?aje)
Morda zaradi lufta kaj potresava!!!!
To: mazda323
AVTO PA NIKAKOR NE SME TREST PRI MO?NEM ZAVIRANJU!!!
Ko sm pri?el na semafor in se ustaviil so obrati padli pod 800rpm nato pa se je ustalil!!! Enako se je dogajalo ?e sm ga na mest pohodil in spustil gas!!!
Vzrok pri meni je bil raz?telana loputa za prosti tek in sva jo z majstrom na servisu na?telala oz. nekako resetirala s kosom ?ice in izvija?em!!!!
Zadeva po?timana!!!
Morda je kaj podobnega!!! Ni? ne izgubi? ?e se pozanima? na servisu!!!
Na servisih uradnih NE obnavljajo obrabljenih delov (kon?nike ,roke itd.)oz. samo preko dolo?enih virov(REDKO)
Jih pa? zamenjajo z novo seveda ?e re?e?!!! in temu je primerna cena!!!
Tako je za vse ostalo!!!
Jaz osebno sm zadovoljen z GAMO in kot se ti?e samega dela so pohvale,in se da vse lepo zmenit ?e je treba,pa imam 11 let star avto in sem lih tako dobrodo?el bil kot ata ko pripelje 6-ko
Je pa tko danes se vse pla?a in ni? ni zaston,?e si kolikor malo dinami?en tip bo? se ?e zna?el in pri?paral tam kjer se da ampak za to mora? pa malo tudi sam pomigat in se pozanimat kako pa kaj!!!
Ampak nekaterim se tega ne da ,peljejo avto na uradni servis,tam pla?ajo kolikor pa? je,
za tem pa ?infajo vse mogo?e!!!
Sicer pa servisiraj svojega koni?ka tam kjer ho?e? in kjer sam ve? da je prav!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da dr?i 300.000 km !!!
Pri kaki vo?ni pa noben ne re?e!!!!
Nima? kej dost ?tudirat!!!( ?e res poka sklopka)
Mehanik ,sklopko obnovit(ali zamenjat) in zamenat potisni le?aj in gassa do naslednih 200.000km
jaz imam tudi ?ez 200 tiso? poka mi ni? samo pa pri hitrem ?altanju ne spusti potisni le?aj( drsi)
ampak ni ?e sile!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani