Skoči na vsebino
"Pokanje" sklopke
Napisano

:hohoho::hohoho: da dr?i 300.000 km !!!

Pri kaki vo?ni pa noben ne re?e!!!! :D

Nima? kej dost ?tudirat!!!( ?e res poka sklopka)

Mehanik ,sklopko obnovit(ali zamenjat) in zamenat potisni le?aj in gassa do naslednih 200.000km

jaz imam tudi ?ez 200 tiso? poka mi ni? samo pa pri hitrem ?altanju ne spusti potisni le?aj( drsi)

ampak ni ?e sile!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo v 323F
Napisano

No, v to ne more? nikoli bit 100% prepri?an--to s pupo in ?eno. :hohoho:

kako da ne lahko si ,samo pot do tgea je dovga...(treba pridobit zaupanje) :hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?
Napisano

no nism bil dale?!!! :bravo:

Va?no da dela in res je, riziko se vozit z enim klju?om!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tresenje pri zaviranju
Napisano

Jaz do sedaj imel samo bridgestone ,in F1

re?em lahko samo :rispekt::rispekt:

Na prej?nem avtu pa mel savine pa mishelin pa nism bil zadovoln!!!

Tako da!!!

Sicer pa boli mene kej, kake gume mate gor meni se obnesejo tiste k sm napisal!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tresenje pri zaviranju
Napisano

kdo pa je sploh reku da ima SAVA dobre gume za polet!!!! ?zmeden??zmeden?

Meni so bile samo zimske ql!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cviljenje zadnjih zavor
Napisano

normalno ?e se je pa grelo!!! :bravo:

?e ti bo ?e cvililo pa lahko ?e vse pakne razdre? in jih malo o?mirgla?!!!

druga?e pa le da je ?lo na bol?e!! :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tresenje pri zaviranju
Napisano

vzrok tresenju niso diski ne plo??ice ampak krive Sava intensa gume, le?aj in homokineti?ni zglob

A samo to????? ?zmeden?

No vseeno smo usi brcal v temo ampak neko izhodi??e si pa le dobiv in mo?ne vzroke!!!

Va?no da zdaj dela!!! :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cviljenje zadnjih zavor
Napisano

meni je bilo tako k sm kupil avto da je vse neki hotl cvilit!!!

Pa sm parkrat bremzal tako na polno za spredaj in se peljal z zategneno ro?no za zadaj!!!

O?itno je nucalo!!! :bravo:

Probaj in napi?i rezultat

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cviljenje zadnjih zavor
Napisano

Lej ?e si menjal pakne in so ?e nove pol je razumlivo da malo pocvilijo!!!

Kaj pa rob dromenlov si dal kaj postru?it!!!!(morda se niso ?e dobro usedle pkne)

Probaj tako ,da kake par 100 metrov pelje? z zategneno ro?no zavoto(ampak ne da kolesa blokirajo)

da malo znuca? pakne(da jih malo segreje? in da se ?e malo usedejo!!! ?e se ?e niso)

Ponavadi je pomagalo

!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija
Napisano

UUUU grega tole se pa lepo sli?i :hohoho:

Izku?ne se ?erijo a ne :bravo::bravo:

To?no tako kot si reku!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stelex
Napisano

Kolega mi je priporo?il, da uporabim (razred?en) Stelex namesto Vitrexa za pranje stekel.

Malo me skrbi, ker ima noter amoniak, ki bi znal (dolgoro?no) negativno vplivat na barvo...

Ima kdo kak?ne izku?nje s tem ali katerim drugim proizvodom (Armor All...)?

Aja, poskusil sem tudi Sonax, pa se mi ni zdel nevem kaj.

Hvala!

Js probal ,stelex,sonax,vitrex in ?e nekaj stvari iz ?rpalk,pa ti sam povem ,vse en isti bull shit!!!!!

Sonax pa je do sedaj najbol mi deloval!!!!(?e ne drga? vsaj po vonju)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx-5 problemi z v?igom
Napisano

ok pol ?e cukne prime ?tartar na vztrajnik!!!!

hm te?ko re?t in odkrivat napako takrat ko je ni!!!

Pol zih kje ?trom jebe!!!

Je pa tak ?e se ti to ponovi ve?krat imej pri sebi kako sve?ko ,in ?e ti zataji v?ig lahko preveri? ?e ima? iskro do svce?ke,preveri kak bencinski filter!!!!(aja ?e ga vergla? ful smrdi po bencunu al ne takrat ko ne u?ge) da kaka benz pupa zajebava!!!?

uuu drga? pa lahk ?e da kak konektor(kak stik jebe)

:ne vem: :ne vem:

Ti povej kaj si ?e vse preveril!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx-5 problemi z v?igom
Napisano

Koda od klju?a hmmmm nevem ?e?????? :ne vem: Probaj ?e z drugim klju?em ,in poglej ?e ti lu?ka za kodiran klju? ugasne ali se ti pri?iga!!!!

Druga?e pa bol natan?no opi?i kako vergla!!!!

1. lahko ?tartar vrti ampak se ne sli?i da bi pognal vztrajnika Glej ?e se kaj pokadi zadaj,?e se ne je to to!!!(tukaj je 80% sklopka na zobniku ?tarterja fu?)

Imel tak problem na svoji mazdi!!!!!!In ko kon?no po xxx poskusih v?ge ,lavfa kot bi ti?al motor pod vodo ali bi delal na 2 cilindra????

Zato ker je nalilo ogromno bencina v valje in po nekaj sec. dela kot bi bilo vse lepo in prav!!!

2.Lahko pa ?tartar vergla in se zadaj nekaj ho?e kadit(se pravi da se vztrajnik vrti potem pa je to povezano s kakim ?tromom)

No podpi? kako to?no dela!!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm napisal da nikoli ?e ni bilo menjano!!!

Pol pa tak naredi!!

Zamenjaj sve?ke

bencinski filter

zra?ni filter(spucaj ali zamenjaj)

Snami gumo za zrak in poglej kako zgleda sesalni kolektor!!!

Ko bo? to nardil pa javi rezultat!!!

Da se vsaj ve kaj si zamenjal in ?e ni bolje da se i??e druge mo?ne napake!!!

Zato zo?aj krog mo?nih krivcev za to nihanje!!!

P.S. nakje za?ni re?evat problem!!! To je najcenej kar lahko nabavi? in zamenja? doma!!!

pri 80.000 km treba zamenjat vse na?teto ( pa tudi ?e dela)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?
Napisano

?e se ne motim je ?e 1x wildcat to povedala kako to gre in da stane cca 17-20 jurjov starega denarja!!!

Zapelji se na servis in tam povej kaj bi rad in mislim da ne bo te?av pri izdelavi novega klju?a!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tresenje pri zaviranju
Napisano

Smoprobal z 200+ km/h na 50 in manj in ?e so diki ok ni panike, ?e pa trese pa so preve? obrabljeni.

Spet sem imel prav, mater sem smotan. <_<

Aha ha nisi bil edini!!!! :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tresenje pri zaviranju
Napisano

Pozdravljeni zanima me ali je imel kdo podobno te?avo. pri nekaj ve?ji hitrosti npr na avtocesti, ko za?nem zavirati se sli?i zvok, kot da bi bil abs ?eprav ni, hkrati se tudi trese avto. Baje so obrabljene zavorne plo??ice???

se komu kaj sanja?? :ne vem:

Iz mojih izku?en ti lahk re?em samo!!!

Najprej zamenjaj(preveri plo??ice) In poglej stanje diskov, po potrebi podrejaj rob ali pa jih zamenjaj!!!!

?e je vse dobro potem pa ?e preveri stanje podvozja(glej kake kon?nike volanske ali na vilicah ,le?aje)

Morda zaradi lufta kaj potresava!!!!

To: mazda323

AVTO PA NIKAKOR NE SME TREST PRI MO?NEM ZAVIRANJU!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"pihanje" serva
Napisano

Ma vedi ga kaj bi blo!!!

?e ne pa na test pelat!!!

Ti spumpajo olje ven in pod ve?jim pritiskom na?opajo zrak not in ?e kje spusti v sistemu zna bit problem pol !!!

Razn ?e je to pa? varnostno!!

Sam ?udn mi je k zrak piha sj je olna pumpa to in olje ?opa po ceveh za servo in ne zraka!!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"pihanje" serva
Napisano

pol pa ni vse ql po mojem!!! Bolje da se pozanima? kako pa kaj je s tem!!! :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

"pihanje" serva
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho: ?ele zdaj sm dobro prebral da je tema pihanje SERVA in ne SEVERA kot sm jaz prebral :hohoho:

Se podpi?em z predhodnimi ,meni pa ne piha ni? ampak avto konkretno po?epne ko je namotan do konca!!!

Zato tole o pihanju tudi sam 1. sli?im!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm tole nihanje je pribli?no tako kot pri meni!!!

Ko sm pri?el na semafor in se ustaviil so obrati padli pod 800rpm nato pa se je ustalil!!! Enako se je dogajalo ?e sm ga na mest pohodil in spustil gas!!!

Vzrok pri meni je bil raz?telana loputa za prosti tek in sva jo z majstrom na servisu na?telala oz. nekako resetirala s kosom ?ice in izvija?em!!!!

Zadeva po?timana!!! :bravo:

Morda je kaj podobnega!!! Ni? ne izgubi? ?e se pozanima? na servisu!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatska klima - Mazda 3/2007
Napisano

Prodejte avto pa si kupte avto brez klime in ne boste mel teh problemov!!! :hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

no no mater du? sej ni tok slabo kukr se sli?!!!!

Je pa nekaj!!!!

Na servisih uradnih NE obnavljajo obrabljenih delov (kon?nike ,roke itd.)oz. samo preko dolo?enih virov(REDKO)

Jih pa? zamenjajo z novo seveda ?e re?e?!!! in temu je primerna cena!!!

Tako je za vse ostalo!!!

Jaz osebno sm zadovoljen z GAMO in kot se ti?e samega dela so pohvale,in se da vse lepo zmenit ?e je treba,pa imam 11 let star avto in sem lih tako dobrodo?el bil kot ata ko pripelje 6-ko

Je pa tko danes se vse pla?a in ni? ni zaston,?e si kolikor malo dinami?en tip bo? se ?e zna?el in pri?paral tam kjer se da ampak za to mora? pa malo tudi sam pomigat in se pozanimat kako pa kaj!!!

Ampak nekaterim se tega ne da ,peljejo avto na uradni servis,tam pla?ajo kolikor pa? je,

za tem pa ?infajo vse mogo?e!!!

Sicer pa servisiraj svojega koni?ka tam kjer ho?e? in kjer sam ve? da je prav!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozvo?enje BOSE ga"lomi"
Napisano

?e pravi da radio pa normalno ?pila CD pa prekinja!!!

kaj ti ma? CD in izmenjevalec v enem!!!!?

Je pa vsekakor dobro najprej malo stike preverit najbolje da iz?teka? in nazaj u?teka?!!!

Pol pa dalje!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rja na podvozju
Napisano

Kolikor jaz vem ni lih pod garancijo podvozje(velja za pleeh in ?e se motim naj me kdo popravi!!)

Je pa tko da najbolje dvigne? avto ga opere? fajn nato pa za??iti? s posebnim premazom ki je temu namenjen!!!!

?e ima? kakega takega maharja ki je v tem poslu ti bo znal svetovat ali po?timat!!!

Druga?e pa to delajo mislim da li?arji ali mehankarji in stane cca do 100? (pomoje)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.