Skoči na vsebino
Vpoklici
Napisano

A ima ?e kdo te?avo z ob?asnim pokom ?ez le?e?e policaje ali kako ve?jo udrtino itd. Opazi se, ?e gre? po?asi, sicer poka ni, pa ?e to ne vedno?? 2017 letnik 6ka.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Ti se hecas ampak meni so se za cca 50km podalj?al. Bo pa o?itno treba ?pegle menjat, ker se dogaja da se ne odprejo vedno do konca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

Za tega pi?e, da je za sisteme kjer je potreba po hitrem polnjenju ala rekuperacija. Zato me zanima, ali gre oni drugi z linka lih tut notr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF & Check engine
Napisano

Di?i po zabitem DPF. Jaz bi probal s stati?no regeneracijo, ?e ?e ni prepozno za to. Pod reset DPF in potem k strajnarju oz. konkurenci, da ti orenk s?istijo DPF.

Pa seveda obenem preverit, ?e so ostale komponente nekje v normali, zlasti injektorji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda soul crystal rdeca se krusi
Napisano

To da je treba dolit olje na prvem servisu je baje navadno. Vw ma isto foro. Barva je pa menda ?voh, sploh ta rde?a menda. To so nekaj zajebal.

Menjalnik je pa za moje pojme ?isto soliden, tudi po testih ni nekih velikih graj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano

Aja 110km. Ja to je res na polovici.

Spremljaj PIDe PM_ACC_DSD, PM_ACC_GEG in PM_ACC.

?e je vse tipi topi, je PM_GEN na vrhu, ostala dva sta precej ni?ja.

Ko ima? zabasan DPF se ti za?ne dogajati ,da PM_ACC_DSD ob regeneraciji ne pade ve? na nulo, ampak recimo max na 1 ali 2g na liter, ter zgodi se ?e to, da trigger za regeneracijo ni ve? PID PM_GEN ampak PM_ACC.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Lol, ka js mam dejavu spet al ka, ?e mesec bluzim o problemih z DPF regeneracijami zej pa ugotovim, da mam vpkolic: AK016A - Intake Shutter Valve Concern

Sicer ni dierktno povezano in po googlu bi se lahk sam zgodil, da ti avto ugasne. Ma gremo se zment na servis, pa da vidimo.

Tudi jaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.