yavarye ja lahko uletim do tebe sam povej gdaj ma? kej ?asa,da mal poslu?a? ma?inco.Pa upam da mi spet ne bodo k?ni swifti sral po cesti.Ta drugi kre? u lajfu je bil ku sem ?u k teb.Aja Uklopko,dej mogo?e pa ve? za k?no crosko,k glih zdele neki tacga kupujem,pa bi rad dobro dobu.K bom pa na rakitni te bom pa poklicu,pa bomo k?no pivo spil,no ?e bo le monika delala.No pa tud u krim?ku so zadn? dve putani delale,tko da sm ?u spet trhlen domov.
UUf zdele ne vem za nobeno,sm pa lih svojo dobr po?telal!!!
?e bo kj ti javim!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tisti ki to delamo sami je ql in nas take stvari kot je napisal BOSS zanima,tisti ki pa peljejo na servis pa mislim da se ne obremenjujejo kaj dosti!!!
Pla?ajo in grejo,in ?e kaj ne dela veselo peljejo nazaj!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Od tistega dneva ko si pozabil zapret ali se je to pojavilo sedaj!!!?
?e je to od takrat in je olja povsod pe okoli na?pricano in se pri ogretem motorju po?asi ?ge,ti ne ostane prav dosti kot da opere? ma?ino s tistim detrgentom ki je za to primerno!!!!
(sam tega nebi naredil ker sm pa? proti pranju)Ali pa ga zbri?i s cunjo kjer lahko pa?!!!
No na?eloma nebi smelo bit ni? narobe ?e jo opere? ,le za??iti bol ob?utlive dele in je!!!
Pojma nimam :ne vem: mislim pa da ni problem v ampera?i.........no ne vem lih ,vem pa da ni lih dobr met full ve? akomulator po kapaciteti ampak tud nevem zakaj(razen same velikosti)!!!
(si ziher da tok A nabije,no glede na nizko napetost in OHMOV zakon je teoreti?no ?ist mo?no )
Po?akva raj na strokovni odgovor!!!
Na meji, mi lahko malo razlo?i?, ker ne razumam ?isto, da nam u temo mlatu.
V kolikor se jaz zastopim to pomeni da alternator s te?ka nafila oz fila ta akomulator zaradi njegove kapacitete in velikosti zaloge ki jo ima!!! No to bi blo moje razmi?lanje!!
Kaj ti nuca ve? baterija ?e pa je ne mor? do konca napolnit
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
UUf zdele ne vem za nobeno,sm pa lih svojo dobr po?telal!!!
?e bo kj ti javim!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani