Nocem biti crnogled, ampak pocen odbijac in maska, spodnji nosilec je spustu, manjka soba in pa pokrovcek za pranje zarometov, pocena sklopka. Da ni nakoncu res bil zaleten. No glavno, da si sedaj zrihtal
Jest sem imel prvo generacijo in sem isto mogu narediti mosticek, da je potem delal usb vmesnik oz. xcarlink. So mi pa to takrat zrihtal v ljubljani Orange audio. Drgac pa dobis rabljen radio za 50e...
Odmontiraj in pelji v kranj cugelj (bitnje). Zavaril ti bo za ceno enega piva. Ce pa ne bo kul pa nazalost ebay edina opcija. Drgac pa iz nemcije dobis paket v stirih dneh.
Pa to foro ima audi ?e sto let. Pri A8 si lahko dokupil vecji tank in ravno tako pri BMW 7 ista zgodba. Pri bmw ce se ne motim je bila osnovna kapaciteta (e38) tam nekje 85l, ce si pa dokupil si imel pa 95l. Je pa smesno ja da ima nov avto ze v osnovi tako majhen tank.
Pa je sedaj ojacevalec kaj bolj obremenjen ? Ce bi se recimo nekoc odlocil, da bi se zamenjal ojacevalec je to potem cela znanost ali je plug nad play zadeva. Po drugi generaciji sodec ni ravno plug and play...
Drgac pa good job . Bi bilo fajn v zivo slisat before in pa after
Pa si mogoce izsledil iz kje prihaja zvok? Ce je karkoli aftermarket bos takoj vedel, ce bos sledil zvoku . UUU zej sem se spomnu...TPMS. Jest sem imel isti zvok k mi je padel tlak v gumi. Preveri tlak in javi. Je pa meni poleg tega se utripala lucka za TPMS.
Kupi novega (rabljenga) in je zadeva resena. Na letgo ga imas za 40e ali pa malo poglej na bolhi. Te zadeve so toliko poceni, da nevem ce se izplaca karkoli popravljati. Cel radio pa sam zamenjas v 10 min .
DOT-4 je zavorna teko?ina, ki jo lahko uporabljamo v vseh vrstah hidravli?nih zavornih sistemov ter hidravli?nih sklopk, ki zahtevajo uporabo zavorne teko?ine DOT-4 ali DOT 3.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Clutch slave cylinder se rece. Koliko te je pa potem prislo popravilo cca. 150? ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani