sigurno ma dpf in tut ti ma? jst mam januar 2006 in sm mel na acosmosu ve?krat pripkloplenega na ra?unalnik in tut teko?ino za regeneracijo so mi dolil drga? ne bi blo posodke za dpf in ko sm mel prkloplenga na ra?unalnik je kao kazal zama?en dpf men na armaturi nikol nobena opozorilna lu?ka ni gorela al pa se pr?igala ne vem zdj se bojim k eni pravjo da zama?enost dpfja du?i in ovira turbino in gre lahk ?e turbina u tri ....jooooj kr neki res ne vem ve? kaj nardit
?e ga res mam bom enkrat reskiru za odstranitev tako mehansko kot ra?unalni?ko
Pozdravljeni, akumulator v moji trojki po?asi jemlje slovo (zjutraj komaj komaj da za?ene), tako da ga bo potrebno zamenjati. Zanima me kak?en akumulator potrebujem, kje bi ga dobil (mere, proizvajalec ...) in na kaj moram biti pozoren pri menjavi (ra?unalnik?). Na servisu so mi dali ponudbo za cca. 150?. Hvala za pomo?. Sre?no!
kakega so pa pol teb ra?unal npr. u na?em koncu te pride 60Ah pol ceneje
Keri ?alabajzarji, d bi pa v navodila pogledal bi blo pa tuma? ?
Lepo da? kontakt in se sprehodi? do sovoznikovih vrat in na sovoznikovih vratih spusti? ?ipo dol in dr?i? stikalo ?e par sekund ne glede da je ?ipa do konca dol in potem pa ?e zapre? ?ipo in pravtako dr?i? stikalo gor ?e par skund(to ne pomen 20 sekund ampak cca 5).
Vse to ponovi? ?e na zadnjih dveh vratih in međik vse ?ajbe lahko ?iba? na ?oferskih vratih.
evo, isti problem se je men zadn? naredu, ko mi F-ka ni hotla u?gat (pa? izpraznjen akumolator). Pol sm ga pa? prestavu iz 3-jke tja, tolk da je F-ka u?gala in sm ga dal nazaj v 3-jko. Pomik ?ip mi je delu samo na voznikovi strani, pa ?e to ne avtomatsko, kasnej je za?el delat tut avtomatsko, ostalih 3 ?ip pa nemorem ve? odpret :ne vem:
imam 4 leta staro Mazdo, 62.000KM. Do zdaj sem delel servise na uradnem servisu. Letos jih zapu??am (cene). Kaj moram letos zamenjat razen olja. Ne se smejat, sem antitalent za avte.
ne tega nisem bral, sem se omelij zgolj na tisto kar je bilo tle direkt napisan. ?e za?ne? enkrt slediti linkom, je pol treba cel forum prebrat pa se mi ponavad ne da :
js sm si prebral obe temi v kompletu in mislim, da je s tem Porsche Slovenija o?itno res neki zlo narobe
Zivjo, moji mazdi bo zelo kmalu treba menjati zobati jermen, in sem trenutno na dopustu na Kosovu, kjer pa sem nasel zelo poceni zobati jermen in sponerje, ki pa so znamke MITSUBOSHI ( ki naj bi bila japonska firma, proizvajajo se pa v SINGAPORJU) me zanima ce ima mogoce kdo ze izkusnje z to znamko ??
Brez zamere vsi skupaj, ampak kolikor sem do sedaj jaz na svojem kamikazu zamenjal enih pizdarij sem zelo blizu tem kar pi?e nezadovoljen kupec pri porscheju. Mo?no dvomim, da lahko karkoli obesi? na porsche servis. Edino, kar je morda poudarjam morda ?udno, je oljna pumpa in pa bru?enje glave, vse ostalo sem dal ?e ?ez (razen safe moda) pa ima avto realnih 120.000km. tko da.... ne vem ?emu huda kri. MAZDA pa?.
idi na odpad v celju(Hudenje) tam je ena razbita pragi ko novi brez rje,clan Qwerty ti bo tocno povedal kje je je blizu doma
tut js vem kje je to
ampak js bi vseen dal raj? nove gor, ker nikol neve? kaki so noter. Pri men na C-jki je zgledu prag ?ist lepi, ko ga je odprl so se pa del?ki rje kr razletel ven, mi jih je pa klepar takrat kr sam naredu, edino obrobe sm kupu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pomoje je tut prej lambda sonda ?la kot katalizator
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani