Skoči na vsebino
Mazda Xedos 6
Napisano

Odbitne ni a bo brednost presegla eurotax vrednost avta

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se bom popravil, ne gre za vodilo, ampak v notranjosti zadnjih vrat (petih), pod podlogo (plastiko).

Velikokrat se zgodi da pri montazi odleti kos plastike ki jo drzi in se potem notri vozi gor dol. se enkrat jo moras sneti in bo ven padlo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dober klepar, za ugodno ceno?
Napisano

Dober licar ni pocen......ce gledate tako potem iscote najcenejsega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

Optika obvezna po menjavi zavornih diskov??? WTF. :blink: Ta je pa nova.

Optiko se dela v primeru,da se opravlja delo na krmilnem mehanizmu(amortizerji,roke,kon?niki,volanska letev).

Vsak po svoje....recimo da so bili prejsnji ukrivljeni, recimo da so jih morali z macolo dati dol.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

Ne ker se to stela s navojno palico na bsaki gumi posebej ki je verjetno samo na eni strani in ne more it naravnost (ena guma vlece ven)

V glavnem pejd na optiko....:).

Jaz sem se ze tolikozverziral da po menjavi gum sam poravnam volan. Te navojne palice so kontra - ker pride na notranji (zadnji) del roke, se pravi ce bos palico podaljsal bo v bistvu gumo obrnilo na notri, ce pa skrajsas pa na ven. A ker se vsako posebej lahko hitro naredis stalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

Ce ti gre avto naravnost volan je pa postran je to samo za naravnat. Klasika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

To pa ne verjamem, da bi moral optiko delat po menjavi gum no. Meni so jo delali po menjavi volasnke letve, to je drugo. Tudi zaradi menjave diskov ?e nikoli ni bilo potrebno delat optike.

P.S.

A cesta je bila ravna, brez kakih kolesnic?

Vsaka menjava gum prinese spremembe....na seatu sem jo od julija delal ze 3x, predvsem popravki volana, avto nikoli ni zanasal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

V ponedeljek sem imel avto na rednem servisu (pri Pelkotu) kjer se je naredil mali servis, menjalo zimske gume za letne (iz 16" na 18") ter menjalo predne diske + plo??ice.

V torek ko grem prvi? v LJ na avtocesti opazim, da avto precej vle?e v desno. Spusti? volan avto instant za?ne vozit na desno. PRvo sem seveda pomislil, da volan zopet sam zavija (http://www.mazda-si.net/topic/11928-volan-se-sam-obra%C4%8Da-v-desno/). Avto sem popoldne dvignil na 2 dvigala, da so bile prednje gume od tal in testiral....volan pri miru.

Torej se je lahko optika zjebala med manjavo diskov ter gum, ali je zopet kaj z volanom?

Ja normalno a ne, saj po menjavi diskov in ?e samih gum je optika vsaj priporo?ljiva, ?e ne obvezna....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Servis - garancija....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

V cx7 je bil za stevci, vse je bilo treba ven. Jaz sem ga sam predelal, zato ti predlagam da se raje streniras da vzigas avto s parkirnimi.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 5 2.0 110km trese pod ?tangasom.
Napisano

Nic ne trpi...ampak zadnja stopnja je da avto niti ne vzge vec....ja na youtube mas navodila samo pravi del za svojo masino rabis. Vseeno je bolje da to mehanik naredi

To da motor strese je lahko zaradi tega, obenem pa preveri nosilce motorja ker to je bila tudi epidemija na petkah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 5 2.0 110km trese pod ?tangasom.
Napisano

To je imv ventil.....pelko po moje okoli 200, sam pa manj seveda....

Bolj kot je hladno zunaj veckrat bo crkaval, in obratno poleti ne bo problemov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Pokli?i na uradni servis in povpra?aj :). Zna biti, da se samo druga?e zve?e pa bo zadeva ?pilala tako, kot si ?eli? :).

Jok brate, to je mazda...jaz sem sam na svojo roko v cx7 cvikal in prevezaval kable

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ropot na podvozju
Napisano

Desni zic?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

A sem jaz toliko bolj gob?en ali so doma?ini toliko bolj mol?e?i?

Shell je v Vodicah takoj na levo, ?e zavije? z avtoceste Ljubljana - Kranj in se usmeri? proti Kamniku...

Agip

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

OK....kar zaklju?imo....ker tole gre samo ?e v smer primitivnih provokacij in tipi?nega slovenskega bu.....tva!

...post je bil odprt z enim samim namenom, vpra?anje je normalno razvitemu ?loveku jasno postavljeno,

nekateri odgovori pa prikazujejo druga?no sliko nekaterih sodelujo?ih.

pozdrav

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

Kaj nam bos pa ti prodal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

Znano je, da dodajanje sinteti?nega dvotaktola v nafto ugodno vpliva na diesel agregat.

...tale gospod je glede tega tudi zelo lepo razlo?il...

http://www.ipomer.com/?p=587

Zanima pa me, ali dodajate kaj tudi v bencin, ali to ni potrebno.

pozdrav

Blog leta 2013, ki povzema se starejsi renault forum (tale gospod samo kopira)

Naredi to sodobnemu avtu z dpf.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 ?aromet
Napisano

?e se voda nabira kljub su?enju je potem nekje po?ena al pa ne zna ?arnice zamenjat.

Spet nas ekspert, ki ve vec od lastnika, oziroma da je lastnik nesposoben, a ni tvoje priporocilo da se cudezno luci poskodujejo?

A pa si probal najprej s fenom jo fajn osusiti, ce je bil avto v avtopralnici ali na wapu je lahko zarad pritiska malo vode v njej (ohisje ina tudi zracnike spodaj)

Probaj osusiti fajn pa bos videl ali je voda prisilno notri ali pa res nekje pipca pusa

Vem da ni v tolazbo na mojem cx7 so menjali obe prvi zaradi tega, se garancija....skart izdelava...pa ni samo cx7 imela ta problem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.