Skoči na vsebino

Brez zamere vsi skupaj, ampak kolikor sem do sedaj jaz na svojem kamikazu zamenjal enih pizdarij sem zelo blizu tem kar pi?e nezadovoljen kupec pri porscheju. Mo?no dvomim, da lahko karkoli obesi? na porsche servis. Edino, kar je morda poudarjam morda ?udno, je oljna pumpa in pa bru?enje glave, vse ostalo sem dal ?e ?ez (razen safe moda) pa ima avto realnih 120.000km. tko da.... ne vem ?emu huda kri. MAZDA pa?.

upam, da si prebral vse tole....

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7367&st=40

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7470

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

sveti sveti, imas gumb levo v stevcih za preklop.

nimam :blink:

Sveti, sam preveri, ?e slu?ajno nima? osvetlitev armaturke v no?nem na?inu nastavljen na minimum.

ne, mam nekje na srednji svetlobi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Saj meni tudi... v tunelu se samo zmanjsa svetilnost osvetlitve armature (gre na nocni nacin) ... ce je stikalo na AUTO seveda ...

u bistvu armatura sploh ne sveti na tem na?inu... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prag 323f
Napisano

:D idi na odpad v celju(Hudenje) tam je ena razbita pragi ko novi brez rje,clan Qwerty ti bo tocno povedal kje je je blizu doma

tut js vem kje je to :D

ampak js bi vseen dal raj? nove gor, ker nikol neve? kaki so noter. Pri men na C-jki je zgledu prag ?ist lepi, ko ga je odprl so se pa del?ki rje kr razletel ven, mi jih je pa klepar takrat kr sam naredu, edino obrobe sm kupu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (armaturka)
Napisano

Zanima me, ?e je ?e mogo?e kdo imel te te?ave?

?e dalj ?asa opa?am, da se mi ob vro?em vremenu ob pri?igu lu?i ne vklju?i razsvetljava v armaturki (takrat tudi ni mo?no vklju?it sprednjih meglenk)! -_-

Prosim za pomo?!!!

ko pri?he? avto se ti lu?i avtomatsko pri?gejo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 c menjalnik
Napisano

Hvala za informacijo, ?eprav me zanim, ?e lahko pove? zakaj nebi pasal? Po izgledu je popolnoma enak, imam namre? oba avta doma!

Hvala!

na pogled je mogo?e enak, zdej ?e pa pa?e gor pa nism ziher... probaj ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 c menjalnik
Napisano

Imam problem z menjalnikom na mazdi 323c, 1,5i, l96. Zanima me ?e kdo ve, ali pa?e menjalnik iz iste mazde, samo z motorjem 1,3!

Hvala za informacije!

031/653-295

ne, pa?e pa iz 323f BA 1.5 323 sedan 1.5 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto kadi
Napisano

Mene pa zanima zakaj avto kadi bel dim, namre? imam mazdo 6 tip motorja rf 89 kw let. 2006. Pregledat sem dal turbino egr ventil sobe in je vse vredu. ima realnih 120000km potrjeno servisno. Prosim za vsak namig nasvet.lp

ti kadi mrzel, al tut ogret?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

Hja, po pravic povedan me tile dizli nikoli niso ekstra zanimali, preberi si ZS, sem ti poslal cifro omenjenga majstra, on ti bo vedel povedat kako pa kaj! :jupiii:

eto, ?e ena zadeva zakaj sm se ognu M6 diesel in raj? vzel M3 diesel glede na to ta je zadeva na ?estkah dokaj serijska :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.