Skoči na vsebino
Mazda 3 (armaturka)
Napisano

Zanima me, ?e je ?e mogo?e kdo imel te te?ave?

?e dalj ?asa opa?am, da se mi ob vro?em vremenu ob pri?igu lu?i ne vklju?i razsvetljava v armaturki (takrat tudi ni mo?no vklju?it sprednjih meglenk)! -_-

Prosim za pomo?!!!

ko pri?he? avto se ti lu?i avtomatsko pri?gejo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 c menjalnik
Napisano

Hvala za informacijo, ?eprav me zanim, ?e lahko pove? zakaj nebi pasal? Po izgledu je popolnoma enak, imam namre? oba avta doma!

Hvala!

na pogled je mogo?e enak, zdej ?e pa pa?e gor pa nism ziher... probaj ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 c menjalnik
Napisano

Imam problem z menjalnikom na mazdi 323c, 1,5i, l96. Zanima me ?e kdo ve, ali pa?e menjalnik iz iste mazde, samo z motorjem 1,3!

Hvala za informacije!

031/653-295

ne, pa?e pa iz 323f BA 1.5 323 sedan 1.5 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto kadi
Napisano

Mene pa zanima zakaj avto kadi bel dim, namre? imam mazdo 6 tip motorja rf 89 kw let. 2006. Pregledat sem dal turbino egr ventil sobe in je vse vredu. ima realnih 120000km potrjeno servisno. Prosim za vsak namig nasvet.lp

ti kadi mrzel, al tut ogret?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

Hja, po pravic povedan me tile dizli nikoli niso ekstra zanimali, preberi si ZS, sem ti poslal cifro omenjenga majstra, on ti bo vedel povedat kako pa kaj! :jupiii:

eto, ?e ena zadeva zakaj sm se ognu M6 diesel in raj? vzel M3 diesel glede na to ta je zadeva na ?estkah dokaj serijska :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.