Skoči na vsebino
Mazda 6 III USB problem
Napisano

Te?ava re?ena. Fora je, da ve?je klju?ke windowsi formatirajo na exFAT32. Kao podpora za ve?je fajle, s tem ima pa avto malce te?av. V windowsih ne more? (vsaj v 10ki ne) fomratirat na stari FAT32, zato sem snel en tool, ki to naredi in voila...?pila :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking senzor
Napisano

Eno butasto vpra?anje. ?e pri GJ modelu, izklopi? parking senzorje (tipka P levo spodaj od volana), a to pomeni da izklopi? oba, al samo prednje?? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema glede homologacije...
Napisano

Glede homogolacije. Zanima me, za ?estico je v homologaciji mislim da zapisana dimenzija 17 in 19 col. Jaz sem poleg dobil zimske 18. To pomeni, da moram to naknadno homologirati, al (ker je pa? vmes med 17 in 19) na?eloma to ni taka te?ava?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alhambra 150PS, ima na spritmonitorju DSG varianta povpre?je 7,85. 

C4GP ima 6.5 povpre?je.

?estica od letnika 2014 dalje, 150ks ima povpre?je  6,55

?estica od letnika 2013 dalje, 175ks ima povpre?je 7,14

Ponavadi sem bil na negativni strani te lestvice -- torej manj od povpre?ja.

Nekateri se vozijo s tem motorjem tudi izpod 6l /100km .

Me prav zanima :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja faktorja ima? 2, prvi? ti ima? 150ks, kar je nekje optimum, pa ?e avtomatik ni. Tko da v tem primeru verjamem da je liter zraven ja.

Sicer pa meni liter gor ali dol, niti ne pomeni bogvekaj..Pri?el je tak paket kot je in na to gledam kot celoto :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.