Skoči na vsebino
Prikaz prazne posode za gorivo
Napisano

Saj pri moji mazdi 6 2008 je isto. Jest sem se peljal z remaining 0km se 5 km in sem potem notri spravil 56l, kljub temu da je tank 64l. Pac malo prej te opozori nic narobe. Drgac je pa to je le prikaz, kot recimo povprecna poraba, ki pa (ponavadi) ni cisto tocna. Jest sem pa ves ta cas studiral kako to da imam tako majhno rezervo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2008 samodejno nastavljanje žarometov
Napisano

Sicer malo pozen update, ampak vseeno mogoce komu pride prav. Torej kot ze povedano pri ocetovi sestki ne deluje avtomatsko nastavljanje zarometov. Glede na to da ne gori AFS opozorilna lucka mi je bilo takoj jasno, da ni napaka v senzorju, modulu ali sami elektroniki nasplosno, ampak da je problem mehanskega izvora. Po hitrem pregledu sem ugotovil, da je stabilizator stangica, katera dviga in spusca xenon pocena in ker na uradnemu servisu lahko kupis samo komplet senzor s stabilizator stangico in nosilci - 500? to ni prislo v postev. Na ebayu in ostalih straneh nisem nikjer nasel samo stangico za mazdo 6 mk2. Po nekaj dnevnem surfanju sem ugotovil, da stabilizator stangica od subaruja pase oz. je dobesedno ista, kot mazdina. Se oznake so iste se mi zdi. Torej ce bo kdo kdaj potreboval I know a guy :). Glede na to da se je fotr potem kasneje zaletel ,sedaj cakam se da mi DSC enoto skalibrirajo na uradnemu servisu in potem zamenjam to palcko in sporocim :)

Dolzina je pa 82,5 mm

post-7623-0-50543900-1537372868.jpg

post-7623-0-17618500-1537372922_thumb.jpg

post-7623-0-23543000-1537372995_thumb.jpg

post-7623-0-17925600-1537373121_thumb.jpg

post-7623-0-03069900-1537373188_thumb.jpg

P.S. Stabilizator sem primerjal na svoji sestki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 v?ig motorja
Napisano

Avtoradio nima nobene veze z odpovedjo ECUja... Pri fotru je bil problem v instalacijah k pridejo na ECU, namrec so prebijale in se je racunalnik skozi cas dobesedno skuril. Na uradnemu servisu so rekli, da so bili kabli "zamaknjeni". Edino kar mi pade na pamet je to da je "mojster" k je montiral LPG, kaj tam premikal in je bilo potem sranje. Racunalnik bos sedaj mogu se upariti z vozilom. Uradni servis?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 v?ig motorja
Napisano

Najcenejsa opcija bo vrjetno kaksen rabljen ECU in potem je nazalost potrebno se to na novo upariti z avtom. Fotr je na sestki popravljal ECU in je bil strosek 500e - uradni servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Ce preko a2dp sepravi preko BT poslusas glasbo ali ti kaj pokvari kvaliteto zvoka. Meni jo zelo in ni za nic drugega kot pa samo za prostorocno telefoniranje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Tudi ta laufa na wince. Ce ga ob nakupu avta ze nebi imel notri bi po vsej vrjetnosti kupil taksnega kot je Aless. Trenutno mi je malo skoda dajati 300e, ce ta cist lepo spila :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

To je samo plug and play kolikor je meni znano in kode sigurno ni.Ce hoces ti lahko slikam svoj OEM radio samo je pred FL. Kar se tice konektorjev je pomoje vse isto. Radio imam pa odmontiran, ker imam notri aftermarket :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tlak v gumah
Napisano

Mene pa zanima na koliko barov polnite svoje pnevmatike in sicer predvsem 225/45/18 (letne) in 215/50/17 (zimske). In pa ali mogoce kdo ve koliko barov mora pasti v eni izmed pnevmatik, da se aktivira kontrolna lucka TPMS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nosilec motorja
Napisano

No omenjeni nosilec, kateri pise da pase na moje vozilo ocitno ne pase. Autodocu sem poslal vin stevilko in so preverili in so rekl, da pase. Ravno tako tri razlicne trgovine prodajajo isti izdelek na ebayu in ravno tako pise, da pase na moje vozilo, ampak ocitno ne pase. Sony ce zelis lahko nosilec primerjas s svojim in ce pase ti ga lahko prodam. V nasprotnem primeru ga bom brezplacno vrnil in mi bojo vrnili kupnino. Je pa tak kot je dal jures link iz ebaya oz. kot sem jaz dal link iz autodoca.

OEM nosilec

post-7623-0-28029000-1535111270_thumb.jpg

Njihov nosilec

post-7623-0-13347000-1535111305_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nosilec motorja
Napisano

To sem tudi jest videl na enemu oglasu, ampak na ostalih pa pise da je to samo za bencinarja, saj ima dizel drugacnega in ravno tako ima drugacno katalosko stevilko in tudi nosilec. Jest sem recimo taksnega oz. s to katalosko stevilko narocil za oceta in so na spisku samo bencinarji. V mazda katalogu tudi pise da imajo bencinarji svoj nosilec in dizli svojega. :ne vem: lahko da bo pasal, amapk se prej raje pozanimaj.

post-7623-0-78010800-1534949025_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.