Sej vidi? na armaturni lu?ki, ki ti da na znanje, da kratke lu?i delujejo. In, ko se nenadoma zmra?i(mogo?e sne?i, je full obla?no) pri?ge? lu?i in to je to.Razmi?ljatije treba malo ve? s svojo glavo.
Ma ste zakompliciral. Ko se pelje? in ima? stikalo na Auto, gorijo dnevne spredaj. Ko se pri?gejo zasen?ene, se ti pri?ge lu?ka na armaturi. Kaj manjka?
Pa pozna kdo koga, ki je dobil kazen, ker podnevi ni imel prizganih luci?
Iz prve si dobil odgovor,med drugimi sem tudi jaz dobil kazen za lu?i,ker sem v slu?bi vzel drug avto ki ?e ni imel avt. dnevnih lu?i,jebiga tako to je.....
Ali je kdo ze dozivel tako teoreticno situacijo, da bi mu kdo tezil zaradi tega? Sicer pa je avto homologiran, da tako deluje in tudi ce policist tezi, nima kaj ...
Lahko te ustavi in napi?e polo?nico,ti se pa prito?uj kakor ho?e?,me res zanima gdo bi se prito?il? Raje pla?a? polovi?ko pa je.
Pa ?e ena mo?nost je, da ti pred semaforjem ne gorijo lu?i na drugi strani pa na?i vrli policaji in seveda te ustavijo zaradi ugasnjenih lu?i.....razlagam,da ima to Mazda tako in noben drug avto in da tako pa? je blablabla....me res zanima kako bi se izteklo? In to raradi bedarije uga?anja lu?i pa ?etudi pod izrednjimi izpolnjenimi pogoji. Saj so led in naj gorijo dokler sem v avtu in udele?en v prometu! Tisto pri zaklepanju z daljincem,da ti svetijo ?e pol minute je pa lahko ?etudi gorijo ?e kratke zraven?
AHL so naaredili ravno zaradi problemov z LED kratkimi lu?mi ker vidi? do neke meje super naprej pa pa ni? in si slep! V primeru AHL pa vidi? lepo osvetljeno desno stran ceste pri sre?anju z drugim vozilom.
pri sebi sem sam nastavil desni ?aromet (sovoznikov), ker je svetil prenizko (imam led) recimo 2 min. dela, za levega je malo ve? dela, ker je te?je priti zraven do regulacije, verjetno je najla?je ?e se odstrani airbox
Ravno to sem danes naredil na desni na levi ne pride? zraven, va?no da vidim pe?ce. So pa to res mali popravki. So pa od vrha dve luknjice skozi katere na servisu nastavijo s posebnim klju?em. Zaenkrat sem s tem kar sem naredil zadovoljen. Pa ni? vas ne bo sekal v oke.!
Bom pogledal ?e je tako kot pri obi?ajnem avtu z ro?no regulacijo, tam sem ?e to po?el. Druga?e pa so tako vredu nastavljeni samo jaz bi jih malenkost dvignil.
Mene moti, da je snop kratkih lu?i sicer zelo svetel, a za moj okus prekratko sveti pred avtom.
Vem, da se da to regulirat a ne vem to?no, kje se nahaja vijak za regulacijo. Naj bi bil plasti?en za klju? M8.
Tudi na spletu nisem zasledil ni? uporabnega glede tega.
Ali je ?e kdo to ?telal?
Glej to je zato ker prehitro vozi? in prehiteva? svetlobo,hahaha malo heca. To isto tudi mene moti,ker svetijo ledike zelo mo?no in ne vidi? ni? naprej od zgornje svetlobne ?rte! Tudi jaz na trojki bi jih malo dvignil pa ne vem kako. Imam tudi ful led z avtom,regulacijo snopa,gor-dol,niso pa adaptivni levo-desno. @ Scr3am ali lahko pripne? kako slikco ?e za M3 g120 2018,hvala.
Pozdravljeni, sem bil v kontaktu s Mazdo Slovenije, ?alost... niti tega mi niso mogli povedat serijske ?tevilke dela oljne ?rpalke in verige,s katero bi naj ta napaka bila odpravljena, oni tega podatka nimajo, da bi bili problemi s to verigo, ?e bi imeli, bi bila ta napaka odpravljena ?e v garancijskem roku z vpoklici... ko sem omenil, da to ne skrbi samo mene, ampak ?e koga drugega, ki ima ta letnik Mazde na tem forumu, je bilo vse skupaj ozna?eno za nekak?en forum s kvazi strokovnjaki itd... tako, da iz te strani nisem nikakr?nega konstruktivnega odgovora dobil... razen, da naj redno vzdr?ujem vozilo kot sem do sedaj in vpoklice, in tudi takrat ne morejo garantirati, da veriga ne bo po?ila... ?alost... tudi problem s odmi?nimi gredmi ne poznajo, ?eprav je tu na forumu, pripreta slika dokumenta za te vpoklice...
Res ?alostno, da tako vidijo svoje kupce vozil kot kvazi strokovnjake... ?eprav sem tukaj dobil ve? konstruktivnih informacij kot sem bilo kaj iz tega klica...
Jaz bi poklical kak Mazda servis in bi jih malo naokoli povpra?al kake so kaj te?ave s tem modelom in kaki vpoklici so kaj bili,oni vedo vse saj delajo na tem. Jaz bi poskusil na Selmarju,mam zaenkrat same fer izku?nje.
Ko sem pri svojem avtu prej?nji vikend razdiral armaturo, da bi uti?al ?ri?ka, sem sicer ga, a kaj ko se je ?ez 3 pojavil nov na drugem mestu. Nikoli ve? se ne grem tega. Radio bolj naglas, kot pravi alex.
Trenutno nimam ?ri?ka ampak ?e bi ga imel bi dobro zaprl vrata in ?ipe pa postavil na sonce da pogine baraba....
No ko je pa nafta tak ?ista se pa na pumpi malo polij po hla?ah pa potem poslu?aj kaka bo reakcija ko pride? domov,potem pa to ponovi? z bencinom. Rezultate visokih in niskih tonov pa objavi namesto grafa regeneracije. Pa brez zamere ne more biti premog ?istej?i od kakr?nekoli drve.
V navodilih pi?e za 2.0 skyaktiv akumulator oznaka:Q 80 ,kaj to pomeni ne vem,na aku.mi pi?e12v in 54h in napis START & STOP. Pa ?e nekaj po Japonsko. Za 1.5D pa pi?e S 95,za 2.2 D pa T 110.
To ne vem, ?e je res. Pri moji prej?nji, kjer se ni dalo nastavljat te zakasnitve oz. ob?utljivosti senzorja so se v tunelu lu?i pri?gale prej kot vsem premium znamkam. Pri tej zadnji, je pa itak nastavljivo in trenutno imam nastavljeno na medium high, kar pomeni ,da mi recimo te dni zjutraj vse lu?i lepo gorijo.To glede prihranka mogo?e velja za navadne halogen ?arnice. Pri LED tehnologiji bi res lahko gorele tudi zadaj. Tako pa direktiva zahteva samo spredaj in gorijo seveda samo spredaj. ?eprav, bi lahko to softwersko ?isto lepo re?ili ob obisku servisa recimo. Samo volje ni
Kje pa to nastavi?,?e smem vpra?at. Ne vem ?e se pri moji trici tudi nastavlja. Sicer se mi pa hitro pri?gejo tako da nimam nekih problemov,samo zanima me.
Pa kak Citro?n tudi, druga?e pa so predvsem prednje lu?i namenjene pe?cem-otrokom ki ne zaznajo dovolj dobro oddaljenost vozila in ?e so lu?i pri?gane ga la?je vidi pa deluje tudi kot da je bli?je. Taka je bila razlaga ob uvedbi tega zakona. Kasneje so pa tudi uvedli, da zadaj niso obvezne, kot vidite pri nekaterih ampak to ne deluje kot je treba saj se nekateri vozijo po tunelih brez lu?i-zadnjih!
Jaz sem se ropota zadaj kon?no re?il. Krivec je bil prednji desni amortizer, ki ga je dolo?en ?alabajzer prej?njemu lastniku vgradil rabljenega in to celo kraj?ega kot na levi strani.
Vsi majstri bi zadaj nekaj menjavali na pamet, tud vargalant je imel tako idejo z menjavo selenov, rok itd.
Zadevo mi je re?il Bu?an iz ?entvida pri Ljubljani. Zamenjal prednje amortizerje in na
Cene so pa? take, kot so, ?al zelo podobne, kot pri premium znamkah. Ampak ?e gre pri avtu kaj narobe, ti po preteku garancije ob izpolnjenem predpogoju servisiranje na poobla??encu pripada kulanca, vsaj do nekje 100k ali celo 150k kilometrov oz. okvirno do starosti 5 let.
Da bi zaradi 100 EUR ve? stro?ka na leto (8 EUR na mesec) pri relativno novem avtu vrednem ca. 20k EUR ?paral v smislu, da bi ga vozil na xy servis, je meni nerazumljivo. Ampak seveda, vsakemu svoje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po moje ima najslab?e lu?i za zasleputev drugih opel Insignia in nova gen.seatov!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani