Če je bel dim samo na začetku navadno ni problem saj gre za nabiranje kondenza v sistemu in ga kot vodno paro spusti zadaj ven. Če volan trese pri nižjih hitrostih in zavitranju je velika verjetnost, da imaš spet zvite diske - zamenjaj za kakšne boljše aftermarket, da ne boš vsakih 5000 km se ukvarjal z istim problemom. Kadar pa trese volan tam nekje pri hitrostih okoli 120km/h pa so navadno kriva slabo scentrirana kolesa.
danes se je zgodilo, da med pol ure dolgo vožnjo ni delal zvok, ne radio, ne telefon,... pa ni bil vključen MUTE. Mazda 6 CD, model 2015-2016, Bose zvočni sistem. Na drugi strani telefona se je po telefonu sogovornika v Mazdi slišalo. Torej je verjetno težava v ojačevalcu zvočnega sistema Bose. Po tem, ko se je avto ugasnil in ponovno prižgal, je vse spet delalo OK.
Ima oz. je imel kdo podobno težavo in kako jo je rešil?
Nekje sem tole že napisal. Pri meni se je to zgodilo oktobra. Odvil sem čepe na akumulatorju ter v vsako celico dotočil cca. 0,5-1,0 dcl destilirane vode in s polnilcem napolnil akumulator. Od takrat do danes (je že 3 mesece) lučka ni več posvetila in avto je vžgal tudi pri -7. 😊
Avto je zadnje čase preveč stal, bil skoraj nevožen. Zato je bilo zjutraj vse zamrznjeno. Sedaj se taja na parkirišču, ko bo kaj novega, pa seveda sporočim. lp
ugotavljam, da se na 3 leta stari Mazdi 3 v notranjosti poleg Bose zvoka dobro, če ne celo preveč sliši tudi motor oz izpušni lonec. Ne rečem, da to ni športen občutek, a vendar bi si želel malo tišje vožnje. 🙂
Ima kdo podobne izkušnje in ali bi se dalo kaj narediti? Verjetno bi pomagali dodatni tepihi na tleh, dodatena obloga na dnu prtljažnega prostora?
zjutraj se odpravim v službo, zunaj -1 stopinja in želim prezračiti avto, vendar se sprednji šipi nista hoteli odpreti (se je slišalo, da sta reagirali na gumb, vendar se nista pomaknili dol). Zadni sta se odprli-zaprli prez težav.
Očitno so se robovi "nalepili" oziroma zamrznili na oblogo.
Zanima me, ali je imel še kdo podobne izkušnje, težave?
Pred 2 mesecema sem rob okvirja na vratih kjer drsa šipa celo našprical s silikonskim sprejem, da bi ja teklo čim bolj gladko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Sicer pa tudi zamenjava jermena ni bila poceni, pred 20-timi leti je to stalo med 500 in 1.000 DEM.
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani