Skoči na vsebino
MX-5 vpra?anja
Napisano

Tole je 100% trajna zapora difa in na asfaltu primerno samo za naravnost. Ker avto s 110KM bo samo je?al in izgubljal mo? v ovinku saj bo zaradi fiksne akse eno kolo v ovinku zaviralo razen, ?e se bo zavrtelo v prazno, kar pa ob normalno suhem asfaltu te?ko pri?akuje?. Gume ti bo pobiralo kot za stavo, zraven bo? pa ?e poslu?al vse mogo?e zvoke.

?e pa rabi? za driftat po pesku, snegu al pa po drugih drse?ih podlagah pa seveda go for it.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

Iceman, vse si povedal - vse ostalo brez dokazov in testiranj kvalitete je pa pa? bolj stvar osebne percepcije. Je pa res, da deset let in ve? nazaj je bilo nekaj primerov te?av in takrat si je Petrol prislu?il veliko ?rno piko (predvsem zaradi obvezne uporabe biodizla), ki se ga dr?i ?e danes - verjetno neupravi?eno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 ?aromet
Napisano

Ja sej... pol bodo pa premije zvi?ali zaradi takih in podobnih goljufij pa bo spet jok in bodo zavarovalnice glavne pizde ne pa tisti zaradi katerih so to naredili.

Recimo po?kodbe vratu (whiplash) so zaradi tega ?e padle ven iz zavarovalnin, ker je folk tako grdo goljufal. Vozili sta se komaj dotaknili pa so ?e imeli vsi potniki "ovratnice" gor zdaj ima? pa res dejansko lahko po?kodbo pa te zavarovalnica ne jebe pet posto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 GH - menjava diskov
Napisano

Jaz mam trenutno gor neke noname diske, ki sem jih kupil malo rabljene ampak so tresli kot zme?ani. Sem jih odmontiral dol in mi jih je en zelo dobro pobrusil, da je po 10.000km ?e vedno mir. Obupujem pa nad original Mazda plo??icami, ki cvilijo pri zaviranju kot bi pra?i?a klal. Mam pa ?e ene nove ATE diske in ATE plo??ice (pizda so drage), ki gredo gor spomladi, ko grem nazaj na letne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvoki v prostem teku
Napisano

Ne vem ampak sli?i se kot bi ropotalo nekaj drugega priklju?enega na motor - alternator, vodna pumpa. Olja predvidevam, da je dovolj.

Ker letnik je avto in kolk ima prevo?enih (relacija ali mesto)? A je 1.6 ali je 2.0?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Sicer ni odgovor direkt zate ampak recimo popolnoma nova Toyota Auris bencinar rabi cca 2 sekundi verglanja, da v?ge - tako hladen kot topel motor. ?e sem poskusil tako kot na Mazdi, kjer prakti?no samo zagrabi zaganjalnik pa ?e v?ge, je crknila takoj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 izmetava vodo
Napisano

Zakaj imam ob?utek, da bo tvoje bivanje Sebastian bolj kratkega daha na tem forumu. O?itno ti je olika bolj ?panska vas al si samo navajen da kamor koli pride? se najprej userje? in spravi? v konflikt.

Malo manj zategnjenosti in ve? humorja dela ?ude?e, ?e razume? kaj s tem mislim?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.