Skoči na vsebino
Zvoki v prostem teku
Napisano

res ne vem kaj je forumu ampak na koncu linku gre dodat presledek into vse zjebe.. 

link je kot je tekst.. samo skopirajte in bo delalo. 

http://partyserver.us/temp/zvoki.wav

ni to kar sem pisal....je preve? z enako frekvenco. To je nekaj kar se vrti - v motorju ali poleg na delu na jermenih

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nivo goriva kaže prazno
Napisano

To ni v redu....ker mora vse delovati kot mora...so kaj pozabili priklopiti...? Kdo je montiral

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvoki v prostem teku
Napisano

zapelje? na makadam oz kake luknje pa da? v ler, odpri okna - a ropota?

Ker ?e ni v motorju sumim spodnji nosilec motorja ( najbolje se sli?i ?isto na koncu ko avto ugasnem ("zaklopo?e"). ) to mi je dalo misliti.....ga pa testira? tako, da zategne? ro?no in s skolpko in gasom kot da bi speljal, in ?e ma?ino razmetava po prostoru je to znak. Fajn je da en gleda drug pa speljuje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvoki v prostem teku
Napisano

si pogledal jermen alternatorja? ?e je kaj nacufan natrgan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

Brez zamere sam vcasih ne stekam tega ko nekdo kupi nov avto za 15-20k?, potem pa se gre za 10-20? kje je cenejsi servis....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Injektor za Mazdo 6 slabo dela
Napisano

Ej..Alex..najbolj?e .da vzame? Mazdo benzin skayactiv motor preverjeno odli?en motor...probaj kak?no testno ...lp

Kam bo pa kitaro dal v ta novi ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Pozdravljeni,

V Petek 11.12.2015 sem bil na poobla??encu zaradi problema z DPF-filtrom katerega so po?istili z priklopom na ra?unalnik (izvedba regeneracije). ?est dni kasneje se mi ponovno pri?ge lu?ka za DPF in lu?ka za motor...

Ima kdo kak?ne izku?nje kaj narediti? Nakup novega ne pride v po?tev.

o?itno si kandidat da se ga vr?e ven. Vpra?anje je sedaj katera koda napake - verjetno je sonda, ampak spet stane 400? in ne garantira da bo vse ok.

Odstranitev je 250-300? in problem odpravi za ve?no, vendar se podu?i o tem kako na tehni?nem, nas je tukaj kar nekaj (veliko) ki so to naredili in mirno furajo naprej

koliko km? Regeneracije pa lahko izvaja? sam doma

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 9 alarm
Napisano

Vsako vozilo (tudi moj motor) rabi signal z abs senzorjev v prvih metrih da potrdi delovanje tcsja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 / 2012 / sklopka
Napisano

Tega ne stekam glih....

Dodatni doprinos performansama osiguran je novim ru?nim mjenja?em sa ?est stupnjeva prijenosa. Premda ima jedan stupanj vi?e od prethodnika, lak?i je ?ak tri kilograma, a

Predhodnik je tudi imel 6 prestav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P2459
Napisano

2007 2.0 diesel

Googlaj mazda 6 tips and tricks pa mas postopek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

P2459
Napisano

Pozdravljeni. Dokler je bila mazda servis v Novi Gorici sem peljal tja in so mi resetirali. Zanimivo je, da se mi vklaplja natanko na 20000km kot si omenil..Sedaj pa mazde v Novi Gorici ni ve? in lu?ka mi je za?ela vtripati. Na ra?unalniku pri znancu mi je pokazalo napaki p2459. preden bi za?el karkoli ?ariti po avtu bi preizkusil to metodo resetiranja... Vglanem ?e ima kdo 5min ?asa, da mi pomaga in ta postopek napi?e po doma?e ali me pokli?e... Evo tukaj je moja ?t. 040347795.

Servisni reminder

a ma? starej?o mazdo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 / 2012 / sklopka
Napisano

Sem se pa spomnil da imajo tisto akcijo za starej?a vozila, kjer je sklopka z delom res 400? (brez vztrajnika), tako da bo verjetno to to in to je ugodno ?e je sklopka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 / 2012 / sklopka
Napisano

Zgleda da bo to al pa mogoce tudi zajle za saltanje.

Vsekakor pa je to strosek do 200? ce ni original servis. Ampak naj postimajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Povezava ?ice je ista. Ledica je le diagnosti?ni dodatek, ki je prikljucena med FEN pinom in pozitivno napetostjo.

TEN pa lahko brika? kamorkoli na maso, ne rabi biti ravno na maso v diagnosti?nem konektorju.

In ledica ni upor in nikoli ne bo.

ok whatever

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevezava je ista za ledico, ista za standgas, ista za kot predvziga merit...

Ni samo za eno stvar...

ni res, ledica je upor

Mogo?e nisem bil dovolj jasen - GND da? na TEN port - ga ozemlji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Daj me prosim razsvetli kaj je narobe.

govorim o linku kjer preve?e? ta dva porta s kabel?kom in ne ledici kot ti, torej ne o diagnozi ampak kako se nastavi ro?no ?tandgas mimo ra?unalnika. Ti govori? pa o prebiranju napak z ledico, 

To je wild shot, ker ?e je okvara dela ne bo pomagalo, lahko pa sam proba. Nisem vsega prebral - to ste menjali?

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Idle-Air-Control-Valve-IACV-E9T06871-FSN5-20-660-AC254-For-Mazda-Protege-626/32345229382.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zgoraj imas video posnetek. Ne rabi? ledice tla?it. S prevezo spravi? avto v testni na?in (zaklene tudi kot predv?iga) in na?tela? obrate.

Narobe. To ni ledica za diagnostiko ampak - kabel oz stik med tem dvema da izlocis racunalnisko kontroliranje stantgasa

Preverjeno narejeno na dveh avtih do sedaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto bil na pregledu pri ve? avtoelektri?arjih kateri pa znajo samo ra?unat to?ne napake pa ni odkril ?e nih?e...je nov akomulator sedaj ?e pregledan alternator ter na njemu tudi menjan regulator(brez potrebe),nove sve?ke,filtri,o?i??ena loputa ter motor?ek za prosti tek,mase pregledane...te?ava na vozilu pa ?e vedno ostaja ko pri segretem vozilu v?tekam ventilator v kabini do konca obrati padejo in nihajo podobno deluje tudi pri vklopu grelca za zadnje steklo. Ve kdo za kak?nega dobrega mehanika,ki bi zadevo znal dejansko re?it?

Ti je kdo ?e nastavljal ?tantgas?

?e je tako kot pri Xedosu je to?en postopek kako to nastavi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

Ja fak no, povsod moras pazit, da te ne olupjo kukr opica banano, ce je uradno sele na 120000km. Vrjetn niti nebi menjal, a kasirali pa bi :(

Pazi 1.6 ima res na 40k....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.