Ne vem, ampak jaz bi paniko zagnal, ko bi kazalec za temperaturo za?el siliti v rde?e polje oz. tudi v primeru, ko bi mi temperatura preve? nihala (slab termostatski ventil, zrak v sistemu,...) tako da se mi zdi peov primer popolnoma normalno stanje.
se strinjam s tabo!!!!
?e pa je ?e pra?u smo mu pa vsaj nekaj mo?nosti povedal!!!!
Je tako
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
?e se ti dogaja najbolje da zamenja? termostikalo ki je 80% krivec za to dejanje!!!
(on ti vklaplja venti? glede na temperaturo-bimetal in ?e se to enkrat prekuri in izgubi toplotno vrednost zadeva zajebava!!!!!)Glede stikala je pa tko!!!
Js ga imam samo na bloku motorja kako pa pri tvoji pa ne vem!!!!(poglej kje grejo kabli na venti?)
je pa to stikalo zelenkaste barve z 2-ma kontaktama in za mojga ko?ta ukol 5000 sit na ukrogl!!!
Zamenjaj da si pol zihr da termostikalo ni ve? vzrok.............?E SEVEDA BO ?E NAGAJAL!!
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Probaj ?e se dajo stikala razdret in jih kj po?timat,?e ne probaj dobit kje rabljene za probo obstaja pa tudi mo?nost da vgradi? nadomesne tipke -neorginalne!!!
edino kar bi se lahk zgodil je to danebi mogu odperat sovoznikove ?ipe iz voznikove strani!!
obstajajo pa mislim da 2polne tipke(IC elektronika,ipd. pra?aj) pol pa samo ?e improvizacija in zadeva mora gret!!!
lp
napel 2 ?ici direkt iz akom.(+,-) do enega izmed motor?kov ki bi jih rad sprobal (ali pa ?e ma? ?e kak akomulator bo? pa? mel bli?i use skup)
snemi konektor unih 2h ?ic ki gresti na motor?ek gor pa pritakni direkno iz akomulatorja,neki se more zgodit more se premaknit nekam!!! ?e zamenja? polariteto gre pa? kontra(gor-dol)Tko bo? vidu ?e je problem v motor?ku in mehanizmu!!!
ne rabi? snemat ?e motor?ka za 1x
no ?e pa si kje bliz lj me pa lahk pokl.pa bova kj skup po?timala!!!
Aja pozabu sm pra?at ?e mehanizem lepo te?e(predvidevam da ne ?e komi se ?ipa zapera oz se sploh ne)
Senzor lahko zamenja vsak mehanik k ma kj pojma, samo po zamenjavi je zelo pametno na servisu naredit diagnostiko(priklop na ra?unalnik) da se zadeva preveri ?e je use ok!!!!
(No vsaj kar se z moje strani ti?e, js bi ga zamenu in ?e bi imel ob?utek da ne funkcjonera pravilno bi ga pa odpeljal na tester prklopit)
Lep dan
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hmmmmmmmm!!!
je alarm orginal...........?e je je najbolje kar na servis!!!
tukaj je mo?no kar nekaj varjant!!!
Će sm prov zastopu se alarm aktivera zaklene se pa ne ali nekaj podobnega!!!
Lahko je s samim alarmom kej, lahko modul centralnega zakl.ipd...!!
Te?ko je na pamet re?t kaj oz. na daljavo!
Zadevo je treba vidt in po vrsti poiskat morebitne krivce-napake!!
probaj alarm odklopit in ponovno priklopit
izklopi ga iz servisnim klju?em ?e ga ima?!!!
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani