Vem ja sem tudi jaz ze to gledal, ampak naj bi bila taprava. Drgac pa tud ce isces pod mazda 6 gh engine mount ti najde en kup zadetkov, ampak nikjer ni kataloske.
Ta na siluxu je za bencinarja, saj ima uspodi tudi katalosko. Drgac ga pa na siluxu nimajo na zalogi niti pri dobavitelju in sploh nevejo kdaj bo na voljo ce sploh bo. Jest sem ga narocil en mesec nazaj in so me poklicali in povedali. Kasneje sem ga narocil na autodocu, ampak tam imajo nosilec samo za bencinarja. Saj sem sonyu poslal link kjer ga na ebayu dobu za 100e.
Zelo podoben primer je bil pri ocetovi mazdi 6. Instalacije od racunalnika so bile zamaknjene in je prebijala masa, posledicno je racunalnik posiljal napacno napetost alternatorju in je potem skurilo alternator in pa racunalnik. Razlika je bila samo v temu, da je avto vedno normalno vzgal in deloval, ko pa je zapadal dez se mu je pa zmesalo in je avto vrglo v zasilni program in pa vse mozne lucke so se prizgale. Nov (rabljen) racunalnik niso znali upariti in so potem starega nekako popravili - 500?. So pa isto rekl, da kaj taksnega se niso videli. Sedaj zakaj so bile instalacije zamaknjene nevem, ampak malo sumim na mojstra k je montiral LPG ali pa na kaksno zival.
Za cilinder ate mast za vodila pa grafitna. Vsaj tako sem jaz delal... Jest sm tudi na prvi generaciji ene trikrat menjal zadnjo celjust (2x levo in 1x desno). Nakoncu sem kupil eno iz nemcije za 50e pa se dandanes normalno deluje pa je od tega eno leto in pol... Garancijo ima pa dve leti
Bencin , dizl? Glede na to da si omenil menjavo vztrajnika predvidevam da je dizel kar posledicno pomeni visji stroski. Meni recimo pod katalosko najde samo en vztrajnik cena je pa slabih 900e, potem pa se potrebujes komplet sklopko (cca. 150-200e) + delo. Kar velik zalogaj. Preveri, ce je res potrebno menjati vztrajnik ker ne dolgo nazaj je nekdo samo sklopko menjal, ker naj bi bil vztrajnik se OK. Seveda lahko za ceno vztrajnika tudi pri nas povprasas, vendar dvomim, da bo cena nizja (prej visja).
Meni recimo to normalno deluje in se snop zniza oz. zvisa samo takrat kadar recimo avto visi oz. ni naravnost. Ko dam kontakt in ce je avto parkiran na ravnem se luci nic ne nastavljajo dol in pa potem spet gor, kot to recimo dela bmw pa nima veze v kaksni poziciji je avto.
Potem bos samo zglob menjal na roki ? Na autodocu imas tudi puse, ce jih bos slucajno rabil samo se mal ne splaca ker potem das se 40e in imas komplet novo roko
Jah meni so na uradnemu servisu po pregledu rekl, da je kao problem v pusah na sprednjih rokah. Lufta ni NOBENEGA, ampak kljub temu zna na luknjah ornk usekat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A imas mogoce kaksno sliko enote?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani