Evo, kot obljubljeno sporo?am rezultate monta?e. Od tega da sem odklenil avto, odprl prtlja?nik, za?el delati in do tega da sem videl sliko zadnje kamere na ekranu avta je preteklo natanko 5 minut. Dodanih 5 sem potem porabil ?e za zapret vse skupaj nazaj. Res najenostavnej?i poseg ever
Vse dela kot mora.
Kako si kaj zadovoljen z avtom ?e ni skrivnost, ob?utki poraba itd. Lp
Trese mi ?ipice. Servisa ?e nisem kontaktiral. Se pa mi zdi nedopustno, da se pri katerikoli hitrosti tresejo ogledala. Meni se dogaja nekje nad 130 km/h. Takoj na prvem servisu bom zahteval, da mi zamenjajo obe ogledali.
Bom pri 130 pogleda ?e kaj trese,bom bolj pozoren. ?e jih bo grem takoj na servis! Lp
Hvala za odgovore. ?al omenjeni linki ve? ne delajo, sem sam na?el tole, a bi rad ?e potrditev od koga, da bo kompatibilno z mojim modelom torej Mazda3 G120 revolution?
Saj to so take zadeve, ki se lahko zgodijo na vsakem avtu (OK... odmicna gred je bila specificna za taprve dizelske sestice tretje generacije in nekatere CX-5 iz istega obdobja ... ) ...
Malo heca, mene tako bolj zanima asistenca v praksi kot pa same okvare. Lp
Jaz sem koristil enkrat pri tadrugi sestici (2008) , ko sem se odpeljal od doma in je nekaj skripalo oz. drgnilo spredaj pri kolesih, zavorah,... Sem poklical MES in pocakal ene 20 minut, da je prisel z vleko in avto odpeljal v BTC na servis ... Problem je bil odpravljen v 15 minutah ... se je izkazalo, da se je snel nek pleh, ki je drgnil po diskih ...
Drugic sem koristil pri tretji sestici (2013), ko je zagorela lucka za motor in se je potem izkazalo, da gre za problem z odmicno gredjo ... To je bilo na Jeprci neko soboto, ko sem prisel iz Celovca ... Poklical najprej Majesa in je rekel, naj klicem kar MES ... Sem to naredil... in pocakal slabie pol urce, da je prisel z avtovleko, nalozil avto in ga odpeljal v BTC... Sem sel potem v ponedeljek tja in dobil nadomestni avto, ker je bil moj potem nekaj dni tam pri njih na okrevanju ...
Sam sem zadovoljen s to storitvijo ... imam pa med drugim se pri Trigvalu asistenco (ker je itak ze v paketu in ce je agent odstranil opcijo, bi me stalo drazje, ker ne bi bilo vec paketnih popustov ... Sem pa tudi clan AMZS in imam tudi njihovo asistenco ... Triglav aisistenco se nisem nikoli koristil, sem pa enkrat AMZS, ko je sin bil s Cordobo, ki je bila pisana name, v Ljubljani in je bil avto brez moci... Takrat so Crodobo nalozili in jo odpeljali do soseda (lokalnega serviserja)... ki jo je potem postimal. Enkrat pa sem tudi koristil AMZS, ko je hci bila tudi s Cordobo vpletena v verzino trcenje ...
Si bil prehiter... sem ravno pisal svoje izkusnje z MES in nasplosno z asistencami ...
Se tola?im,da nimam M6.Je ?e kdo na forumu s kako izku?njo,dobro ali slabo. Lp
Js sem nedavno ob menjavi turbine koristu zavarovalni?ko. Je trajal, da so mi nadomestni avto prpelal, ampak je ?lo, seveda pa je moral servis najprej potrdit, da avto nebo ready v roku 8 ur in ?ele potem je steku postopek za nadomestnega (servis ni meu na zalogi avta, ker ni blo v naprej dogovorjeno).
Velja 10 let ob vsakoletnem rednem servisu pri MAZDI. In kartico dobi? s ?tevilko ?asije itd.. Lp
A ve gdo kaj vse spada v ASISTENCO. Npr, okvara, gumi defekt,prometna itd. Nikjer mi v navodilih in knji?ici ne pi?e o bilo ?em o asistenci a kdo ve kje se da prebrati kaj o tem? Ali naj kar vpra?am NA MAZDO? LP
Joj ne me stra?it,jaz sem pa mislil da sem kupil kvaliteto z lepoto. Naj kdo napi?e kak?o izku?njo,pa ne vsi naenkrat,da ne bo gu?ve. Dobre in slabe! Lp
Neverjetno, da tega ne uredijo. OEM roba je o?itno ?e vedno sranje, sam ne poznam nobene druge znamke, ki bi imela toliko te?av z zavorami. Morda bo pri novi 3 kaj bolje, tam so plo??ice ATE, upam da so tudi diski.
Kaj na 3kah so tudi problemi z zavorami? Pri koliko kilometrih pa? In z katerimi zamenjat? Ate? Imam namre? 18 letnik. Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani