Skoči na vsebino
Nadgradnja firmware-a na servisih
Napisano
pred 11 minutami je Shrek napisal:

Večina mazdinih dizel motorjev tudi dela ohoho km, samo ne drkaraja in mestne vožnje. Reden servis in pameten voznik... 

Japonski bencinski motorji so pa sploh zakon. Kar pa 2.0 na žalost ni...ne zakon, ne japonski, ne mazda... 

@Shrek, ali lahko to glede 2.0 bencinskega motorja prosim malo bolj utemeljiš s konkretnimi informacijami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano
pred 2 urama je 50keda napisal:

@Janez007 kako si že rekel, par evrov razlike? No pri moji ponudbi je razlika v ceni 81€ ... torej nekje 40€ manj, če prinesem svoje olje.

Kateri servis, da grem še jaz tja? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Človek bi pričakoval, da bo Mazda naredila vpoklic oziroma vsakih 100.000 km na svoje stroške očistila te ventile in zamenjala podložke, ker gre očitno za neprimerno izvedbo (stvarno napako), ki nam povzroča ogromne stroške in nenazadnje kvari ugled tega proizvajalca avtomobilov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano
pred 38 minutami je Hixxy napisal:

Jp sredinska konzola škripa ku nvem kej, res avto mi je super in to sam kvaliteta izdelave ne vem no...

Plastika, ... tudi meni škripa roleta - plastika drsa ob plastiko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava baterije v kljucu
Napisano (urejeno)
pred 31 minutami je NevLado napisal:

A nemoreš tist košček ključa iz starega ključa prestavit v novega?

Lahko, vendar pri meni le skupaj s polkrožnim kovinskim delom - zaključkom ohišja ...sem tako tudi naredil. Želel sem prestaviti tudi samo ključek, vendar to ni šlo - za kakšen mm razlike na notranjem kovinskem delu (kamor je privit ključ), ki se ga vtakne v ostalo ohišje.

Tako imam sedaj večino ohišja novega, spodnji del s ključem pa je še star :)

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

@NevLado, naročil in prejel sem 2 vrsti:

in

Pri prvem lahko zamenjaš logotip - vzameš z bukico z originala in ga prilepiš v ohišje ponaredka - paše ...

To kar sem dobil je enako kot na slikah - bil sem celo presenečen nad kakovostjo izdelave. Elektroniko prestaviš, ključ pa daš vrezat k ključarju.

lp

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Sem sam zamenjal baterije CR2025 večkrat, popolnoma brez težav. Notri se da stlačiti tudi debelejšo CR2032.

s-l400.jpg

Tudi ohišje se zamenja z lahkoto (govorim o ključih Mazd letnik 2015-2018).

https://www.aliexpress.com/item/32896809173.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5a8c4c4dI7Z9vE

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje pri sprednjih amortizerjih
Napisano (urejeno)

Pozdravljeni,

pri CX-3 zmerno poka (rafali) v predelu amortizerja (na vrhu rebrasta cevi, ki ga ščiti), ko na mestu ali pri prakiranju obračam volan.

Kaj se da tukaj narediti? Podmazati?

Zajeta slika 12 4.JPG

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.