Skoči na vsebino
Prednji ?arometi - Mercedes A160 (W168)
Napisano

Svetlobne pol nisi mel zavarvane?

Je to ful polomljeno? Anze ima varilca plastike drugace za vsa taka popravila

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ko odpiranje prtlja?nih vrat
Napisano

?e se swarovski ukvarja po novem tudi z gumo, potem zna bit nekaj na tem.

Pa s knaufom, avtocestami, iphoni.....

je kr kerlc tale avstrijec....oz firma...ata so bli ?eh

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava gum in polnjenje klime
Napisano

Jaz sem ze cist zgubljen tle, kaj smo, kdo smo.....

Sponzor foruma sem pa jaz, oziroma eni in isti ko do tega pride

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Odgovorim samo na tole zgoraj ... Verjetno je bila temperatura nizja kot 5 stopinj (mislim, da se pri tej zacne vklapljati webasto) in si imel krajso voznjo da se motor se ni ogrel in je posledicno webasto pokuril se preostanek goriva v dovodnih ceveh... To je normalno :) ... 

Nekaj podobnih tem novih lastnikov sestic pozimi :) :

http://www.mazda-si.net/topic/5266-mazda6-ropota-med-vo?njo-in-tudi-ko-je-ugasnjen-motor/

http://www.mazda-si.net/topic/4179-jutranji-problemi-pri-m6-dizel/

http://www.mazda-si.net/topic/12611-smrad-v-kabini/

... pa se kaksen je... :)

?e ugasne? avto hitro - ko voda ?e ni na 70C webasto ?e dela in se potem pravilno ugasne sam - dela ?e kako minuto dve po ugasnjenem avtu - kontrolira se sam, nima? vpliva nanj. 

Ne se ustra?iti tudi dima ob prvi desni gumi, ker ima auspuh. Zato se ti avto segreje v nekaj minutah tudi ko bo fajn minus

Mislim da tudi na druge to?ke s tvojim avtom ni ni? narobe, ko je mrzel se sli?i kaka ?oba in pa pumpa za olje nam (je) vsem ropota...

Glede porabe - sedajle to ni nikak fenomen, vpra?anje pa ali ima? dosti razdalj? vsaj 20km v enem kosu na dan, ker ima avto DPF in vsakih 250 dela regeneracijo - med regeneracijo ob?utno ve? pije, in ?e je ne dokon?a (prekratka vo?nja) ti lahko stalno to dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava gum in polnjenje klime
Napisano

?e Admini menijo da je to neprimerna reklama, naj prosim bri?ejo.

Ve?krat sem omenil soseda za menjanje gum. Jani je sedaj uradno odprl delavnico z novo opremo, in vanjo ?e vlaga.

Gre za Avto Dobnikar, kjer ima menjavo gum za 20?, ter po novem tudi akcijo za polnjenje klime. So seveda ?e ostale storitve.

https://www.facebook.com/avto.dobnikar

041 980 476 Jani

Vkolikor potrebujete sodelovanje za klub ni nobene te?ave

post-2637-0-70798400-1447137090_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

Saj,?e dobro razmislim,je tudi meni samo na plin-pozimi... Se pravi je ?e kak?na skrivnost.

Ob preklopu na benz ne cuka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

Na bencin ne sme in pika. Drugo je na plin se posebej sedaj ko je hladneje, ko morajo butan/propan drugace mesat. To je pa tud meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

Za info (kateri butec) ?e so sve?ne kove in ca. 1000 km rabljene bi ti verjetno vse menjal :)

a ?e vedno cuka? Potem ja vse...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

?e ima tempomat ima tudi stikalo.....

zanimivo, jaz sem pri svoji opazil samo batek sklopke. Jaz sem zgornje razbral vse kot 'neutral safety clutch switch' - ki ga imajo nove da mora? stisniti sklopko za v?ig.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

?e ima moja 323 letnik 99 to stikalo, ga ima tud cx7 sigurno...

?e ti tako pravi?.....moja cx7 ga ni imela....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

Ammm cx7 je velik starejsa mazda.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

navor?!
Napisano

veliko jih naredi napako da kar direkt s pi?tolo za?nejo pa gre navoj in odtrga, najprej z roko pol pa frrrr

Druga?e pa si (je nekdo) dajal konusne vijake, ki so za litke (imajo kot nekak ?leb za matice) na plehnate, ki imajo ravno podlago za vijake. Vijak s konusom ne sede pravilno na feltno in pok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

No saj na to sem mislil ko sem te spraseval za speljevanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX 7 cuka
Napisano

?e je to samo v eni prestavi potem je nekaj na prenosu (menjalnik, vzrajnik?) veriga itd bi pri vseh prestavah pri istih obratih nagajalo.

Kaj pa ko speljuje??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Varjenje plastike
Napisano

Na vicu je majster je meni kufre za motor zrihtal

Drugace pa poklici AC tomc da vidita kej se da narediti tudi preko zavarovanja (mogoce)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0GT v?ge pa vgasne
Napisano

update mojo mazda se zdaj stoji, bla pri dveh elektricarih niso naj?li ni?,.avto bi po vseh pravilih mogo letet ko sulica,...ampak ne, gospod se je odlo?o da enostavno ne bo ve? sel,..res ve? nih?e nima nobene ideje?!

Visokorlacna pumpa bi znala biti tole. Ker ti vedno vzge (za to skrbi nizko tlacna) potem pa bi morala visokotlacna skrbet za dovod goriva - takrat pa ti crkne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

nevem ce cuka ker ne zdrzi tolko dolgo da bi lahko pelo, avto vzge nazaj takoj ampak tudi crkne po par sekundah, ampak predn crkne vgasnejo vse lu?ke na armaturki kot da zmanjka elektrike,..

A ste kdaj probal v?gati avto na kable iz drugega vira, oz menjati aku? Ta je mogo?e butalska ampak je za probat, ?e bi na drug vir lavfal dlje, je mo?no da je ?el alternator. To te ni? ne stane da proba?, je pa majhna verjetnost ker bi te?ko v?igal...

Druga mo?nost pa je kot je rekel Boss - visokotla?na, ker z nizkotla?no v?ge, potem pa visokotla?na skrbi za dovod goriva - tukaj je velikokrat odpovedal 'zgolj' rele ?rpalke

tretji guess pa je na elektronki (elektrika, cpu)

Vse je seveda guess

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Probaj s kom zamenjat glavni racunalnik, zacni pri glavi problema potem pa po kablih

Je bil avto poprej na kakem dezju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.