Jaz mislim, da bi se nekako moralo to re?it, ?e ne na tem, pa na kak?nem drugem servisu. ?e je bila odmi?na menjana, dvomim, da je potem motor zaribal zaradi odmi?ne?
Jaz DPF ne bi dajal dol. Preveri se kaj je sploh narobe. Lahko ga s?isti? ?e je treba , lahko se zamenja vlo?ek ,obojo je okoli 300eur. ?e vse ostalo ?tima bo dr?alo. Je pa ponavadi DPF posledica ne?esa, tako da, bi najprej pogledal ?e vse ostalo (okoli).
Jst sem imel moznost mal testirat zadevo na daljsi voznji, in sem ugotovil da pm_acc hitreje raste in ko je na 5.0 sesprozi regeneracija pa ceprav napolnjenost filtra cca. 30%. Sem pa ugotovil da ce se nekej casa peljes hitro cca. 190 ali vec zacnejo vrednosti pasti. Tudi procenti padajo..
Ja pol ma? pasivno regeneracijo takrat. Meni se to zgodi ?e imam zadaj po?itni?ko prikolico. Pa ?e to zgolj v dalj?i klanec
Ja, karter in sito tudi, je rekel na? Pelko, da tam je bilo vse ?isto. Kar me ne ?udi, ker jaz sem do sedaj olje menjal nekje na 13.000 km. ?akam na eno ponudbo v roku meseca oz dveh, (?e ne bo kaj drugega vmes) potem bomo pa videli. Do takrat seveda ?e vozim
Vsi nekaj ugibate. Link ki ga je dal Jures, je ?isto jasen za kaj se gre. Reprogramiranje PCM modula, je pa preve? splo?na zadeva, da bi kar takoj udrihali po porabi in izpustih. Bom za hec enga majstra vpra?al, o ?em dejansko se gre.
Teh 'reprogramacij' je bilo v preteklosti ?e n. Tudi na prej?nji ?estici, pa se ne spomnim da bi takrat zaradi tega avto ve? kuril itd...cukal pa res ni ve?
Podlo?ka kot podlo?ka. Pri prej?nji sem jih menjal. Tukaj ko sem ga kupil od Juresa, vem da smo na servisu nekaj govorili o tem, sem bil prepri?an da so menjali, no pa niso. Tako da, sem jih sedaj pri 140 tiso?. Ena je bila ?ist zape?ena in je ?la prakti?no po del?kih ven.
Je pa to znana te?ava, no va?no da je ok. Je pa to res malenkost, glede na to kak?no ?talo ti posledi?no lahko naredi na motorju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mislim, da bi se nekako moralo to re?it, ?e ne na tem, pa na kak?nem drugem servisu. ?e je bila odmi?na menjana, dvomim, da je potem motor zaribal zaradi odmi?ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani