Zadnje ?ase z mojim ?estakom nimam sre?e, zdej nvem al mi je nesl sklopko, al je ?ou menjalnik k rakom ?vi?gat, namre?, pri speljevanju u prvi za?ne avto full tresit (ho?e ?e kr sam speljat), pri vi?jih obratih pa se ?alta full na trdo... je pa vgrajena ?portna sklopka...
Imam eno zanimivo te?avo, ?e posebej zdej ko je de? je ?e posebej mote?a. Gre pa takole: se vozim z nekimi normalni obrati (cca 2500 rpm) in priklopim enega ve?jega porabnika (ventilator na max, gretje zadnjega stekla, .....) avto crkne. Kakor da bi ga ugasnil, ko pa porabnika izklopim pa normalno deluje. Ne pri?ge se nobena lu?ka za altenator ali kaj podobnega.
Se komu kaj sanja kaj bi bilo?
men obrati pod ?tantgasom rahlo padejo, ?e sam volan namotam
Sem nov tle gor bi pa rabil imv ventil za mazdo mpv 2,0d 136k isti motor kot pri m6 sem zasledil da ga eni mojstri prodajajo pa naj mi javijo ?e je mo?no lp.
mislim, da si zgre?il temo, objavi pod malimi oglasi
Evo problem je tak, ko pohodim avto u prvi brzini nikamor ne potegne, ko pa pridejo obrati do 3k rpm pa za?ne vle?it normalno, menju sm ?e benz filter in o?itno to ni to
nevem za tvoj motor kako ma narjen ampak prvo preveri kok ma? olja notr ker ?e ga je premal se lahko sli?jo dro?niki, al pa ma? lahko ventile za na?telat.
Druga?e pa odvisno koliko ?alabajza?, in kolk se na te stvari zastopi?. Sam lahko naredi? tako da 20 let nebo rja udarla vn, ker itq dela? zase in se bolj potrudi?, ker ve?ini li?arjev se 'mudi' in ma? ?ez par let/mescov spet sranje. Tko za info, mene bo komplet barvanje avta ko?talo cca 300-400? ker pa? vse delam sam.
LP
Jero
Ti si se itaq ornk spravu na svojo MX-5 to nima? kej
pa to si sam popravi? za 30 ? in 3 ure dela... jaz sem si... robove blatnikov ter pragove, druga?e pa mi je en klepar ki sem ga vpra?al kolko bi me stalo, rekel da okrog 300? na koncu me je material stal 45 ?, svoje delo pa? pozabi?
to ti je verjetno reku z materialom vred (novi robovi...), ma? pa dlje ?asa mir, kot pa ?e sam sanira?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
moja in njegova sta si baje tam tam, ?eprav sumim, da je njegova za odtenek hitrej?a
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani