Zate je komplet brez (vztrajnika ki ga ne rabi? menjat) krepko pod 400 ?+ arbeit.
Uf, ?e bistveno preve? si rekel, ker jaz sem za svojo (2.3i motor) dal le okrog 200 ?, tako da ima za manj kot 400 ?e verjetno tudi delo "pod streho". ?e se izka?e za potrebno, je verjetno smiselno menjati celotno sklopko (potisni le?aj, lamela in ko?ara).
je za pogledat interval,nekateri fordi s tem motorjem so meli jermen na 180k km tko da..... za gvi?no pa se pozanimat
Obenem pa je vedno (verjetno pri vsakem vozilu, ki ima jermen in ne verige) naveden ?e ?asovni interval, npr. 120.000 km ali 6 let, potem pa upo?teva? (naj bi) tisto kar prej nastopi od teh dveh spremenljivk.
?e i??e? uradni Mazda servis, ti priporo?am A Cosmos v BTC, tam najbolj?e da se obrne? na g. Marijana Majesa.
Mislim, da ti tale rumena lu?ka "engine check" ?eli povedati, da ima? te?ave z lambdo sondo (lahko da jih ima? ve? in najprej ugotovi katera je problemati?na). Ve? pa bodo povedali na servisu, vsekakor se ti spla?a podvizati dokler je v garanciji.
@Bla?, sicer je moja 2003 letnik, pa prav tako bencinska, te?av zaradi klime pa je bilo ogromno (na sre?o je bil to vse stro?ek trgovca z vozili, ki se je ob mojem nakupu zavezal, da bo klima naprava delovala). Menjali smo kompresor klime, pa cev za visok pritisk v klimi, pa cev za nizek pritisk in na koncu ?e hladilnik klime. Skratka totalna kalvarija. Nek kolega mehanik me je celo opozarjal ob vsakem tem posegu (npr. ko je bil menjan kompresor, je omenil, da znajo bit pa vse ostale komponente tako stra?no dotrajane, da se bo zdaj takoj pokazala nova napaka, no in res se je, vedno znova in znova). Upam, da pri tebi ni tako hudo, ker tole (na?teto) ?e bi kasiral iz lastnega ?epa ne vem ?e bi bilo zadost 1500?.
Sicer pa da ne bo? ?ivel v strahu, se zapelji do Avtoservisa Burja (na koncu Kam. obvoznice, v smeri Qlandie) in ti bodo mojstri povedali ali po?timali kar je za sanirat.
?e je zadeva pravilno vzdr?evana in nima? (extra) nesre?e pri nakupu, tudi dizli lepo laufajo.
Kar se pa bencinskih izvedb Mazde6 tega letnika ti?e (1.8, 2.0 ali 2.3 motorji), pa nisem prepri?an, da je toliko dra?ja vo?nja (kot namig: sam imam recimo LPG vgrajen v moji 2.3).
@Gregc - med opozorili se najve?krat pojavljata: bakrene podlo?ke injektorjev in cedilo karterja, ki se rado zama?i. Oboje bo? verjetno na pogled te?ko opazil. ?e pa se bo? (npr. tik pred nakupom) zapeljal z avtom do Avto Pelko, ti bo pa Simon z veseljem vrgel u? na tvojo ma?inco.
Sicer pa 6-ke tega letnika preeeecej rade rjavijo (zadnji blatniki, spodnji robovi vseh petih vrat ter "trebuh" vozila).
P.S. na? mojster za Mazde pravi, da ponavadi tudi sklopka in 2-masni vztrajnik odideta v ve?na lovi??a, pri cca. 200.000km (se pravi lahko ?e pri 180, v drugem primeru morda pri 250, odvisno od na?ina vo?nje, se razume).
Ko se enkrat pri?ne lu?ka za pritisk (in ne koli?ino olja v sistemu) pri?igat, se jaz resni?no ne bi ve? vozil, ?e ne drugo zgolj iz previdnosti. Raj?i bi ?el z vleko, kot da gre motor na drugi svet.
Lahko za za?etek Pelka pokli?e? in naj ti pove kako naprej, verjetno ti bo popolnoma odsvetoval nadaljnjo vo?njo, ?e le ni ?e prepozno.
Zadovoljen sem zelo, saj je avto 2003 letnik in na sebi nima nobene rje, kar je prava redkost med 6-kami.
Cena je okrog 70 ? (na to ceno imamo mi potem ?e popust), frekventnost pa tako; npr. dela? v jeseni (ne sme biti de?evno vreme), potem pa ima? naslednjo pomlad le preventivni pregled, ?e vse ?tima. Kasneje jeseni ne rabi? ni? po?et. Sicer pa pokli?i mojstra Romana, ti bo iz prve roke povedal kako to gre.
Predvidevam da ima? identi?no zadevo kot jaz, se pravi original navigacijo iz letnika 2003, GT oprema (prilo?ena fotka)?
Meni zadeva deluje le na severu ali zahodu iz na?e Koko?ke gledano. SLO je v celoti nepokrita, prav tako vzhod in jug.
?e ti Avstrija, Nem?ija, Italija, itd. kaj pomaga, ti z veseljem odstopim moj CD, ki ima karte da pokrivajo te dr?ave (se pa stanje nana?a na 10 let nazaj, ?al).
Glede USB te nisem dobro razumel, ker jaz ga nimam, o?itno ima? to nekaj dodatnega vgrajenega?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf, ?e bistveno preve? si rekel, ker jaz sem za svojo (2.3i motor) dal le okrog 200 ?, tako da ima za manj kot 400 ?e verjetno tudi delo "pod streho". ?e se izka?e za potrebno, je verjetno smiselno menjati celotno sklopko (potisni le?aj, lamela in ko?ara).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani