Aja, to. Jaz imam v mislih ta zadnji vpoklic. S ?eljustmi pa nisem imel (?e) te?av ne z 2. generacijo ?estice in ne s prvo. Je pa res, da doma vsak dan zategnem ro?no
Ma, to je prvi problem v vseh teh letih. ?e lahko temu re?e? problem. Avto gre, dela vse tako kot prej (ok dima se ne vidi). Navadni smrtnik tega ne bi opazil...jaz pa? sem :-)
Bom videl, kaj bo tale 'test' z uporabi antigripanteja pokazal. ?e ne druga?e, bom to pa? dodajal. Saj sem ?e prej, na vsake toliko ?asa dodaj v tank tako ali tako
Sem na?el parametre,stare 2,5 let. Zanimivo, vidi? pm_gen je bil 1.19, pm_acc_dsd je bil 0.15.
Zadnje ?ase je pri 1.19 vrednosti pm_gen, pm_acc_dsd ?e skoraj 3g/l.
Stanje injektorjev v tem ?asu se ni bistveno spremenilo. Mogo?e malenkost, zaradi tega ne bi rekel, da je taka drasti?na razlika na ostalih komponentah motorja.
Ja to s Powerboxom bi bilo vrednost mal preverit. Jaz sem lai?no mislil, da ?e je notri isti injektor kot ga ima 160konjska verzija oz 185, da bo pa? tudi ta pre?ivel z enim PBjem s katerim je mogo?e skupaj kaj vem slabih 150konjev , ali pa ?e celo manj.
Korekcijske vrednosti se mi zdijo ok, trenutno so okoli ni?le, edino eden ima -0,3 pomoje. Prej, brez aditiva je bila maksimalna korekcija -0.5.
Haha, se mi res dozdeva da je oz. bo nekaj na injektorjih. Sedaj sem spet dodal par dcl antigrippante, in zadeva se je ?ude?no umirila. Bom vidle sedajle sem na polovici tanka, kako bo , ko bo tank vedno bolj prazen. proti koncu ga bom ?e malo vlil za ?i??enje.
Po eni strani ko zlo?i? puzzle je simpl, ?e ga injektorji mal biksajo se ve? dimi, ve? saj nastane, posledi?no se zapaca egr, in hitreje se polni DPF. Ko uredi? vzrok, se vse umiri.
Sem pa (seveda ?e je to res) malo razo?aran, da so pri 135 tiso? km injektorji ?e potrebni obnove. Majstr je zadnji? rekel, da imajo tile Denso injektorji res tako mala odstopanja, da je hitro problem. To mi je ?udno, kaj a pri konkurenci pa ni??
Zaenkrat bom re?eval z antigrippante pa da vidim. To je ?e najceneje.
Sicer pa tisti ki uporabljate powerbox, a je mo?no da se zaradi tega kaj prej injektorji zjebejo??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A komu forscan lite za anroid, danes po update-u ne deluje ve?? Meni javi sedaj da imam fake elm327 adapter
Povezava za deljenje
Deli na druge strani