A primerja vse 4 med seboj, ali samo zadnji dve med seboj, in prvi dve med seboj? To drugo mi je bolj logicno, glede na to da naj bi bli razlicni pritiski spredaj in zadaj.
Sej glih zato me zanima kako merjo. Ker realno po resetu bi mogl bit ok, razen ce je ena guma naredila glih tistih mal obrata vec kt druga, pa je zacev jokat. Mene samo zanima, ce vzame drugo gumo za referenco, ali ima neki vzorec za nazaj koliko bi se morala vrteti, ko se pa spremeni pa se pritozi. Ni toliko tehnicni problem, kot zanimanje kako to v ozadju "ve"
To pa nevem,mora primerjat nekako obrate,logi?o bi bilo med prednjo in zadnjo osjo zaradi stabilnosti vozila. Po?akajmo ?e malo, tu na forumu je polno maherjev za Mazdo ziher kdo kaj ve? ve. Lp.
Jaz imam bolj novo m3 in meri preko ABS,starej?e pa so imele senzorje,ampak nevem do katerega letnika. Meri obrate. Jaz sem menjal letne za zimske in je bilo isto. Zimske je napomnil na 2,5 ampak ?ez nekaj ?asa je tlak malo padel in se je pri?gala lu?ka. Potem sem naredil enako kot ti in sedaj je vse OK.Zoooom.
Poskusi,mogo?e ti nebo ?al.Pa nobene zajebancije z praznimi kilometri pod prisilo,da dokon?a rege.....?e ne dela? vsaj 30-40 000 na mesec se tako ne spla?a imet dizla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala bogu da imam preko ABS, ker je ?koda vsakega evra za te butaste Amerikance. Malo pa mora? pogledat in napolnit gume.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani