Skoči na vsebino
faza mx3
Napisano

a gdo ve ker bat more bit v gornji mrtvi legi in ka kak?nih pozicijah morjo bit odmi?ne???

autodate nimam pa bi prosu za podatke :D:blush:

Kontaktiraj Mitja MX6&T ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavore
Napisano

Ostale 6 imajo ve?je diske in druga?ne plo?ice, kar je opcija ampak potem je to celoten projekt z zamenjavo kompleta, saj veste ?esa vsega

Js vem, vsaj za sprednje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto je predolgo na popravilu!
Napisano

To naj bi bil anonimen forum.

Kdo pa je reku, da je temu tako? :glare:

No sej nima veze, ti sam tak naredi kot so ti ?e rekli, pojd to njih pa ti nej avto skup spravijo kot je bil, da bo? ?la na drug servis, bo? vidla kok bojo znal hiter avto porihtat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8 nakup
Napisano

Tale dale? stran... Vsi mulci od dealerja se vozijo s tem okol pa turirajo... Tko da ne vem ?e je pameten nakup... Vsaj tko mi so?olec ko je iz Hajdine pravi... <_<

sej wankl more bit nonstop pod obrati ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje v sprednjem levem delu
Napisano

Sej to je zanemarljiva cena,glede na to,kaj bi blo poj vse narobe,k bi ti le?aj ribnu :P men so pr popravilu ?e ugotovil,da je tut tist zati?,k vse skup dr?i ?e bolj kot ne hin :bravo:

dons sm ugotovu, da je ?e ta del hin :glare: k sre?i mam ?e eno podvozje doma :D

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ...6WNxe0g&t=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo, dokon?na ugotovitev, ni ?la kugla ampak le?aj, ki je v pesti, za po ravnem je zgleda ?e bil, ovinki ?ez Marijo Reko so ga pa takrat o?itno dokon?no uni?l :D

stro?ek: 32? :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:mi pijemoo:

sam ?e zdej mi ni jasn, ?ravf je bil ?ist losan, ko sm ga zategnu, se ni ?ist n? ve? majal, ?kripal pa full, ko sm ?ou na tehni?nga je blo pa spet vse ok :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo nesposobne?i na izrednem mi niso ugotovil, da mi je ?la kugla rakom ?vi?gat, medtem, ko so mi to na na?ih tehni?nih dons takoj ugotovil. Tak da Ploki, prov si mel ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Majhen projekt Mazde 323F
Napisano

opala, za vse ki ste mislili da so enaki deli med 1.5 in 2.0: (zdle sm sou preverit)

http://allmazda.net/parts/323F/AEBM02/W1/3400/

niso

tudi anti-roll bar in vse ostalo naj bi bilo drugacno oz so druge kode delov. hec

100% niso isti, druga? bi js obdr?al H&R vzmeti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Informacije glede velikega servisa
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modri dim
Napisano

eo sa nebom odperu nove teme kr kle povem... men tut kadi bel (u?as modr) sam mi vode ni? ne zmankuje. olje pa pije enmal ja sam pomoje bo krivo to da mam not v 19 let starem autu z 230.000 prevo?enih 5W-40 olje. :blush:

al mislte da bo to kej druzga krivo? :unsure:

tut js mam 5W40 noter, da ti pa pije olje je normalno za V6 (dokler je v mejah normale)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje: V6 motor Xedos
Napisano

to so mojmu o?etu enkrat na Seat Cordobi delal in so mu rekl, da bojo obrati najbr? nihal kake 2-3 dni, da je to normalno in res je blo tak :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Mazdo 323F 1,5i
Napisano

Evo me, en ?as nism bil prisotn, pa tudi nisem ?aril zadne dni po avtu :)

Glede nosilcev: kolikor sm probaval se mi zdi da nosilci niso krivi, saj avta ne trese pr ?tandgasu (?e dam gas al pa kej), tud med vo?njo ?e pohodim se ma?ina ne sesede.

Tko da res domnevam da ima elektrika veze pri vsej tej zadevi. Sem pa opazil pr odprti havbi ko sem poslu?al ma?ino, da je od ene 2000 obratov do 3000 bil spredi tak zvok, podobn ko tist zvok ko iskra preskakuje; bo treba kable pa to zamenjat.. :rolleyes:

Vglavnem, poro?am ko se zadeva izbolj?a :)

Pa teb to stalno dela al ob?asno, ker zadnji?, ko sm js sprobu se mi je res zdel, da se ?ist normalno pelje :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prej ?e poglej, ?e je feder lepo v le?i??u amortizerja in zgoraj v ?alci. Zna se naredit, da ko si ga "probaval" ti je na ovinku sko?il feder vn in s tem se je vi?ina avta spremenila in posledi?no tudi optika nakar ti stoji volan postrani in avto vle?e v eno stran. Ni nujno da ti ga ful vr?e vn, dost je sam da pade iz le?i??a (zgoraj so ponavadi plasti?ni k se znucajo)... hkrati preveri ?e kak feder ni odlomlen. Ponavadi ?kripajo, cvilijo fedri, pri mazdi6 pa zna tudi prva kriva roka.

Kolkor vem kon?niki in stabilizator ?tangice ne ?kripajo ampak tou?ejo, ropotajo. ?e informacija ni na mestu, se opravi?ujem.

Lp

mislim, da ma? prov, ker sam mal pomigam kolo in kr fajn ?kriple pri fedri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.