Torej, zanima me naslednje...
Avto je bil redno servisiran, trenutno ima prevo?enih 85.000 km. Potrebno bo menjati jermen.... za ostalo pa ne vem... oz, me zanima koliko bo vsaj pribli?no pri?el servis?
Kot ka?e smo spregledali tvoje vpra?anje.
Za za?etek lahko pokli?e? ordinacijo dr. Pelka (Avto Pelko d.o.o. - 041 667 335), pa naj ti pove kaj rabi? in koliko cekina cca.
?e bo? pa sam kak?ne avtodele kupoval, si pa pred tem lahko ogleda? popuste na?ega kluba in jih bo? morda ?elel kaj ceneje dobiti.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Zdravo!
Kolega iz Ankarana ima te?ave pri uporabi Bluetootha v svoji Mazdi5 letnik 2008.
Ob vsakem zagonu je zadnje ?ase moral vpisovati password, da je zadevo lahko uporabljal, no sedaj pa mu celo pi?e da je "security sistem locked"
Sam nimam pojma o teh zadevah, pa me je prosil naj v njegovem imenu vpra?am na forumu, ker sam ?e ni registriran tukaj.
Kolikor vem je ?e Grega pred ?asom pisal, da 1.6B motor v 3-ki ni ravno ?parov?ek in mu zdaj?nja GTA (150KM) porabi le cca. liter ve? na 100 prevo?enih, kar je precej zanimiv podatek oz. primerjava.
?e ti je poraba vozila previsoka, razmi?ljaj o vgradnji LPG sistema, saj nekateri z njim krepko privar?ujemo.
Jo?t je verjetno ?elel vpra?at, ?e je kaj razlike v odbija?ih med GG in GG FL (FL je bil nekje v drugi polovici 2005, ne vem kateri mesec).
@Falcon - ?e zdale? nisem strokovnjak za dizle, niti nisem njihov prevelik ljubitelj, ampak v tvojem primeru bi se oglasil na enem preventivnem obisku pri Pelku. ?e ne drugo, da ti bo odleglo in bo? prepri?an, da bo ma?inca ?e dolgo vdano slu?ila svojemu gospodarju.
Na? Kamni?an, g. Simon je zelo fajn mo?ak, ga poznam ?e vsaj 10 let in mi je vedno izredno ugodno zmontiral vse zadeve. Pred ?asom ko sem bil pri njem je rekel, da bo za ?lane MK poskusil ?e nekoliko ceneje naredit (nimamo pa podpisane pogodbe z njim, ker je rekel, da se mu ne zdi potrebno in sva stara znanca).
@Boss, ne da je ena vi?je kot druga, pa? pa da se vidi kako snop sveti "pravilno" kar pomeni, da se vidi, da desni ?aromet osvetljuje bolj oddaljen teren od levega (avtomobili za npr. Angle?ki, japonski ali avstralski trg pa imajo jasno ravno obratno).
Oba ?arometa skupaj pa imata premalo dosega oz. ne osvetljujeta zadost terena pred avtom, to je to (kot re?eno snop se on?a cca. 5m pred avtom, kar je prekleti ?vohizem).
Tak?ne imam jaz v svoji 6-ki GG in sem zelo zadovoljen, vgradil jih je pa ?e prej?nji lastnik;
Pozdravljeni xenonski obvlada?i.
Opa?am, da mi kot ka?e ob?asno nivelacija snopa xenonskih ?arometov ne obratuje kot bi morala, se pravi mi sveti komaj par metrov (max. eno dol?ino vozila) pred mano, kar ni okej in je potrebno slej ko prej vozit z dolgimi lu?mi. To se dogaja sem pa tja, nikakor ne ob vsakem zagonu glavnih lu?i.
V ?em je te?ava, ali so samo kak?ni kontakti oz. konektorji za s?istit al kaj, nimam pojma? Dejte mal napisat va?e ideje in spoznanja.
LP!
B.
Napisano
Zdravo!
Predvidevam da ima? identi?no zadevo kot jaz, se pravi original navigacijo iz letnika 2003, GT oprema (prilo?ena fotka)?
Meni zadeva deluje le na severu ali zahodu iz na?e Koko?ke gledano. SLO je v celoti nepokrita, prav tako vzhod in jug.
?e ti Avstrija, Nem?ija, Italija, itd. kaj pomaga, ti z veseljem odstopim moj CD, ki ima karte da pokrivajo te dr?ave (se pa stanje nana?a na 10 let nazaj, ?al).
Glede USB te nisem dobro razumel, ker jaz ga nimam, o?itno ima? to nekaj dodatnega vgrajenega?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani