Skoči na vsebino
Kupujem MAZDO 5 - Kaj moram vedeti
Napisano

?al sem imel samo dve prej?nji prve generacije z 2.0 CD 143. tole novo pa mislim da sploh ni uporabnika na forumu..... <_<

skratka ta avto je zelo dober, mene osebno bi skrbelo malo zaradi konjenice, ampak sam avto dosti rabim polno nalo?en - 4 ljudje, truga, pes, oprema....pa je bila CD143 glih za glih.

aja pa ?e nekaj tvoj priijatelj ne more imeti mate 5. letnik 1994 je lahko ali MPV ali premacy. Mazda 5 je pa me?anka obeh

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem MAZDO 5 - Kaj moram vedeti
Napisano

Kupujem Mazdo 5, diesel, letnik 2012, 116 KM, 1560 ccm, ro?ni menjalnik. Nikdar ?e nisem imel Mazde. Dva prijatelja jo imata (druge, starej?e modele, eden je celo letnik 1994) in sta oba zadovoljna s avtom, motorjem, ceno rezervnih delov. Avto bom kupil v Nem?iji s cca 100.000 km. Ali moram delati "veliki servis"? Kako je s periodiko servisov? Prej sem imel Mercedes B in to samo vsakih 25.000 km ali eno leto naredi? redni servis. Moram ?e kaj vedeti pred dokon?no odlo?itvijo? Kak?ne so predvsem izku?nje lastnikov Mazde 5?

kupuje? motor 1.6, ki mislim da ?e ima ketno...samo gas. servis je letno ali 20.000

naj ti dajo VIN avta pojdi na poobla??enega v slo in dobil bo? ispisano DSK - digitalno servisno z vso zgodovino in servisi, ?e se ujema z zgodbo avta je to to.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temperatura hladilne
Napisano

nobene panike, reden pojav pri obremenitvi, ?e M5 je malo narasla ko sem mini prikolico peljal. jaz imam tudi olje redno na 90-100 sedaj kot mi avto to ka?e

to je funkcija teko?ine pa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnica - kontakt - kratek stik?
Napisano

Mazda ina drugace varovalko v predelu motorja za kratke in dolge hi-lo itd samo mislim da ne za levo desno, vseeno poglej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 ne v?ge :/
Napisano

A si pogledal rele? Koda napake pomeni low circuit fuel pump ( po domace nepravlen signal, tok)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 ne v?ge :/
Napisano

Definitivno nekaj s pumpo a lahko je samo rele, vlage je zdajle velik....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 zelo previsoka poraba
Napisano

Pa dobro clovek a se ti zaj tukaj z nami al ne beres kj ti pisemo???????????????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jao kako te nategujejo, ocitno je njegova napaka. Nobene cevi se ne da, nic se ne reze, odstrani se dpf iz notranjosti in avto na zunaj ostane originalen.

Naj se vidi da je nov ampak ce ne zna delati z mazdinin sw inas tempirano bombo (se ne hecam)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Drugace pa sin od Jesta vozi 800? vredne sonde na mazdi5 :) jaz sem samo satovje odstranil lambde so pa se notri...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pelko in Tunerc sta preverjena okoli tega, Pelko ti z Zmajem ponuja tudi da ti pridejo avto domov iskat

Mogo?e je kaka dpf sonda Fu?. Pri meni je bilo tako

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Menjal mu je dpf predvidevam da komplet...itak je pa ena sonda 400? plus delo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se enkrat in zadnjic napisem (si potrdil sedaj to z novo lucko)

Tebi ne deluje pravilno DPF - tale nadomestek ki ti ga je dal notri ti lahko povzroci velike tezave in ????

Ukrepaj hitro, zna biti da prides domov z AMZS, ker ti zna iti avto v stand by

250 te pride odstranitev, glede na to da je 2 meseca od vgradnje pa OBVEZNO teziti garancijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moder DPF je zgolj zato, ker o?itno pride do tega da je razbeljen, vsi DPFji na mazdi pri 200km izgledajo taki kot novi - torej sivi in rjavi :)

Jaz ?e vedno mislim, da je tale DPF nekompatibilen, ker ?e je tebi pri ro?ni regeneraciji najprej kadilo pomeni da se zama?uje, oz ne dokon?a regeneracije, in zato porabo skozi nabija. 2 meseca in lu?ke.....to ne gre skozi.

Zgolj moje mnenje ampak imam ob?utek, da te malo te za nos vle?e.....pa a nisi ti napisal da je bil vgrajen pred 5imi meseci, sedja je pa 2 meseca star  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Cev ostane ista samo crevesje se odstrani (satovje)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Bi znal dpf bit v kurcu po petih mesecih, kar je bil nov montiran? :/

Menjan je bil pri Novaku. Verjetno je to kaj garancije?

No potem si ze pol odgovoril in ne vem zakaj se tle tipkamo, pojdi tja in zatezi.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Preden delas drugo naredi to, ker se bontakoj videlo al je dpf v ku....takrat je menjava olja itd samo brezpredmeten dodaten strosek

Kmji okoli 200k predvidevam?

Sprozenje regeneracije ti tudi servis naredi, to je nasvet, ker ce ti bo par 100km po regeneraciji spet blinkalo ti preostane samo eno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Ja samo model ni novejsi :) novejsi je prisel sele 2008 ffacelift)

Ni noben bau bau to, sem naredil na treh mazdah, 6,6II in 5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Lazje bi bilo da napises da si nasel pa da te samo letnik base.

Za vse je enako tudi 2.2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Prvi zadetek, na telefonu....

post-2637-0-28502800-1436691749_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Googlaj mazda6 tips and trick.....:osnove

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Rocno regeneracijo sprozis sam doma. Imas na mazda tips and tricks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.