?al sem imel samo dve prej?nji prve generacije z 2.0 CD 143. tole novo pa mislim da sploh ni uporabnika na forumu.....
skratka ta avto je zelo dober, mene osebno bi skrbelo malo zaradi konjenice, ampak sam avto dosti rabim polno nalo?en - 4 ljudje, truga, pes, oprema....pa je bila CD143 glih za glih.
aja pa ?e nekaj tvoj priijatelj ne more imeti mate 5. letnik 1994 je lahko ali MPV ali premacy. Mazda 5 je pa me?anka obeh
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kupujem Mazdo 5, diesel, letnik 2012, 116 KM, 1560 ccm, ro?ni menjalnik. Nikdar ?e nisem imel Mazde. Dva prijatelja jo imata (druge, starej?e modele, eden je celo letnik 1994) in sta oba zadovoljna s avtom, motorjem, ceno rezervnih delov. Avto bom kupil v Nem?iji s cca 100.000 km. Ali moram delati "veliki servis"? Kako je s periodiko servisov? Prej sem imel Mercedes B in to samo vsakih 25.000 km ali eno leto naredi? redni servis. Moram ?e kaj vedeti pred dokon?no odlo?itvijo? Kak?ne so predvsem izku?nje lastnikov Mazde 5?
kupuje? motor 1.6, ki mislim da ?e ima ketno...samo gas. servis je letno ali 20.000
naj ti dajo VIN avta pojdi na poobla??enega v slo in dobil bo? ispisano DSK - digitalno servisno z vso zgodovino in servisi, ?e se ujema z zgodbo avta je to to.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nobene panike, reden pojav pri obremenitvi, ?e M5 je malo narasla ko sem mini prikolico peljal. jaz imam tudi olje redno na 90-100 sedaj kot mi avto to ka?e
to je funkcija teko?ine pa?
Jao kako te nategujejo, ocitno je njegova napaka. Nobene cevi se ne da, nic se ne reze, odstrani se dpf iz notranjosti in avto na zunaj ostane originalen.
Naj se vidi da je nov ampak ce ne zna delati z mazdinin sw inas tempirano bombo (se ne hecam)
Moder DPF je zgolj zato, ker o?itno pride do tega da je razbeljen, vsi DPFji na mazdi pri 200km izgledajo taki kot novi - torej sivi in rjavi
Jaz ?e vedno mislim, da je tale DPF nekompatibilen, ker ?e je tebi pri ro?ni regeneraciji najprej kadilo pomeni da se zama?uje, oz ne dokon?a regeneracije, in zato porabo skozi nabija. 2 meseca in lu?ke.....to ne gre skozi.
Zgolj moje mnenje ampak imam ob?utek, da te malo te za nos vle?e.....pa a nisi ti napisal da je bil vgrajen pred 5imi meseci, sedja je pa 2 meseca star :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?al sem imel samo dve prej?nji prve generacije z 2.0 CD 143. tole novo pa mislim da sploh ni uporabnika na forumu.....
skratka ta avto je zelo dober, mene osebno bi skrbelo malo zaradi konjenice, ampak sam avto dosti rabim polno nalo?en - 4 ljudje, truga, pes, oprema....pa je bila CD143 glih za glih.
aja pa ?e nekaj tvoj priijatelj ne more imeti mate 5. letnik 1994 je lahko ali MPV ali premacy. Mazda 5 je pa me?anka obeh
Povezava za deljenje
Deli na druge strani