Jest bi isto rabil, ampak sele cez 20k km . Menjal bi sicer zgolj iz preventive, saj naj bi se na 200k km menjalo olje v menjalniku. Zaenkrat se odlicno prestavlja.
Kokr jest zastopim se gre zato, da avto nemore pravilno regulirat med vrednostjo zraka in goriva v motorju. Zej problem je lahko v MAF, TPS (senzor pri loputi za gas), ECM (modul), BARO senzor, ali pa kaksne instalacije in pa kratek stik. Ni ravno tako nedolzna napaka tako, da pojdi raje preveriti in naj ti z voltmetrom preveri omenjene senzorje. Avto se isto lahko priklopi na racunalnik in se pod LIVE DATA lahko vse omenjene senzorje spremlja v zivo in se takoj vidi, ce je kaksen senzor hin. Jest bi za zacetek probal spucati loputo za gas in pa MAF senzor, ce bi pa kljub temu bila napaka se vedno prisotna bi se pa zapeljal do mehanika . Glede na to, da avto normalno vlece in pa da ga (se) ni vrglo v zasilni program, pomoje zaenkrat se ni neki resnega... se pa ni za igrat
Po vsej vrjetnosti to nebo kriva volanska letev, ampak kaksen volanski koncnik, roka. Mislis na tisti famozni pok, katerega polovico mazdasev slisi in nihce ne najde resitve? Tudi sam sem v temu klubu . Podvozje 3x pregledano pri treh razlicnih serviserjih pa so vsi rekli, da ni nikjer zracnosti... Jest nekako sumim na zglob spodnje roke. Zanimivo je to, da imamo pri bajti isti avto, isti letnik z istimi kilometri le da je 2.0 motor pa nikoli ne duha ne sluha o kakrsnem koli poku.
Jest imam tako zadevo in cist lepo spila. Sumi zelo zelo malo pa se to samo ce pritisnes na pavzo. Med predvajanjem glasbe se ne slisi sumov in tudi zvok je normalen in ni nic popacen. Sem pa dal okoli 3e za ta usb pretvornik
Servis je tm da ti leze v supak k ti prodajo nov avto pa da te potem se nadaljnih 5 let lupi za servis. Nazalost. Uporabnik sylvan je isto kupil novo trojko pa mu je navigacija stekala pa je bil 7x na pooblascencu pa niso nic zrihtal oz. so samo posodobili software a napaka je se vedno ostala. Na koncu so ga odpikal in se je obrnil na mazda zastopnistvo kjer mu tudi odgovorilo pomoje niso. Na koncu je prodal nov avto
Evo jest sem ravno danes nabavil en kup stvari, med drugimi tudi Geyon leather cleaner in pa chemical guys leather conditioner. Baje je ta boljsi za staro usnje (ima vitamin E), kot pa geyon k je za bolj novejse usnje.
Redno mislim, da jo uporabljam tako poleti za hlajenje, kot pozimi za gretje in za sipe. Klimo pa VEDNO ugasnem preden ugasnem avto. Pri zagonu je ista zgodba, najprej vzgem avto sele nato klimo in ostale porabnike (radio, luci...). Drgac pa nevem ce sem kdaj nastavil klimo, da piha s polno mocjo. Ponavadi na tretjo ali cetrto stopnjo to je pa to. Pa tudi zelo redko uporabljam AUTO funkcijo.
To se je tudi meni ene dvakrat zgodilo se pri prvi generaciji. Isto bel dim brez vonja za cca 5s pa redno uporabljam klimo tako poleti kot pozimi. To ni nic narobe
Seveda da je mozno. Probaj s kaksnim drugim senzorjem ce imas opcijo, saj je v skoraj vseh mazdah isti MAF senzor. Ce imas pa OBD senzor pa lahko preveris vrednost le tega. Lahko kupis tudi MAF cleaner in spucas senzor pa bos potem videl, ce je kaj boljse
Varovalke si pogledal ? Nevem, ker niti nevem kje tici problem. Lahko da je samo varovalka sla k vragu in bo v temu primeru strosek par centov. Zej po moji kmecki logiki, ce bi sla tipka bi se prtljaznik se vedno mogu odpret s kljucem. Potem pa ostane samo se kljucavnica. Jaz ga na tvojemu mestu nebi peljal na uradni servis, ampak k kaksnemu avtoelektricarju. A ko drzis tipko se mogoce slisi motorcek oz. mehanizem ali je vse mrtvo.
Jest bi rekel da pase. Je res da ima pred FL drugacno katalosko kot pa po FL, ampak to pa zato ker gre za drugacen dizajn. Jest, ko gledam po nacrtu gre za cisto isti odbijac (srauf na srauf). Bi bilo pa seveda priporocljivo to preveriti. Luci recimo normalno pasejo iz FL na pred FL. Za sprednji odbijac bi jest tud reku, da pase samo bi potem mogu dat se FL masko, ker je manjsa od tiste pred FL
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest bi isto rabil, ampak sele cez 20k km
. Menjal bi sicer zgolj iz preventive, saj naj bi se na 200k km menjalo olje v menjalniku. Zaenkrat se odlicno prestavlja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani