Ima? dovolj zategnjene feltne in ?e je ustrezen tlak v gumah. ?kripanje je lahko vzrok izrabljenih plo??ic (imajo nanos ali pa ?elezek, ki drgne po disku).
dvomim, da je kej na bremzah, ker ?kripa tut takrat ko ne dr?im na bremzo
Lahko pa tudi nekaj na roki ali osi ali mogoce amortizer ??? Ker ti vlece z vopanom vred bi rekel daje kaj natem....al skripa skoz ali ko se avto ziba??
?kripanje se sli?i samo pri majhni hitrosti, pri ve?jih se ga ne sli?i. Nekak sumim kon?nik sam nism ziher.
Kak?ne 3 dni nazaj sm ?el mal sprobat ovinke ?ez Marijo Reko, ko sm se pelu nazaj mi je kr naenkrat za?el nekje spredi levo ?kripat, to ?kripanje se pa po 3 dneh li?i ?edalje bolj, pa ko grem na AC mi avto vle?e v desno, volan pa stoji bolj na levo. Kaj bi lohk to blo :ne vem:
ekola... na servisih so mi v garancijskem roku ?e nekaj popravljali, pa niso naredili kot je treba...
me pa zanima, ?e kdo ve, koliko stanejo robovi, da bi jih kupil in dal enemu sposobnemu kleparju/li?arju da mi zrihta tole...
sem sli?al da so Mazdini to v garanciji delali tako, da so robove izrezali, in nove navarili...
Takrat, ko sm dal js rihtat C-jko sm jih ubavu od Hyundai Accenta, ker jih za Mazdo ni blo za dobit, va?no je blo, da je pasala okroglina, potem pa mi je klepar lepo predelu. Za oba skupi sm dal 150?. Predvidevam, da so za Mazdo dra?ji.
avto ima 280kkm zato mislim da bo bolje 10w40 kot 5w40. ?e nimam prav naj me gdo popravi.
js bi na tvojem mestu dal v vsakem primeru noter 10w40. Za ta motor, ki ga ma? ti bi js dal noter Shella, ali tole. Gre za olje Divinol, le da je druga embala?a
:ne vem: rabim pomo? mojstrov ki se bolje spoznajo na avtoelektriko.Zanima me kaj se da storiti ali zamenjat komplet in?talacijo ali se da kako ?e na obstoje?o priredit motor je pa iz mazde 626 2.5 v6
kontaktiri Mitjo, ki je to delal biv?emu lastniku moje sedanje F-ke
Za 323C ne vem ?e ima pipco, 100NX in 200SX sta imela pipco, Clio je isto nima.
Druga?e pa jaz bi raje bencin cuzal kot antifriz ker je baje kar strupen. ?e ?e, lep stakni cev dol, sto?i ven vse pa daj novo me?anco noter pa ima? mir za lep ?as. Pa ko da? novo teko?ino noter imej pokrov?ek na kilerju odprt, gretje do konca (da gre teko?ina tudi ?ez pe?ko v avtu!) in po?akaj, da se pri?ge ventilator. ?e bo treba, ?e dolij. Tako bo? vedel, da se je termostat odprl, da je teko?ina za?ela kro?iti in bo sistem prezra?en.
Tako nekako so mene u?ili, za morebitne po?kodbe in okvare na va?em avtomobilu avtor te objave ne odgovarja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dvomim, da je kej na bremzah, ker ?kripa tut takrat ko ne dr?im na bremzo
?kripanje se sli?i samo pri majhni hitrosti, pri ve?jih se ga ne sli?i. Nekak sumim kon?nik sam nism ziher.
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani