zanima me ?e za menjavo motorja. Dal bi mo?nej?i motor not pa me zanima kako je z homologacijo, kak?ne papirje rabim in ali mi lahko vgradi motor kak?en mehanik doma ali moram imet kak?na potrdila od mazdinega servisa... Pa zanima me tudi homologacija za odbija?e, prage, felge... ?
predvidevam, da cilja? na V6? Js sm raj?i obupu nad tem in kupu ?e v ?tartu V6, ker bo? mel kup zajebancije
Pripravlam se na novi projekt moje mazde mx3 1.8 v6 in sicer me zanima ?e gdo ve ali pa?e armatura od mx3 letnika 94 v mx3 letnik 92?? in ?e koliko je to delo zakomplicirano??
pomoje bi to moglo pasat glede na to, da gre za isti model avta
zdravo sem student z nizkim proracunom, ki bo enkrat v bliznji prihodnosti max4 mesce kupil rabljen avto. ker si nekako ne morem privosciti stroskov za nakup + zavarovanje vec kot 1100evrov bi rad imel soliden avto, ki se ne kvari + ima kar solidno lego na cesti ter da ne rjavi prevec rad.
pa me zanima ali bi bila kaksna mazda 323 prava izbira zame?
ali je japonc sploh prava izbira zame?
narec suzuki baleno, kaksen mitsubishi carisma pa mazda 323 mi delujejo vzdrzljivi ter da ni z njimi dosti stroskov.je to res?
Prodam 323C ?e te zanima je popolnoma brez rje, ker je bla spomladi obnovljena, klepar mi je zatrdil, da bi naj bil mir najmanj 5 let. Aja, pa kot sm ?e omenu cena za foruma?e je 1000?.
Zelo je pomembno kako je bil avto vzdr?evan- kdo ga je vozil in kako je ohranjen. Poznam nekej pedantnih mo?akov k skoraj bol? skrbijo za avto k za ?eno.
Spet drugim je pa avto zadnja skrb na svetu in tak avto postane potujo?a delavnica, vsak stro?ek je odve?, ?e olja ne zamenjajo noter pa svinjak.
Takmu folku lohk re?e? sam z eno besedo ?alabajzer
Si bom kr tole temo mal "spsodu"; mene zanima, kera znamka najbolj godi mojemu mlin?ku (1.5)?
Mislim, da je trenutno not bilo vlito nekaj xxx 5w40; matr, olje kt voda in to je verjetn tut vzrok, da mi avto zjutraj kar po?teno pokadi Ker po navodilih je navedeno res 5w40, me pa zanima, ?e so kaki problemi, ?e not re?mo vlijem 10w40 olje?
P.S: ?e najdu nekaj tem, kjer se je govorilo otem Zdej me zanima samo ?e primarno vpra?anje: kera znamka ji najbolj godi?
Vse kar bo? moral je v voznikova vrata dati motor?ek in potegnit 2 kabla od motor?ka do enote za daljinsko zaklepanje. Vse ostalo bo? pa na?el ali pri varovalkah ali pa malo nad varovalkam, kjer so skriti vsi releji za smernike.
in pa z enote na akumolator, pa z enote na sireno...
to si pol dobu pr nekem dejanu u mb ? a ti dela ok pa kok je kej butast za notr dat , ce se ti da mal postopek opisat js nekak gruntam da bi ga dal u voznikova vrata + se un za sipe da ti jh gor fukne.
S tistim mehanizmom, da ti ?ipe zapre ob zaklepu se mi ni dal zajebavat. tisto ?katlo sm pa js namontiru pod volan na plastiko z obojestranskim lepilnim trakom. kable sm pa vleku v voznikova vrata skoz cevko, ki so ?e original kabli noter.
Skratka , kupil bi remote daljince plus receiver enoto in enoto za avtomatsko zapiranje stekel me pa zanima ?e je kdo ?e to montiral noter , oz ker brand priporocate.
Boss hvala za odgovor. Kar se ti?e lambde sonde se strinjam s tabo. Razli?ni mehaniki so mi razli?no razlagali. Ve?ina je mnenja, da moram vozit z vi?jimi obrati in se to ve? ne bo dogajalo.
kar se ti?e porabe, te ne morem meriti, ker nimam potovalnega ra?unalnika (2006, CE).
Opazil sem ?e nekaj: v?eraj sem gledal stanje olja, vsi govorijo o povi?anju nivoja, pri meni je v ?asu dveh mesecev (cca 4.500 km) celo padel pod minimum.
?e vedno imam ob?utek, da motor v?asih izgublja mo?.
franci
lohk si pa bele?i? na www.poraba.com kjer ti samo prera?unava porabo
No, danes je blo prvi? mo? vidit kako zadeva u?inkuje.
Sicer ni blo to?e, sunki vetra so bli pa precej mo?ni, s tem da sm ?e avto (ko je sosed be?al s svojim avtom v gara?no hi?o) prestavu cca. 40m. Morm re?t, da sm zaenkrat zadovoljen. mre?a sicer plapola, konstrukcija pa si niti ni zadost premikala. Ostala je na natanko istem polo?aju kot sm jo namontiru ...
?el sem v avto mo?nik v kranju ki je serviser za mazdo.
bili so zelo prijazni in mi tudi use zrihtali vse spisali pla?al sem 35 eurov in v parih dneh naj bi dobil nov karton?ek. karton?ek naj bi poslali iz mms ljubljana v kranj kjer ga bom potem tudi prevzel.
lp. hvala za odgovore in pomo?
to?n tak sm js mislu nardit, ampak po Bobijevem nasvetu nebom metal dnarja v prazno
se prav, da je varianta, da tut mene lambda jebe, sm menju sve?ke, ampak poraba je ?e zmer ista, dober, pri pre?njih 2 tankih se je spet rahlo zni?ala, pri zadnjem se pa zavedam, da je ve?ja zato, ker je bla vo?nja na krepko vi?jih obratih (?ez ovinke ?ez Marijo Reko proti Podmeji in nazaj), kot ponavadi na normalni vo?nji.
ne rabis tega delat na upravni enoti dobis fotokopijo(izpisek)prviga tehnicniga na katerem je stevilka homologacije pol lahko gres kar stem papirom homologirat ce mas kaj in ti tam tak naredijo kartoncek ki stane 8uer plus kolko pa? pride stvar ki jo homologiras
bobi hvala za tole, dober da ?e nism ?ou n? rihtat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js sm pri seb sam cel ki gre iz kilerja ven snel, ker V6 nima pipce
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani