Skoči na vsebino
Avto Optika
Napisano

Pelko mi je u?eri potrdil da ima Veli? center najnovej?o tehnologijo za avtooptiko in da nimate kej falit, ?e greste k njemu. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA POKA?E ZNAK TE?AVE
Napisano

Jaz o tisti okrog (v bli?ini) MAF-a, upam da ni pri?lo do kakega nesporazuma. :blush:

Edit; maestro Pelko mi je dans o?istil to loputo (zraka), malo jo je nasprejal in razgibal, zdej mi obrati niti malo ve? ne nihajo. Poseg je pa minimalen, tako da je tudi cena temu primerna, priporo?am (?e iz preventive). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita podvozja
Napisano

Kam predlagate da pelem avto? Sem klical na 3 Krone kjer imamo popust pa so tako zasedeni da lahko vsaj en teden ?akam. Potem pa smo ?e pogojeni z suhim avtom.

Bojda pa postopek traja kako uro?

Jaz bi kar pri njih ?imprej vsko?il v vrsto, ni druge. Slabo urco traja "?avbanje" to je res. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita podvozja
Napisano

Ta majstr v Treh kronah ima ceno (lansko leto je bilo to) cca. 70 ? (za Miato bo npr. kar nekaj cenej kot za Xedos9), potem pa imamo ?lani kluba ?e 10% popusta na njegove storitve. :bravo:

Danes grem ravno na kontrolo k majstru, da vidimo ?e ?e vse ?tima kot naj bi izgledalo po slabmu letu. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje in vzdr?evanje AC naprave
Napisano

Hehe, tisto je druga tema. :jezicek:

Glede tele klima naprave sem pa prepri?an da vsaj 90 % uporabnikov tega ?i??enja ne opravlja. Zdej mene samo to bega, ?e je potrebno ali ni, ker mo?no da je to spet neka tr?na ni?a in da ho?ejo na (nas) ov?kah zaslu?it, nimam pojma. :blush:

Sem pa tlele malo bral glede hi?nih klimatskih naprav;

http://mojdom.dnevnik.si/sl/Energija/3364/...imatske+naprave

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje in vzdr?evanje AC naprave
Napisano

Danes se z enim kolegom pogovarjava in pravi da na vsaki 2 leti da pre?istit klima sistem v svojmu avtu, zdej kako se to dela, mi niti sam ni vedel povedat, mi je pa razlagu da ?e tega ne po?ne? lahko celo legionelo ali kako podobno fukarijo kasira?. Zdej kok je resnice na tem, nimam pojma. :jezicek:

Sam doslej ?e pri nobenmu avtu nisem opravil tega posega. No pri zdej?njem imam pa itak vse na novo zmontirano kar se klima naprave ti?e, tako da sem miren glede tega.

Kako pogosto bi morali po va?em mnenju opravit tale poseg? Mislim da ?e ni tovrstne teme nikjer na forumu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita podvozja
Napisano

Jaz sem ta poseg opravu pred slabim letom - cca. 11 meseci pri omenjenmu majstru v bli?ini Medvod.

Takrat vem da sem dobil navodil, da naj vsaj par dni ne perem avta z mo?nim pritiskom (podvozja pa sploh ne do nadaljnjega), za spomladi pa je majstr reku naj se oglasim na "kontrolo" no ampak nisem ?el. Bom to konktrolo verjetno opravil v roku tedna ali dveh (mora biti lepo vreme). :jupiii:

Ko pa majstr na?prica to svojo za??ito na avto se zna ?e kar nekaj cajta dol z avta material natekat in sem ga imel kar zunaj parkiranega ene par dni, ker druga?e bi imel vse svinjsko po gara?i. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita podvozja
Napisano

Ker se bli?a soljenje cest in temu posledi?no rjavenje ?e tako ob?utljivih na?ih Mazdojk, vam priporo?am naslednjega majstra, ki je lansko leto tudi men naredil ta poseg in nimam NOBENE rje na Mazdi 6 2003, kar je (baje) precej nenavadno. Kasneje sem ?e kar nekaj Mazda?ev tja napotil. No o tem stricu je govora;

http://www.tri-krone.si/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave dpf pri mazdi 3
Napisano

Sem se kar fajn namatru z branjem tvojega prvega posta, ki je na meji berljivega, ampak nima veze. Jaz ti svetujem da ?imprej obi??e? Avto Pelko (na? forumski obvlada? za Mazdojke), pa bosta z majstrom Simonom garantirano na?la pametno in ugodno re?itev. Da ne bo ve? slabe volje in da bo? spet za?util "zoom-zoom" ob?utek. :jupiii::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdina mobilna pomoč - MES
Napisano

Pelko mi je pred ?asom celo rekel, da ?e se pri njem servisira avto (in majstr uporabi originalni material), da se ti s tem garancija ne prekine). Se spla?a poklicat, pa naj ti pove iz prve roke. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Vse, sam struzit ne.....

?al se moram strinjat, nekaj 1000 km mi je zdr?alo, zdej pa (ni sicer taka jebada kot pred stru?enjem), ampak glih idealno pa ni ve?. :blush:

Boss je to ?e davno nazaj napovedal, jebiga. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.