Skoči na vsebino
Smrad po olju v kabini
Napisano

Priznam, da se nism kaj velik spu??u v prepoznavanje mazdic, dokler je nisem kupil. Torej za?etnik (absolutni). Iz tega naslova lahko kve?jemu povem, da je standard letnik 95, 1.5, 16v, elektro paket in klima.

Zarad tega sm se tud prijavil v ta forum, da poi??em mo?ne re?itve, brez da ska?em okol mehanikov.

Mal opazujem po forumu, pa pi?e tam GT, tam BA, spet drugje ??, itd... :ouje:

Kako lo?ite te zadeve? Pa sam ?e na pogled slikce?

Kaj za enga hudi?a muhastega mam js? :blink:

Glej tako gre to Mazde 323f so bile narejene v treh razli?nih oblikah in prva od leta 89-94 je model BG,

od leta 94-98 je model BA(to ima? ti) in od leta 98-... je model BJ.GT je pa samo oznaka za najmo?nej?o v seriji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akomulator
Napisano

Ja ?e je akomulator premo?an oz. presega dolo?eno kapaciteto Ah je to lahko slab?e kot pa ?e bi bil nekoliko ?ibkej?i. Alternator je prirejen za dolo?eno mo? akomulatorjev in ?e je akomulator premo?an ga alternator nebo napolnil oz se bo s?asoma akomulator iztro?il zaradi pre?ibkega alternatorja. Torej ?e se manjava akomulator, se naj nebi odmikali od priporo?enih Ah ve? kot pa za 10 Ah gor ali dol.

Ja no jaz sem vzel za 12 Ah mo?nej?i akomulator.Potem v najslab?em primeru lahko gre spet akomulator po gobe?In ?e grem zmerit koliko ga alternator fila bi lahko videl ?e je premo?en akumolator?Kajti tistega prej?nega je filal z 14.10.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akomulator
Napisano

Saj je bil dovolj mo?en.

Ker tudi v audie 1.8 in 2.0 dajejo original 45 Ah akumulator vem ker sem 5. let delal na Vesna servisu :bravo: zdaj pa si dal noter 72Ah kar je ravno na meji polnjenja tvojega alternatorja

Mi je malo ?udno tista plastika ki gre akumulator noter je bila na pol prazna no zdaj na 72Ah pa?e direktno gor :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akomulator
Napisano

No danes sem kon?no po 6 mesecih zamenjal akomulator, ker mi je z te?avo avto pri?igal in ko sem pustil ugasnjenega 10 min je v?gal samo na kable....

No pa? kupil sem Toplinega Top magic 72 Ah in ko sem starega dajal ven sem videl da je bil Bosch-ev Silver in to 44Ah :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ABS 323c
Napisano

Ja... lu?ka se je za?ela pr?igat, najprej vsake tolk ?asa.... sem ?e enkrat klu? obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lu?ka sploh no?e ve? ugasnat (senzorje sm spucal in na?prical s kontakt sprejem)

uglavnem bremza primejo ampak lu?ka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi ?e lahko naredu da se prepri?am?

Aja pa so?alje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko ma? avto v bolni?ki :P

LP

Sodelavec je imel isti problem na Micki.Na servisu so mu rekli, da so senzorji ko jih je zamenjal je bilo vse O.K. Ve? ti bodo pa povedali na?i forum mojstri :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ena barva?!
Napisano

Gospod Smrkolj je klepar in ne li?ar, ima pa ene par li?arjev ki so ?isti nategovalci!!! Meni je njegov li?ar reku da barvanje zadnjih levih vrat pod letvico im mj?kn boka pride najmanj 250 Evrou!!! :blink: (sj je slika pod chat is back) Smrkolj je odli?en klepar, sam li?arje ma pa brezvezne.

Ja glede Smrkolja nimam kj re?t!Sam li?ar je pa za k****. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?ena barva?!
Napisano

Seveda lahko!!!

?e si samo prebarval je mo?no!!!

Za vsako kvalitetno delo naj bi bil kvaliteten pristop!!!!

Bru?enje,kitanje,razma??evanje itd!!!

Zanima me zato,da peljem nazaj li?arju ker na vratih ni niti praskice ali vdrtinice,ker ?e bi me kdo butnil z vrati bi se videlo.

Hvala za odg. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema glede homologacije...
Napisano

strom te so original feltne od mazde 6...sicer proizvajalec je Radius (clan fondmetala)

pravilna dimenzija za xedos v 17 col bi bla: 205/45 17 ali 215/40 17..ce bi dal od mazde 6 215/45 17 potem je odstopanje 3.4% (kar je sicer mal prevec)

Labi vidm da se kr dobr spozna? na gume.Kaj bi meni priporo?al za poleti?Razmi?ljal sem o sp sport 9000.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.