Jaz sem dal notri Ravenol ATF FZ + filter. Nevem kaj je blo pej notri ali so sploh menjali. In mi precej bol tekoče vse skupaj šiba. Sam pazi če boš na Auto doc kupoval olje, boš dobil olje za diferencijal ker majo use pomešano.
Dobiti nekoga, ki res zna, je težko. Jaz sem se peljal mimo treh k četrtemu, ki je 70 km stran od mene. Ravno zaradi takih primerov: avto gre kar po diagonali po cesti (če je šel sprednji desni blatnik mimo ovire to ni bila garancija, da bo šel tudi zadnji desni blatnik mimo ovire), on ima pa vse zeleno...
Že dvakrat, ko sem bil v avtopralnici Petrol na Celovški, Lj., so se mi zunanja ogledala čisto obrnila pa čeprav sem jih imel poklopljena na Mazdi CX-30, se to še komu dogaja tam, se mi zdi da je zadeva preveč močna (krtače). Ima kdo kakšen drug predlog kam peljati v LJ na pranje, razen da operem avto sam doma.
Žalostno, da se to dogaja, posebej pri teh premium vozilih.
Jaz ze od leta 2018 vsakdan poklapljam pa se ni še pokvarilo(ne mažem in špricam nič)...zgleda, da mam premium serijo avta...no sej šefe se mora peljat v premium avtu 😎
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne mi zamert sam kompliciraš. Pol dej original notri in konc.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani