Skoči na vsebino
Problem mazda
Napisano

Pa sj je normalno da spremeni zvok. Meni recimo ob vlaznem vremenu zacne cvilit in naj bi bil potisni lezaj. Ampak koker se spomnem od vsega zacetka je avto zvok spreminjal ob pritisku sklopke..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 kontrolne lu?ke.
Napisano

Lahko pa menjas zarnice in bo veliko boljse. Vsaj pri meni je. Glede rezervne gume js mam 205.60 r16 notri. V limuzini. Ti pa prej preveri da nimas wufer tam kjer je prostor za rezervno.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 webasto ne deluje
Napisano

Fantje eno uprasanje, a bi se kdo spravu popravljat moj webasto. Jures lahko ti dostavim avto pa se malo igras karkoli. Ker moj webasto je cist mrtev nibenih zmakov zivljenja.

Fantje eno uprasanje, a bi se kdo spravu popravljat moj webasto. Jures lahko ti dostavim avto pa se malo igras karkoli. Ker moj webasto je cist mrtev nibenih zmakov zivljenja.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

oljni madezi
Napisano

Nic kriticnega. Baje da je moja masina mednajbolj cistimi kar jih je pelko vidu.drugac pa je bilo samo ene 2-3kapljice. Nic kriticnega..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

oljni madezi
Napisano

zivjo, pred kratkim sm opazil da mi tece olje res da je bilo mogoce par kapljic zanima me ali je kj nevarnega ali je to ze normalno pri skoraj 210 000 km. v ponedeljek odpotujem na daljso pot pa sm reku da mal uprasam..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nenadna povecana porabe goriva
Napisano

Zivjo, mene pa zanima kaj bi lahko bilo narobe. Pac kr naenkrat mi je rasla poraba sm pes zracunal in je bila 8,5l, res je da sm vmes dal zimske gume gor ampak nikoli ni tok vplivalo pa avto se mal slabse odziva kot da je izgubil moc za priblizno 10-20%.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Dodali so RVM, tipko za start motorja, keyless go, mislim da je to to... pa js imam 2.0 CD140 imam prevozenih 210 000 nobenih problemov do zdej kr se tice dpf, egr, ?ob itd... skratka ne upam menjat avto ker nevem kaj bo dobil .

La lep dan

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Problem je ker se nebi kaj preve? vozil z njim da nebi naredil kaj ve? ?kode na motorju ali kaj podobnega....

Avto nima enako mo? kot pred opozorilom da je zabasan.....

Koliko so pribli?no cene odstranitve in programiranja?

zakaj pa ne naredis sam regeneracijo? a ti DPF utripa ali samo gori?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.