Tole s temi maticami me spominja na računalništvo. Zaščitiš disk z BitLockerjem a recovery key pa spraviš na ta isti disk. Totalno si varen, še pred samim sabo.😒
Po moje je bolj problem, da je voda zmrznilav ogledalu pa je malo za hrskalo in je bila zadeva dokončana, ko je malo po zobnikih preskočilo. Pozimi oziroma, ko je pod nulo sam nikoli ne zlagam ogledal. Pač tak sem.
Napisal sem tako kot je bilo takrat oziroma NEKOČ, ker takrat sem imel slabo izkušnjo in TAKRAT ste zagovarjali BTC,ki je sedaj tamj kjer je in tako počnejo "mogoče" sedaj tudi na Interklasu kot kaže po zgornjih izjavah.....🤔 Mi je pa vseeno kaj in kako imate tam u "močvirju", malo za šalo malo za res.....😉
Hja jaz pa od leta 2004 vozim 4 Mazda tje (garancijsko in izvengarancijsko) in se ne spomnim kdaj nisem bil zadovoljen. Edino enkrat pri DPF-ju smo se lovili. Tako, da moje izkušnje niso bile slabe. Je pa res, da od kar tam ni Majesa so nekateri fantje ratali "fejst pametni" tam.
Točno tako je kot praviš, poglej si drugi del moje izjave in ti bo jasno... 😉 Sami mehaniki tako niso nič krivi razen, če niso strokovni....
Pa to ti razlagam... nekoč so bili v redu in smo jih takrat pohvalili. Zdaj pa so pač kr neki in jih ne hvalimo več. Ti pa se delaš iz nas norca, ker smo pohvalili servis.... NEKOČ.
Mi je pa hecno, da eni do konca zagovarjajo nek servis kako je fajn, potem pa propade.... 🥴
Tole je pa kr neki izjava. A ti resno misliš, da se situacija ne more spremenit skozi leta? Navadno so za uspeh ali nauspeh zaslužni ali odgovorni ljudje. In ko se ti zamenjajo gre lahko zadeva v kanale. Lahko je pa zadi zgolj neskončni pohlep in ne glede kolk je bil servis nekoč dober je pač šel papa.
Ok, to je blo mal v hecu... ampak men originalni radio od časa do časa rab tud tak cajt, da začne špilat. Včasih je takoj včasih pa traja. Recimo vsak 7-8 vklop. Ker pa kljub temu vedno zalaufa sem se nehal obremenjevat. Hočem povedat, da ni tako vitalnega pomena, verjamem pa da bi bilo bolje, če bi bilo instant.
Če to leti name, mx-5 je roadster. Še en dokaz več, da sploh ne veš o čem govoriš 😀
Veš kako je to, ti maš roadster, Alex je pa prepričan, da je roadstar v premium CX-30. Razlika je pa zgolj in samo v eni črki, kar lahko tud zanemarimo. 😜
Ogledala imajo funkcijo preklapljanja, in ogledala se morajo preklapljati vedno. Magari 20 krat na dan. Zato ni potrebe, da bi ogledala ostajala vsakokrat odprta. Seveda tega nepotrebnega dodatka premiumska cx 30 tudi nima. Lahko jih pa ročno zapreš, če je to res nuja. Če to ne deluje, kot je toa problem pri naših Mazdah je konstrukcijsko narobe narejeno. Pika.
Lahko je teb govort... ti maš premijsko mazdo mi pa zgolj navadne za rajo ... ☹️
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Recimo tukaj
Just a moment...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani