tista je uredu , ker luci mi na gumb uzdigne (samo uzdig) pa prizge tut, sm prisel nakonc do sklepa da je vrjetno tale salter u kabini levo od volana za luci gor dol +pozicijske+kratke
Furam se v kranj do kolega pa mi po tem ko smo se ustavili crknejo prednje lampe , ok jih startam rocno na knof v kabini , pa grejo gor in gorijo , fino , hocem nadaljevati pot , pa ugotovim da mi ne dela osvetlitev armaturke, nakar me se kolega opozori da mi ne delajo zadnje lu?i.Odprem varovalke v kabini , evo varovalka 15A pregorena , zamenjam , mi jo skuri u sekundi k przgem luci na open.Moja domneva je da je neki narobe z motorcki za pop-up lampe. ker ko se te uzdignejo , jo skuri, kokr sm do zdj opazu , se je komu ze kej tazga zgodl ?
ti cherc a ta clovek ki ti je prodal dele ma mogoce se kasne stikala za sipe , nucam ene za 323f bg 92' letnik ako so mogoce isti oz pac nucam enga ki je pregorel
skratka zanima me ?e je kdo mel kdaj izkusne z tem cd playerjem , namrec meni zmerom ko prebere cd napise error 6 , kaj jasno kako popravit ? , leco laserja sem ze popucal z vatirano palicico pomoceno v alkohol in ni pomagalo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pelu na servis, in kaj je blo ? , avtoradio je mel kratek stik , k gre na isto varovalko , mislm kriza.
Ma kdo shemo elektrike kaj gre kam (v bodoce bi prov prsl) pa ksn service manual za 323f bg.
Namrec trenutno sm ponosn lastnik 2 mazd 323f bg
eno sem dobil za dele zraven pa je skor da bolsa od moje , samo za zrihtat je ker je stala 3 leta , jo grem ob prilki pofotkat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani