Skoči na vsebino

pelu na servis, in kaj je blo ? , avtoradio je mel kratek stik , k gre na isto varovalko , mislm kriza.

Ma kdo shemo elektrike kaj gre kam (v bodoce bi prov prsl) pa ksn service manual za 323f bg.

Namrec trenutno sm ponosn lastnik 2 mazd 323f bg :)

eno sem dobil za dele zraven pa je skor da bolsa od moje , samo za zrihtat je ker je stala 3 leta , jo grem ob prilki pofotkat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Furam se v kranj do kolega pa mi po tem ko smo se ustavili crknejo prednje lampe , ok jih startam rocno na knof v kabini , pa grejo gor in gorijo , fino , hocem nadaljevati pot , pa ugotovim da mi ne dela osvetlitev armaturke, nakar me se kolega opozori da mi ne delajo zadnje lu?i.Odprem varovalke v kabini , evo varovalka 15A pregorena , zamenjam , mi jo skuri u sekundi k przgem luci na open.Moja domneva je da je neki narobe z motorcki za pop-up lampe. ker ko se te uzdignejo , jo skuri, kokr sm do zdj opazu , se je komu ze kej tazga zgodl ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg elektrika
Napisano

Ve mogoce kaj sta 2 utica pod plo??o od ro?ne bremze ? , vrjent ksn audio ? , pa nek utic je tudi na levi strani pri sopotnikovih nogah.

komu kej jasn ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa je ?la
Napisano

ti cherc a ta clovek ki ti je prodal dele ma mogoce se kasne stikala za sipe , nucam ene za 323f bg 92' letnik ako so mogoce isti :) oz pac nucam enga ki je pregorel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

clarion cd player /mp3/wma
Napisano

skratka zanima me ?e je kdo mel kdaj izkusne z tem cd playerjem , namrec meni zmerom ko prebere cd napise error 6 , kaj jasno kako popravit ? , leco laserja sem ze popucal z vatirano palicico pomoceno v alkohol in ni pomagalo

gre pa za clarion dxz638rmp

hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto odpadi
Napisano

:D vem za eno bg po delih,povej kaj rabis da vidim ce se ma

una stikala na voznikovi strani bi koristla , pa sibedah , moj je cist nagnit , pa stabilizator in vijak za njega.

Ce bi bilo kej takega bi blo super :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stikala za ?ajbe
Napisano

skratka , crknilo mi je stikalo , sem premontiral od zadnje sipe naprej , pa me zanima ce ma kdo za zdilat power windows stikala za mazdo 323f bg 92'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.