Skoči na vsebino
DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

In da, v Sloveniji imamo zakone, kjer morajo prodajalci diesla zagotoviti "nezgo??evanja" nafte tudi do temperatur -25 stopinj celzija in ?e enkrat da, v prej?nji zimi je moja Mazda, za katero na ?alost nimam gara?e, kresnila iz prve pri temperaturi -22.

No, tudi moja 6-ka je stalno zunaj in ni se ?e zgodilo, da ni "kresnila" iz prve! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

to! tako je! a ja neznam zakaj je uopće onda ovaj forum ovdje otvoren ak nitko nebre reći svoje mi?ljenje? ha? ajd reci koliko si benzincov vozili a koliko dizela?ov? ha? koliko ti je auto star? mo?da :whatever: 15 godina? ili vi?e?

Do sedaj imel 27 avtomobilov!

Mazda 6 je prvi diesel!

Diesel je zakon!!!!

Zdravek - ne bluzi, ker nima? pjma!!! :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

- neg, za?t se ne utrkuje? s njim? zaradi? si malo sa strane? ili mo?da jo? koji auto..? ha? ja sam siguran da

ima JAAAAAAAKo puno zainteresiranih za to..

Ne rabi - ima ?e puno $$$ :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

dizel fahrerji ne grejo na street race ker to ni noben izziv za nas...tiscat gas in vozit naravnost res ni neka umetnost :)

je bil en test nekje cd136 in 2.3...: 0-100km/h: 9.4s za dizel in 8.9s za benz..(zo nominalno 30 konjev vec premal razlike)

aja: karavana sta bla

Nooo, pa to ti jaz re?em.... :bravo:

:angry: u firni imam nove DIZELA?E i naprema benzincu su :whatever: hm...; ni?t koristi...

ak su ti tvoji dizela?i tak dobri; tak mo?ni i startni - zakaj nema ni jednog na street race-u? :blink: ups?

- nemoj me shvatiti krivo; nisam je protiv dizela; ali nije to to.. bar meni..

- NOVI citroen C5 ( sa 2500km) neznma, 2.0 turbo dizela? (nisam siguran za kubika?u ali Turbo dizel je) nakon

1h kaj je delal; na parkingu - ugasimo ga i ostavimo 4h na temp. od -19C (izmjereno pro?le godine); ma?ina

pali TEK s 5 poku?aja... citroen C3 1.7TD (25000km) nakon 8poku?aja pali.. i tak.. a za usporedbu; fita punto

1.1i stajal je vani 4dana (bez da ga itko pali) na isti temp.; i pali od prve.. a ja sam bil uvjeren da je citroen

Pa jaz ti o avtih pi?em, ne o Citroenih...Citroen <> Mazda :hudicek:

Violet - sorry ?e iz moje strani, da smo ti temo popackali... sramezljiv:rozico:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

moja mazda je siva.. a kad se zama?e onda je prljava...

- svaki diesel nebre biti do koljena benzincu..

npr. prije tjedan - dva; vozim se ja normalno; polagano (kojih 70-80 km/h); kad ono doteli se neki macan sa

NOVIM WW Pasat neki turbo dizela? (tak je kadil ko TRAKTOR :bravo: ); i on mene idi prelaziti.. kada sa ja

sku?il da je to WW i da me ?eli prejti (MRZIM WW) prebacil sam lagano ru?icu reduktora iz 5 u 3; gas do iber

tora?e i tak smo se neko vrjeme usporedno vozili (jer je macan - prema mojoj procjeni - imal oko 120km/h) i

kad se ?inilo da moram popustiti; na cca. 140 ostal je iza mene.. iiiiiiiiza mene..

- pazi ne velim ja da tvoj dizela? nejde; ali benzin je ipak benzin.. :ouje:

a kad auto vapi za gasom - boja nije vi?e tako bitna; :whatever:

e da; pozdrav Violet. Ljepo je vidjeti koju curu ovdje :ljubezen:

:dudek::dudek::dudek::dudek:

HEHEHE - ti pa rad sanja? kaj??? Se mora? enkrat s kakim novim dieselom peljat!

Sploh pa malo tehni?ne podatke (navor pa tako) tvojega afteka primerjej z kakim novim dieselom!

Sicer pa ?e ena slikica (sorry Labi) - pa ko bo tvoja mazdica to znala pa se oglasi.... :bravo:

post-198-1142584136_thumb.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik M6 CD
Napisano

Hecno. Jaz sem imel Megana pred M6, pa je bil menjalnik veliko boljsi. Torej pravite, da pri prestavljanju iz 1. v 2. in iz 2. v 3. ter obratno ni nobenih tezav, nobene zatikanja in skrtljanja? Vse prestave enako tekoce prestavljajo? Ce je tako, bo treba spet na servisu malce povprasati. Kaj pravis Boss, midva imava ocitno podobne izkusnje?

Mazda 6 ima natan?en menjalnik z relativno kratkimi hodi, Meganu pa menjalnik "opleta" kot neko? pri jugecih...meni osebno to ne ustreza! :angry:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj bi pretvarjal iz 12V na 220V pa potem spet na 12 in 5 V.

Na A.com so imeli nekaj gkede PCja v avtu in kako narediti,

samo baje je bolje da nabavi? prov carPC, da nima? preve? problemov.

V teoriji ne bi smelo bit nekih te?av...12V itak ma? v avtu (samo mogo?e bi bilo potrebno napetost stabilizirat), pretvornik iz 12V na 5V pa tudi ne bi smel bit problem za nobenega elektronik-bastlerja... :bravo:

Najenostavnej?a re?itev - prenosnik in adapter za avto in to je to!!! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rja
Napisano

Tudi na mojem Premacy-ju se je pojavla rja,pri Skorn?ku v Velenju so mi zadevo porihtali ter dodali ?e sprednje zavesice(ki mi pa niso v?e?)

Videl - res niso preve? lepe - ?al!!! sramezljiv

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako skinuti rucku menjaca od Mazde6?
Napisano

alfaromeo155, svoje nacionalinstcna nacela zadrzi zase!

Na tem forumu so dobrodosli vsi mazdasi in ne-mazdasi, ki so pripravljeni sodelovati v dobrem duhu, neglede na njihovo kulturno, rasno, versko ali nacionalno pripadnost.

Vsem, ki se cutijo prizadete zaradi pisanja takega nezrelega osebka, se v imenu foruma opravicujem.

Zuna in Hrdzo torej oprostita...post pa bo izbrisan in uporabnik opozrjen se na privatnem sporocilu.

Vidva pa veselo pisita se naprej, ker smo vas vseh uporabnikov iz Hrva?ke veseli in ste na tem portalu dobrodosli ! :bravo::cheers:

Evo, kon?no - BRAVO - zelo profesionalno in ugledno!!! :D

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako skinuti rucku menjaca od Mazde6?
Napisano

V?eraj je za?el sodelovat na forumu po skoraj letu dni od prijave,danes pa ?e hantle dela!!! :vskalo: Ki so pa danes forumski :policaj: ??

Evo, to sem se tudi jaz vpra?al in ?e dobil odgovor:

meni takoj poste brisat - takemu .... pa samo eno medlo opozorilo z podukom????

Tudi tukaj imamo dvojna merila, kakor po celi SLO - ?al!!! :(

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj mi ru?i v motorju...
Napisano

dol z zavesicami...to majo sam na ceskem (zato so "cehi" ) :D :D sorry, couldn't help it

Hehehe, tudi jaz sem ceh !!! :hohoho::danzoman:

Ja, ja, saj vem - majhne so - razmi?ljam, da bi zamenjal za ve?je - tak iz inata ... :cheers:

Se ma? sliko mojga avteka v profilu! Mislim da se vidi tam!

:whatever:

Eh, vidi se tema pa ?rno ... NI? ?zmeden?

post-198-1140616324_thumb.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj mi ru?i v motorju...
Napisano

Noben pa ?e ni komentiral zavesic;naj pustim sive ali naj pobarvam v bravo avta. Me pa rahlo mu?i,da bom ob obisku kak?ne parkirne hi?e ostal brez njih :huh:

????? slikice ?????

na?eloma so meni zavesice bljaksiiii..... :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.