In da, v Sloveniji imamo zakone, kjer morajo prodajalci diesla zagotoviti "nezgo??evanja" nafte tudi do temperatur -25 stopinj celzija in ?e enkrat da, v prej?nji zimi je moja Mazda, za katero na ?alost nimam gara?e, kresnila iz prve pri temperaturi -22.
No, tudi moja 6-ka je stalno zunaj in ni se ?e zgodilo, da ni "kresnila" iz prve!
to! tako je! a ja neznam zakaj je uopće onda ovaj forum ovdje otvoren ak nitko nebre reći svoje mi?ljenje? ha? ajd reci koliko si benzincov vozili a koliko dizela?ov? ha? koliko ti je auto star? mo?da 15 godina? ili vi?e?
Hecno. Jaz sem imel Megana pred M6, pa je bil menjalnik veliko boljsi. Torej pravite, da pri prestavljanju iz 1. v 2. in iz 2. v 3. ter obratno ni nobenih tezav, nobene zatikanja in skrtljanja? Vse prestave enako tekoce prestavljajo? Ce je tako, bo treba spet na servisu malce povprasati. Kaj pravis Boss, midva imava ocitno podobne izkusnje?
Mazda 6 ima natan?en menjalnik z relativno kratkimi hodi, Meganu pa menjalnik "opleta" kot neko? pri jugecih...meni osebno to ne ustreza!
Zakaj bi pretvarjal iz 12V na 220V pa potem spet na 12 in 5 V.
Na A.com so imeli nekaj gkede PCja v avtu in kako narediti,
samo baje je bolje da nabavi? prov carPC, da nima? preve? problemov.
V teoriji ne bi smelo bit nekih te?av...12V itak ma? v avtu (samo mogo?e bi bilo potrebno napetost stabilizirat), pretvornik iz 12V na 5V pa tudi ne bi smel bit problem za nobenega elektronik-bastlerja...
Najenostavnej?a re?itev - prenosnik in adapter za avto in to je to!!!
alfaromeo155, svoje nacionalinstcna nacela zadrzi zase!
Na tem forumu so dobrodosli vsi mazdasi in ne-mazdasi, ki so pripravljeni sodelovati v dobrem duhu, neglede na njihovo kulturno, rasno, versko ali nacionalno pripadnost.
Vsem, ki se cutijo prizadete zaradi pisanja takega nezrelega osebka, se v imenu foruma opravicujem.
Zuna in Hrdzo torej oprostita...post pa bo izbrisan in uporabnik opozrjen se na privatnem sporocilu.
Vidva pa veselo pisita se naprej, ker smo vas vseh uporabnikov iz Hrva?ke veseli in ste na tem portalu dobrodosli !
Evo, kon?no - BRAVO - zelo profesionalno in ugledno!!!
Noben pa ?e ni komentiral zavesic;naj pustim sive ali naj pobarvam v bravo avta. Me pa rahlo mu?i,da bom ob obisku kak?ne parkirne hi?e ostal brez njih
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, tudi moja 6-ka je stalno zunaj in ni se ?e zgodilo, da ni "kresnila" iz prve!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani