Torej.... kolega ima rahel problem z avtom.... gre za renault 19.....
Ko je mrzel piska.... ampak jermen ni, ker ga je zamenjal..... zvok prihaja prav od tam nekje...sam ga nisem mogu locirat to?no... je pa hm... malo bolj rezek glas ki se ?uje samo v prostem teku...
Prav tako je pohvalno,da je gospod iz MMS sam pri?el po avtomobil k meni domov in mi pripeljal nadomestno (svoje) vozilo,
Po mojem je dobil podatek o dogajanju s tega foruma.... ker kot mi je znano gledajo oziroma spremljajo ta forum tudi nekateri vodilni s slovenskega mazda sveta-.......
mogo?e pa je use reees....
Zvonko.... tokrat sr?no upam da bo uspelo.... Good Luck...
Ehh, Labi pripelji ga v Maribor, vendar ti bom jaz pokazal kam ga mora? postavit, aja pa prej ?e gre? lepo na eno tortico ( to te povabim jaz ) potem pa na vlak via Ljubljana
Eeeeej.... jaz sem mu prvi smeti??e ponudil.-... labi pridi h meni... dobi? ?e 4 ?evap?i?e in pol oglodane pljeskavice.... pa malo kajmaka...
ce bo intercooler al pa turbina pol bom kar vrgel v smeti avto
crpalko so mi enkrat ze zamenjali, ce bo se enkrat bom kar vrgel v smeti avto :)
sobe naj bi ble "spucane" s tem ko das nov software gor
AGR? ali mislis EGR? to je mozno, samo v tem primeru bi blo skoz slabo...vsaj se mi zdi, ne bi bil pa presenecen glede na to kje vse tankam
Torerj labi... najverjetneje bo? avto stran vrgel... pa ?e se odlo?a? kam bi ga vrgel.... lahko ga pred mojo bajto v smeti vr?e?... nimam problemov s tem....
Kaj pa pri MMS pravijo? Glej, ?e gre za stvarno napako in glede na izku?nje drugod po Evropi je ?as, da zahteva? menjavo avtomobila, ker kot ka?e napake ne znajo odpraviti.
Zakon je na tvoji strani in prepri?an sem, da pri uvozniku ne bodo ?li tako dale?, da bi se bilo potrebno preko sodi??a pogovarjat.
Dr?im pesti, da se bo zadeva v tvoje zadovoljstvo uredila.
pa saj to je neverjetno!
a si napisal MMS-u?
?ivjo Zvonko!
Tudi sam ti predlagam takoj?njo pisno reklamacija na MMS.... tako kot sta ti predlagala Vuk in Labi.... po zakonu so ti dol?ni nov avto v garanciji v kolikor ne morejo odpravit napak na njemu nemudoma zamenjat z istim avtom....
JAz na tvojem mestu nebi ?akal na odgovor, ampak se odpravil do odvetnika in napisal reklamacijo...
Ja obstajajo druge za??ite.... beri tisto grdo platno za ?ez smr?ek kot je mazda 323 rekel.... Ko ma? tisto zgleda? dejansko kot ?eh... bi Labisan reku...
Dokler mam kasko me ne skrbi preve?.... bo pa? enkrat na 3 leta en kamen z neba padel na haubo... in glej ga zlomka.... bodo mogli pol celo haubo po?trihat....
Po avtocesti mi pa kuri pri voznji okoli 160-170 km/h kar okoli 8 ali se celo malo vec, ker imam na strehi ponavadi 2 kolesa in je mal vec upora.
Malo offtopic.... ti si pa upa? de?ko.... s kolesi na strehi je predvidena max hitrost 100 do 120 km/h.... ti sam pazi da ti enkrat ne odpihne usega s strehe dol.....
Back to topic..... to je o?itno pri mazdah.,... nobeden ?e ni nato?il tolk goriva v avto kot ima po specifikacijah velik tank... moj tank je 55 litrov... sicer se nisem trudil pretiroma da bi ga do nule spravil, ampak enkrat mi je tako naneslo... in sem bil ?e krepko pod zadnjo ?rtico... pa mi je ?lo noter sam 49 litrov.... kaj pa vem :ne vem: ?udni so ti tanki....
Kakorkoli....va?no da JE benzolin noter pa smo oba vesela....
Mary... ima? ti mogo?e ?e ta nov klju?.... tisti preklopni s klju?em vred, al ?e tistega prej?njega kjer je daljinec posebej .... ker ?e ima? prvega so to standardne te?ave.....
pri teh prej?nji pa ?e nisem zasledil nobenega problema.......
ideja ni slaba, ne vem pa kolk bo uresni?ljiva, s ?tev.44 lahko ?e veslam po Ljubljanici
-------
lak je o.k. ?e je men po?aral samo vogal, je pri sebi verjetno celo bo?no dol?ino, ?e in ko bo pa lak slab, pa takoj zamenjam znamko avtomobila in ne samo avto
.... imam ob?utek da ga bo? morala zeloo hmalu zamenjat torej.... kot so povedale... mazde slovijo po zelo slabem laku in barvi.... pa?akaj 1 zimo in bo? vidla kolko pikic bo? na haubi mela.... ?al....
Moj je star malo ve? kot leto.. torej 1 zimo dal skozi pa je ?e kar popikan.....agrrr
torej bottom-line..... razvidno je da kdor vozi po?asi in ga ?para... mu grejo diski.... labi preverjeno pilot na cesti..... hm.... jaz tudi precej dinami?en.... in so mi zdej pri 40 000 km zamenjali zavorno olje ker je blo za?gano ?e... plo??ice in diski so pa ok... no problem at all.... :ne vem:
Ravno v soboto sem se lotil ro?nega pranja avtomobila. Na sprednji maski je bilo vse polno ostankom hitrih sre?anj s poletnimi lete?imi ?u?ki. ?eprav sem bil prepri?an, da za toplo vodo in avto?ampon to ne more biti velik zalogaj, sem se globoko u?tel. Zadeve so se prisu?ile kot hudi? in samo trdovratno drgnjenje je spravilo ostanke pro?. Sli?al sem, da se dobi poseben sprej, ki je namenjen odstranjevanju mr?esa. Podobno mi ni uspelo odstraniti ostankov katrana na pragovih avtomobila.
Moram priznati, da sem bil razo?aran nad avto?amponom in presene?en nad trdo?ivostjo nesnage na plo?evini. ?e posebej, ker gre za nov avto in nov lak!
Kako ostali reujete tak?ne probleme?
ena precej preprosta re?itev ?e nima? wap-a je da uporabi? razma??evalec v spreju..... po?prica? pa pusti? nekaj minut da "topi"... pol pa s ?amponom in gobico o?isti?.... pa kar grwe....
Sicer je pa najbolj?e peljat v avtopralnico.... tam do popolnosti o?istijo... vsaj pri meni...
No?em se ti zamert al pa karkol samo ne gre mi v glavo, ker ?loveka razre?ejo na prafaktorje in ga vr?ejo nazaj skupi je po 3h tednih ok, teb se pa o?i vle?ejo ?e dlje. Pri kolesarjenju - rolanju - kopanju - .. ne more? dobit ni? v o?i ???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To me resno ?udi da lahko pri 50 000 km skuri? diske.... moji so pri 60 000 km skoraj kot novi... plo??ice grejo pa h koncu..... :ne vem:
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani