. Avto je bil na original servisu, teden dni po tistem mi je ?el mikro jermen, pred tem mi je sistem javljal napako i elop sistema in so mi na servisu svetovali naj menjam akumulator ker je kao v slabem stanju in se bo zadeva uredila, kar seveda ni bilo res, sem ?el kontrolirat olje, ki je bilo menjano na servisu in je bilo pod min!? Tako da sem ?ist slu?ajno opazil utrgan jermen, kateri je bil ?ist napokan in tega niso opazili na servisu so pa rekli da se to ne mora utrgat samo od sebe?? Ko so stvar zamenjal so izgleda dolili tudi olje, ker sem jih vpra?al zakaj je pod min, izginile so tudi te?ave z i elopom, tako da ja raj?i vzamem servis pod kozolcem kot pa da me nekdo nat...
In zdaj si dobil racun....slike so potem od kje? In od kdaj??
Torej po servisu na uradnem?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce imas 7 zicov preglej tudi ce je vse okoli zicov pritrjeno ter tudi varnostni pas, ki binglja oz ce se prav spomnim je srednji zgoraj v stropu. Sponke znajo ropotat.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Drugace ena butalska - ali je kaj v prtljazniku oz tistemu delu pod zici, vsaka taka stvar povzroci zvok. Ne vem ce si tudi to menjal z amortizerji ampak serijsko je bil problem z gumicam na amortizerjih. Meni je na petki delalo enako, so menjali pod garancijo.
Ko pravis 800?....verjetno nisi sel na pooblascenega? Tam bi zadevo verjetno ze poznali in bi tudi 300? bilo ceneje. Si sel?
Huh, zanimivo. Tega pa nism vedu . Samo meni pri triglavu je se isti moment k sem prijavil skodni dogodek naredil se cenitev oz. popis kaj vse se bo popravljalo?
Saj je vedno tako na cenitvi, tam se naredi cenilni list ne gre druga?e. An?e pa potem ?e kaj ni priznano naredi ?e dodatno cenitev preko slik - ?e je pod odbija?em kaj zvito, dolo?ene zadeve nepopravljive, ki so jih dali kot popravilo (Labi je na primer dobil nova vrata, ?eprav je ceilec rekel li?arsko popravilo), jaz novo lu? ker je pod odbija?em bil zlomljen nosilec lu?i....itd
Cenitve se delajo na podlagi zunanje cenitve, spodaj se pa lahko ?e marsikaj skriva.
Pa ?e ima? na steklu vinjeto, verjetno ne bo treba iti s staro po novo na dars.
Sem iz logatca, ampak v slu?bo hodim v ljubljano. Tudi omenjena kolegica je obolevala okol cosmosa (zato sem tudi za?el razmi?ljati o interclassu). Sej ogledalo me niti ne skrbi tolk, kot prednje steklo...
Potem ti predlagam AC Tomc, Verd, mimo se pelje? vsak dan pa legendarno Astro lahko dobi? za nadomestno. Ti dam telefon na ZS, pa ga obvestim ?e ?eli?.
Pa s pooblastilom gre on ceniti zate, ?e ?e tega nisi naredil, samo avto tam pusti? in pooblastilo podpi?e?
Z interclassom nimam li?arskih izku?enj mam pa dobre servisne (Cx7 in mazd 5 tam kupil)
To ni masa. Ko da? kontakt - ali se ti v?gejo vse kontrolne lu?ke v ?tevcu? Predvsem tuljavca, rumen motor, rde? akumulator, DPF, TCS pa druge s klicaji?
Pa ?e ena butalska - kdaj je bil servis in ali je bil resetiran interval?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e vedno ne vemo ali so slike iz poobla??enega ali kasneje izpod kozolca???? Ter nenazadnje kdaj ga je kupil
Jaz ?e vedno ne znam povezati pol razdrtega motorja z jermenom...................
Povezava za deljenje
Deli na druge strani