Skoči na vsebino
Olje M3 2.0i
Napisano

Ja u bistvu mu je celo tako v?e?, da ga zelo z veseljem popije! <_<

No ja no, lih neke krize ni pri Castrolu, slab deciliter mi ga je skurilo na relaciji cca. 1200 km, s tem da se je vozilo tja in nazaj med 170-190 km/h, pa ene 2 postanka. Kot sem govoril z mehankarjem Mazda popije nekaj olja ?e jo tera? nekaj ?asa in ne pogleda? olja. Jest ga vedno, pa? preventivno, najmanj 1x mese?no.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto je predolgo na popravilu!
Napisano

Gama je super, mora? vedeti da Gama v BTC nima kleparske delavnice in vse prepeljejo na Cosmos. Kako je pa tam pa ne vem, jest problemov nisem imel ko so mi menjali odbija?....dobil na kasko novega, pobarvanega v roku parih dni, vse tip top. Forum berejo verjetno da malo vidijo odzive ipd., in kaj se dogaja kej z avti ipd., ali pa pa? kar tako. Sporo?i v ?em je bil problem zakaj tako traja, upam da ?imprej izve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto je predolgo na popravilu!
Napisano

A je ta avto nekaj ?asa stal pred Gamo? Spredal levo razbit, ne zgleda ni? kaj huj?ega? Kak?en mesec nazaj sem videl eno belo tam parkirano...upam da to ni ta, ker za tist popravit se pa res ne rabi toliko ?asa. Drga? pa bojo zdej zihr hitr zrihtal, sej tudi oni berejo ta forum :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ravnanje avta -
Napisano

Kolk je biu pa avto rasut da bi ga moral dati na mizo? Medosna ne ?tima al kako? ?e je prednji del bol nenatan?no zmontiran ?e ne pomeni da bi ga moral na mizo dati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Ma na te dobim popust in tak?no ceno, zato bi jih vzel....samo glede na znesek in kje je bila te?ava pri avtu bi najraje samo zadnje. ?eprav potem bi bili prednji oljni zadnji plinski...tutti fruti makina.

Uro?, kaj pravi? na Brembo plo??ice? dobim po dobri ceni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Hmmm....napake na gumah ni bilo....je pa ena zadeva, letos sem menjal prednje z zadnjimi....in kot se je izkazalo so bili spredaj silent bloki zani? in so sedaj menjani. Z zimskimi je bilo malo malo problema, ker takrat se je po?asi za?elo (nekje marca) in sem rekel da bom dal tako ali tako letne gor in potem je bilo ?e huje....je pa res ob?utek tak kot pri aquaplaningu...ko prileti? v lu?o in ti avto zamakne ter poravna...bom pa gume spet premenjal ja pa da vidmo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Dunlop SportMaxx TT, lani je bilo BP, samo mislim da ti zaradi gume nebi smelo avta zamakniti ko gre? ?ez luknje,kanale. Ta teden gre avto spet do mehanika, da se tole po?tima. Nekje mora biti en luft oz. kak?en feder zani?, ?eprav potem bi verjetno kaj ?kripalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

se pravi ?e zapelje? ?ez tire potem ga malo zadrifta? :)

kako pa je s zadnimi premzami? (?e je ?e vse s amortizerji ipd.ok?

tako nekako ja, tudi ?ez tire...?eprav zdej je res full bol? ker so zamenjane zadnje ravne roke in ?e ne vem al se re?e zadnje roke al ne vem kako, na konc so take pu?e, kar ogromna zadeva, gre na vsako kolo posebej....ampak stvar ?e ni tak?na kot bi morala biti tako da je problem o?itno nekje drugje. Premzami? Amortizerji so ok, sem jih dal stestirat in mam sprintan graf ipd., vse v mejah normale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Avto lepo peljem....in kak?ne so ceste ve?, npr. desni pas Celov?ke, potem tukaj pri meni Clevelandska (pa? udrt asfalt, mal robovi kanalov ven gledajo ipd.), no in z avtom zapeljem ?ez, in mi zadnji del avta potisne v levo - kot da mal po?epne in v zamik v levo, in tako nazaj v normalno stanje), tak debilen in beden ob?utek, zdej si pa predstavlji 5 kanalov zaporedoma oz. kolesnice. Zato mogo?e pravim da bi bilo kej s fedri narobe, ?eprav bi se potem verjetno prej na amortizerjih to poznalo. Se v nedeljo popoldne lahko zapeljeva kej (grem jutr v Pore? in ?al ne s svojim avtom) tko da bo? vidu kako zgleda. Upam da ni kej s premo narobe ?eprav avto itak ni bil razbit oz. da bi kam fajn udaril, na robnik ?e grem, grem pa 1 km/h.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Evole avto dost bol?...ampak ?e vedno ga jebejo kanali...znoru bom. V ovinkih je ok, na mostovih je ok...samo luknasta cesta ga zjebe. Noben nima pojma kaj bi lahko blo...je lahko krivo kaj v zvezi s fedri??da bi avto zamaknilo. Se bojim da ?e ne bom zrihtal, da spet ne bodo ?le tele gumice in roke ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Majhen projekt Mazde 323F
Napisano

Mah tele Mazde imajo kar nekaj skupnih delov....evo npr. prve roke od Mazde 5 so popolnoma iste kot pri Mazdi 3 :), zadnje roke vodijo prodajalci kar pod Ford Focus, pa bog ve kaj bi se ?e skupnega na?lo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opletanje zadka avtomobila
Napisano

Tole zdej men dela....je ?e kar kriza...sploh pri hitrostih...ok v ovinek ne ve?...mi pa ?e vedno ko zapeljem ?ez lukno, potem na mostovih po AC...ko grem ?ez tisto re?eto al kaj je ?e...avto rukne v levo desno. V Savo ga bom zapelu vsak cajt. Prvo smo menal predne roke (bili so zani? silen bloki), in ?e vedno isto...prej?ni teden smo zamenal zadnje spodnje roke (ravne)...evo zdej mi ga ve? ven ne me?e v ovinkih....tako da...kot ka?e so tiste zadnje tavelke roke nevem kako se re?e (ne mislim zadnje zgornje ukrivljene)...amortizerji so stestirani in so ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Ma sej zato...mah ?e bo mela tud leva malenkost lufta bom menjal....da ne bom ?ez 2 mesca spet na optiki. ?e prej?n tedn sm jo delu, ker smo menjal prednje roke, smo prvo mislil da so bli krivi silent bloki, kateri so bili prav tako slabi (?koda da nisem ?el takoj na avtocesto pa v kak?en ovinek, tko da sem ?ele v soboto videl da ni ok, po mestu se ni? ni ?utili),...in dons pa...zadnje kolo luft, smo ?li ?ele potem pogledat ko je bil test amortizerjev narejen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

Evole amortizerji so stestirani in so ?e super....zadnja desna roka je fu?. Kaj zdej pravte, menjat obe?zihr je zihr...al je dost sam tale katera je fu??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizerji
Napisano

..pomoje je spustil zadnji levi, bo potrebno ?e malo pogledati ampak sedaj....menjati je tako ali tako potrebno zadnja 2, ne samo enega a ne. Ima kdo kak?ne dobre izku?nje s kak?nimi??Monroe poznam, sam vem da je ve? modelov, ostale znamke mi niti niso znane, razen kak?ne ?portne kar pa ne pride v po?tev..... Je kdo ?e menjal?kaj priporo?ate?kje ste nabavili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje za kompresor klime
Napisano

A je s tabo vse ok ?

To olje se da v sistem pri polnenju klime !

To?no tako....pejt na klima servis in ti bodo porihtali....to se v ?usu naredi, priklopijo kable na klima napravo, prvo ti izpraznejo sistem potem napolnejo in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.