Skoči na vsebino
Ro?na!
Napisano

No torej, raztavil boben, malo razmigal, podmazal pa use, vendar za 1x ?e ni ni? bolje, sem pa opazil da imajo pakne ?e kar profila pa ?e na tehni?nem so bremze nasplo?no use 4 odli?no prijele, tako da verjetno res ni druge kot zajla, bom probu ?e to malo podmazat pa da vidmo kaj bo... :blush:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na!
Napisano

Torej rabu bi hitr nasvet za homemade servis, u petk je biv tehni?n use ?timal, samo ro?na (parkirna) zavora je bla zani? in sicer leva stran ne prime ni? spljoh (L= 70N, D= 1350N razlika 94%) Pa me zanima kaj to?no je treba to uzadi pri bobnih nardi (ucpredi znam raztavt diske pa ?eljusti in zamenat pakne) O bobnih pa nimam pojma :( aja avto: mazda 323f ba l.97

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 Ksenon lu?i
Napisano

Pozdrav.

Moj o?e vozi Mazdo 6 letnik 2004 pa ima serijsko ksenonke, vendar desna sveti zelo rumeno za razliko od leve ki sveti belo. Bi kdo vedel v ?em je problem in kako se ga da odpravti? Pa kje se da dobit nove ''fejk'' ksenonke, ker so original blazno drage. Bile sta pa ?e obe lu?i menjane v okivru garancije.

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f-ka pije olje
Napisano

Aha, rezumem, no ve?ino tesnil pri glavi je bilo menjanih pred kratkim (po?ila dihtunga na glavi, bilo treba raztavit celo ma?ino :glare: ) izjema je biv pokrov ventilov, za teflone :) bom pa pra?u majstra ki je raztavil ma?ino, ?e ne bo menjava na pokrovu pomagala :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.