jah kot si rekel lahko je marsikaj, ampak ?e tuli zrak pa ne piha je verjetno kak motor?ek ali loputa sneta/zaprta, ?e pa ni ni?esar pa neki od elektronke - stikalo, rele, elektronka....
Sj sm mislu komplet s tipkami. Ker iz tipk mora it komanda nekam - na kak rele al pa direkt na motor?ek. Na display pa zgleda da pride - ?e se spreminjajo pu??ice kam naj piha :ne vem:
Sodelovc je imel tak problem na Peugeotu. Mu je en mehanik menu diske. Po 1000 km je za?el ful trest. Pelu nazaj in prav mehanik da so diski zviti. Mu da zastojn nove. Po par tiso? spet trese. Gre sodelovc k drugmu mehaniku (ker temu pa? ne zaupa ve?). On pa ugotovi da je avto verjetn padu iz dvigalke al kej tacga ker je pesto zvito!!! :ne vem:
Ker mam tud jst glasen kompresor sem brskal po netu! ?e je le?aj na jermenici - sklopki, se ga da zamenjat brez demonta?e kompresorja - vsaj pri nekaterih kompresorjih. Nism pa ?e probu. Mam v planu - dolgoro?nem
Neki je tle, sam ne vem ?e je to glih tist ki sem takrat bral.
Imam mazdo 323F l.99 in imam po?eno cev za zrak (med filtrom in vplinja?em). Malo sem ?e iskal po netu in nikjer ne najdem, kje bi lahko kupil to cev. ?e kdo ve za kak?no ugodno varianto, se priporo?am.
Pa ?e to, je mogo?e kdo nadgradil centralno zaklepanje v daljinsko centralno zaklepanje? Kateri modul je najla?je dograditi.
Hvala za odgovor.
Lp,
Matej
Glede daljinskega: v mojo Mazdo so tle montiral ?e prej?nemu lastniku pa dela ?e 5 let brez problema (prej je blo sam centralno zaklepanje, dodal je daljinsko)
sej to ni mazdina hiba tu o?itno pride zarad okvare ?obe in glih na tem cilindru sem jo menjal an sam zdej je vpra?anje katera ?oba je to naredila ta zdej al una prej. jih bom dal na test sam ne prej k v enem mesecu ( ?e premi?ljujem al popravt al z bencinom polit pa zakurt ) pa bom vidu pa povedav kaj in kako ni treba zdej panike delat pa skrbet da se bo to tud vam nardil no ja lahko se bo lahko pa tud ne
Sej pravm da je avto na bencin bolj?i! ?e te razpizdi ga vsaj za?ge? lohk - naftar ?e goru nebi
Ohi?je bencinske pumpe je zrabljeno in v zelo nizkih obratih ne dr?i dovol tlaka (nevem sicer zakaj so delali tako glupost, da ima regolator pritiska v sameme keslu) :ne vem: tak, da bom imel ?e kr en lep vikend paket, do bom zadevi pri?el do dna!
Pa sej ta avto se sploh ne voz v nizkih obratih ?e "?tand gas" mu nastav na ene 2000 pa bo!
Sej ti bo ratal, to te sam mal heca ker drga? bi ?e divjal tam po Ru?ah
Kot sem reku - gretje sede?a ne dela. Iz "avta za dele" vzel sede? in ga razmontiral - ampak tud na tem je gretje fu?! Grelna ?ica pre?gana - in to na delu kjer je ?ivana prevleka iz usnja (verjetn je rob usnja to mal precviku!).
No, pol sem ?e v mojem avtu to pogledu - isto! Pa sem kar mal ?alabajzarsko re?u - tam kjer je bla ?ica prekinjena sem jo kar mal skupi zmotu - zvezu! In dela
Sam ?e je pa termostat (bimetal) dober pa ?e nisem preveru!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer to ni sme?no
Povezava za deljenje
Deli na druge strani