Skoči na vsebino
Cena servisa
Napisano

Veliki servis je pa kdaj, ?e ima avto verigo? Ob menjavi verige bo avto imel verjetno vsaj 250 do 300k kilometrov, kar pa je za klinasti jermen in vodno pumpo veliko. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

Misli? program vzdr?evanja? Na?eloma je po programu vzdr?evanja vsaki dve leti zavorna teko?ina, motorno olje, in vse filtre (tudi kabinskega) menjaj letno oziroma na 20k, ?e se vozi? ve?.Glede jermena pomo?nih agregatov nisem prepri?an, ?e se ne motim, je 120 k za vodno ?rpalko pa menda ni predisanega intervala menjave. Ostalo je itak potro?ni material.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obraba volanskega obroča
Napisano

Pozdravljeni,

tudi sam imam enake te?ave z obrabljenim volanom  pri Mazdi 6. ker je letnik 2014/december ne gre ve? pod garancijo. V BTC so mi svetovali obnovo. A kdo pozna kak?nega dobrega mojstra?

Hvala

Jaz sem ga samo dobro o?istil in namazal z nekim ?istilom za usnje in je bil skoraj kot nov. Bolj zbledela barva usnja, kot pa obrabljeno. Moja je bila l. 2013.

p.s. ali nimajo SLO mazde 5 let garancije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meni se je napaka nehala ponavljat, zato ?e nabavljenega akumulatorja nisem menjal, ker sem prej prodal avto (in nato ?e akumulator). ?e ima? avto namen obdr?at, menjaj akumulator, a ga morda prej daj izmeriti, saj je lahko napaka bojda le SW te?ava, ki se re?i z nadgradnjo.

AKumulator bo pravi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 120ps visoka poraba goriva
Napisano

?e je to povpre?je zadnjih nekaj tednov ni ni? ?udnega, temperature zjutraj so ?e precej nizke. ?e pi?e?, da je mestna vo?nja, mazdini bencinarji pa ob nizih temperaturah kar nekaj sekund delujejo na bistveno povi?anem ?tandgasu z zamaknjenim v?igom, motor pa se ob kratkih razdaljah ne ogreje. ?e pa je to lifetime poraba avta vklju?no z relacijskimi vo?njami, potem pa nekaj ne ?tima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda soul crystal rdeca se krusi
Napisano

?e jih masovno lakirajo pod garancijo, ali znajo ujeti pravo barvo? Alex je pisal o tem, da je cela znanost... sicer je garancije na barvo samo 3 leta, tako da v tem ?asu ve? kot eno lakiranje te?ko priznajo?

Meni se sicer obe 6ki (2013 in 2016) nista ni? kru?ili, prva je bila siva (ne metal), druga pa perla bela, ob prodaji stari 6 in 3 leta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

V?eraj sem bil na servisu v Kp.

Cena servisa brez olja =220?.To je zame navadna kraja. Olje pri njih je pa druga?e 16,20?+ddv.

Koliko bi bil servis z njihovim oljem si lahko izra?unate.

Rekli so mi, da so zamenjali tudi zavorno olje. Zakaj ?e je to potrebno pri 30000 km??

Torej, z uradnim servisom sem s tem zaklju?il, ker itak je avto v garanciji samo ?e dva meseca.

Toliko o "ugodnih" cenah na uradnih servisih.

Cene so pa? take, kot so, ?al zelo podobne, kot pri premium znamkah. Ampak ?e gre pri avtu kaj narobe, ti po preteku garancije ob izpolnjenem predpogoju servisiranje na poobla??encu pripada kulanca, vsaj do nekje 100k ali celo 150k kilometrov oz. okvirno do starosti 5 let.

Da bi zaradi 100 EUR ve? stro?ka na leto (8 EUR na mesec) pri relativno novem avtu vrednem ca. 20k EUR ?paral v smislu, da bi ga vozil na xy servis, je meni nerazumljivo. Ampak seveda, vsakemu svoje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena servisa
Napisano

Ja, jaz sem v aplikaciji videl ceno servisa v naprej, potrdil, izbral katerikoli servis in na koncu je bilo to?no tako.

Point in za ta topic relevantna zadeva je torej, da ne pi?e? o mazdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.