Skoči na vsebino
Letne pnevmatike
Napisano (urejeno)

Celoletne gume so za voznike, ki imajo ob snegu avte parkirane, vozijo se pa, ko so ceste splužene. To so razni penzionosti, ki rabijo avte za to, da gredo na kavo in kažejo avte. Pa brez zamere. Če je en teden v zimi kriza na cesti, pa treba kam it, se pelješ samo z zimskimi gumami. Zimske za zimo. Letne za poletje. To je MOJE MNENJE. 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Se pravi, da imajo vsi tukaj na forumu, ki vozijo kvalitetne, moderne, manj okolju neprijazne dizel  avte kot so to benzinarji, smrdljive dizle? Zanimiva ugotovitev 👌

Ne vsi... Samo ti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2018 zadnji brisalec
Napisano (urejeno)
pred 26 minutami je rookiee napisal:

Oj!

A mi lahko kdo pove ali pride okoli roke zadnjega brisalca se kaksna zascita? Sem slucajno opazil kot da nekaj manjka ampak nisem 100%, morda je tako ok, prilagam sliko..

Na spodnji manjka umazanija 🤪

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH
Napisano
pred 40 minutami je curko napisal:

Ne nič še edino v tujina cca 150eur na komad se pravi 50eur ceneje kot pri mas sam moras se racunati postnino... tko da edino avtoodpadi na katerih tudi nisem imel srece

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Kaj pa kasko? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.