Celoletne gume so za voznike, ki imajo ob snegu avte parkirane, vozijo se pa, ko so ceste splužene. To so razni penzionosti, ki rabijo avte za to, da gredo na kavo in kažejo avte. Pa brez zamere. Če je en teden v zimi kriza na cesti, pa treba kam it, se pelješ samo z zimskimi gumami. Zimske za zimo. Letne za poletje. To je MOJE MNENJE.
Se pravi, da imajo vsi tukaj na forumu, ki vozijo kvalitetne, moderne, manj okolju neprijazne dizel avte kot so to benzinarji, smrdljive dizle? Zanimiva ugotovitev 👌
A mi lahko kdo pove ali pride okoli roke zadnjega brisalca se kaksna zascita? Sem slucajno opazil kot da nekaj manjka ampak nisem 100%, morda je tako ok, prilagam sliko..
Ne nič še edino v tujina cca 150eur na komad se pravi 50eur ceneje kot pri mas sam moras se racunati postnino... tko da edino avtoodpadi na katerih tudi nisem imel srece
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Samobora...
Popravljeno od ShrekPovezava za deljenje
Deli na druge strani