kabli sem skoraj 100% da niso. torej tuljava al pa razdelilc...
sem dal sraufnciger tut na razdelilc pa ni nic skoclo ven iz njega.
ker vmes mi je preko ene stvarce za plin iskra skakala ven.. sem moral izolirat in odmaknat (odlicno skup narejeno kaj naj recem), zdej pa ne skace vec.
zaka mi je pa zadnic vzgal? dobro, pustmo to da sem butelj in nisem vklopil "code yellow"... a je kaka varjanta da ga spet "force" s?tartam?
cena za menjavo menjalnika se mi ne zdi pretirana in tudi pri popoldancu ne bi bilo dosti ceneje, olja imajo vsi poobla??eni trgovci zasoljena, glede kabla pa jebiga se zgodi ?eprav nebi rabil bit potem pameten in se osme?it(mehanik).
sej tehnicno je mel prav, res ni en cilinder zaradi elektrike delu
druga?e pa tudi ?e to NI krivo bo? vsaj probal in vedel kaj NI krivo, to je prva stvar, druga stvar je pa to da spucat kak filter ni NIKOLI slaba ideja... ni?em ?e sli?al za preve? ?i??enja filtra!
groza. jaz ne bom mel dizla.
druga?e pa tudi ?e to NI krivo bo? vsaj probal in vedel kaj NI krivo, to je prva stvar, druga stvar je pa to da spucat kak filter ni NIKOLI slaba ideja... ni?em ?e sli?al za preve? ?i??enja filtra!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bla je kugla
Povezava za deljenje
Deli na druge strani