Skoči na vsebino
centralno zaklepanje
Napisano

?ivjo
Pa se zopet javljam. Ravno sem pri?el iz servisa. Pogledali so vse varovalke vse zamenjali odklopili akumolator in ?e in ?e... Napake niso odkrili. 
Rekli so mi da bi treba pogledati vsake vrate posebaj kljuke dol da vidijo katera klju?avnica ne deluje oz katera klju?avnica po?ilja avtu napa?ne inf so mi dejali.

Zanima me ?e je kdo ?e dajal klju?avnice dol da je pri?el do modula pri vsaki kljuki?

Mogo?e kdo ve kako se da klju?avnico dol (notranja stran) ali pa ve ?e kje ti?i kak film?ek o tem kako so mojstri dajali kljuke+ obloge dol?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Bom ga poklical. Samo da grem v ponedeljek prvo na pooblascen servis pri nas da mi povejo kaj je krivo in da vidim kaj bomo potem naredili.

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

Raje ne vprassm za ceno ce bi mi menjali centralno enoto. Bom peljal v ponedeljek nazaj in sporocim kaj mi bodo povedali.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Prosim ce ga vprasas

Pred kak?nim mesecem sta mi crknila oba dalinca, v AH so mi zamenjali batarije in na novo sprogramirali. Dalinca sta delala 2tedna potem pa zopet ista te?ava. Noben od dalincev ne dela ve? odklepanje ro?no na klju?. Ampak to ?e ni vse avto se sam odklepa zaklepa. Ko avto zaklenem se avto sam odklene in zaklene to ponovi 10x. Med vo?njo se avto zaklepa in odklepa totalno se mu odpelje to dela cca pol ure. ?e mi ?e uspe avto zakleniti se zaklene samo sprednji del avta zadnje vrate in prtlja?nik ostanejo odklenjeni.

Kaj naj se storim

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

?ivjo mazda?i

Zadnje ?ase imam same te?ave z mazdo 6. Pred kak?nim mesecem sta mi crknila oba dalinca, v AH so mi zamenjali batarije in na novo sprogramirali. Dalinca sta delala 2tedna potem pa zopet ista te?ava. Noben od dalincev ne dela ve? odklepanje ro?no na klju?. Ampak to ?e ni vse avto se sam odklepa zaklepa. Ko avto zaklenem se avto sam odklene in zaklene to ponovi 10x. Med vo?njo se avto zaklepa in odklepa totalno se mu odpelje. ?e mi ?e uspe avto zakljeniti se zaklene samo sprednji del avta zadnje vrate in prtlja?nik ostanejo odklenjeni. 

Kaj naj storim. trenutno imam avto pri prijatelju v gara?i ker se sam odklepa in zaklepa na cca 30sec to se mi dogaja zdajle od ?et-danes

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

Evo zrihtali problem. Danes zjutraj od?el malo doliti in je pokazalo dana?nji bencin in ?e v?eraj?njega. se mi je kar nasmejalo ko sem tanakal za 30eur pa se je cagar dvignil do vrha hehe. Zdaj pa ?ude?no vse dela . Hvala vsem za inf.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

Po mojem se je res elektronik sfuzlal ali kaj naj recem. Jutri bom sel za 10eur se tankat pa da vidim kaj bo povedala mazda

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

Avto je stal na makedamu takoj ko sem speljal sem pogledal in je bil cager na nuli nemudoma sem avto ugasnil in pogledal za seboj. Na tleh ni bilo kapljice benzina. Po tem takem bi moralo biti na tleh 10l benzina 100% pa ni bilo nic vohalo se tudi ni avto sem pogledal se spodaj in nic od nic. Niti vonja po benzinu ne

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

Nene spumpal mi zihr niso kr sm bil skos ob avti ku sm ?aku 10min. po pa v?gem pa 0 takoj iz 250 smo na 0 pr?l v 10min

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

?ivjo
Danes sem od?el na mol tankat in tankjam za 40eur. Porabo koliko km lahko naredim sem spremljal na celotni moji vo?nji 100km. Ko prispem do cilja pi?e da lahko prevozim ?e cca 250km. Sem rekel ok in ugasnem avto. ?ez cca 10min avto u?hgem in mi sveti lu?ka za benzin in na pot.ra? pi?e da imam ?e za 0km.
Domov sem se peljal kot po jajcih saj nisem vedel kaj je narobe. Mi lahko kdo kaj svetuje se je to komu ?e naredilo?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radio mazda 6
Napisano

?ivjo mazda?i

Zanima me ce veste kako v radio spravim vec CD? Ali je to sploh mozno pri mazdi 6 2005? Ker ce drzim tipko load se nic ne nrdil

post-6506-140103801266_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KLIMA
Napisano

Potem predvidevam da mi mora nekje pu??ati.  Na sre?o mi niso ni? ra?unali ker sem delal za nih :). Bom ?e enkrat peljal pogledati da ?e enkrat pogledajo ?e kje pu??a

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KLIMA
Napisano

?ivjo mazda?i
Opa?am, da mi zopet klima ne dela. Klimo so mi napolnili cca 2meseca nazaj na biv?i firmi. 
Avto sem peljal na servis pred cca 2tedni da naj mi pogledajo ?e je klima polna. Vse so pregledali in potem ?e z tisto UV svetlobo ?e kje spu??a. Na sre?o je bilo vse ok. Prej?en teden sem se peljal z morja in od hrva?ke do Slovenije se avto ni ohladil. Pihalo je samo toplo. Zdaj pa me zanima kaj bi po va?em mnenju lahko bil vzrokj da ne piha mrzlega zraka?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PORABA
Napisano

Curko sorry. Zamenjal temo, je enaka v splosni debati. :blush:

A ti kaj obrati nihajo slucajno tudi?

Ni panike

Kako misli? naj zamenjam temo in kje? Nisem lih pou?en na na? forum ?e LP

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PORABA
Napisano

Poraba v avtu na potovalnem ra?unalniku je to ja.

Na mazdi 6 2005 1.8. benzin.

Bom ?e naredil test z vpisom porabe na internetu da vidim ?e bo druga?e ra?unalo.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PORABA
Napisano

Zivjo mazdasi

Ze nekaj casa imam katastrofalno porabo. Mislil sem da je problem v moji voznji. Zato sem ocetu posodil avto da je sel z njim do Nisa. Naredil je 750km in imel povprecno porabo 8l vozil je po avtocesti s hitrostjo 110km/h. Ko je avto prisel domov je imel ponavadi porabo cca 7.5l mestna voznja pa 8.2l zdaj ima mestnja voznja porabo min. 8.8 do 9.4l.

Kaj mi predlagate

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Ja imate prav napa?ne sem kupil. Na to sploh nisem bil pozoren. Upam da mi jih bodo zamenjali hvala obema

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Zdravo mazda?i

Jaz imam drugo te?avo. Pri menjavi sem se odlo?il da kupim bosch aerotwin brisalce (samo guma ni? ve? tistega ?eleza). Zdaj imam problem da pri teh ta novih brisalcih ni ve? tak priklop kot ga imam jaz na mazdi. Je imel kdo podobne te?ave? In kako jih je odpravil?

Se mora ?e kaj zamenjati?

slike sledijo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 trda sklopka
Napisano

Imel sem trdo sklopko pri mazdi 6 1.8 2005 letnik. Na servisu mi sklopke niso menjali temve? samo nastavili. Kako so jo nastavili nebi vedel ker me ni so pustili zraven. Zdaj je sklopka ob?utno mehkej?a

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 2005
Napisano

Zdravo

Ne vem ?e kaj je ker so mi pred enim dnevom pregledali ?e kje pu??a in niso ni? opazili. Klimo pa so morali ponovno nafilati za 50g in zdaj zopet deluje. bomo videli ?ez kak?en teden ali dva kako bo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.