Jst sm jo namre? letos(pred mescom nazaj...) dau nafilat, o?istl mi jo pa niso...
Imam pa vpra?anje zakaj ima vaonj po plesni takoj ob za?etku vklopa klime??
Verjetno zato ker ni spucana(o?i??ena)???
Ali se da o?istit brez da bi jo spraznil in ponovno filal..., al kak je s tem??
To kar voha? je plesen na uparjalniku. To se zgodi ?e uga?a? avto s klimo vred. Klimo vedno kak?en kilometer prej ugasnt da se zadeva zlufta. Da se spucat sam ne vem kok te bo to pr?lo.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Tud jst sm nek prebrou da avto samo pripelje? tja, za prodobitev informacij o vozilu pa je zadov?en LPP, sam ker se jim to ne da fursirajo folk da sam ska?e po te karton?ke. Jst vem da ?e bom kj homologeru ne bom pla?evou starga karton?ka, kr naj se mal pomatrajo sami. Na koncu koncev mastno pla?a? t.i. homologacijo torej naj se mal potrudjo.
POZOR!
Isti problem je bil pri meni In sem zamenjal akumulator z mo?nej?im
Jah res je da je mal bol? sam u?as ?e vedno ne vem pr tvojmu a je pr?gan al ne. Pr mojmu pa neki na blef u?gem pa ponavad rata. ?e ne si pa mal bruke delam na parkiri??u (enkrat vem da sm 3x verglu, enostavno NE MOR? vedt kdaj je pr?gan in kdaj ne).
POZOR!
Se komu sanja, zakaj v?asih (samo pri ogretem motorju!) avto dolgo ?asa "vergla" preden v?ge? :ne vem:
Hvala za odgovore.
Mam isti problem pa ne najdem odgovora: smo zamenjal sve?ke, benz filtr, olje in oljni filter pa ?e zdj mi to dela k je segret. U?asih mam filing k da sploh ne bo pr?gou. Pol pa ponavad pred?asno spustim klju? ?eporu ?e ni pr?gou ampak pol kr nekak pr?ge, sam se motor mal zaleti na za?etku. Bog si kaj vedi kaj mu je.
POZOR!
Nasplo?no je avto zelo poceni, pa tud lep je, sam probite tisto napako ugotovt! Sj se da diagnostiko z LED diodo narest, je nek opisan postopek pa probita po tem ugotovt napako. Pa tudi errorji so opisani tko da mal uporab iskanje, mogo?e vama uspe! Pa velik sre?e seveda!!!
Lp
POZOR!
En v Depali vasi, G. Jerman (bliz Dom?al) baje odli?no popravlja feltne, ni ga te?ko najdt. K kje pa si ti drga??
Pa ?e en iz Kamnika je tud zlo dobr, k za ?pana tud popravla feltne, sam je pa ponavad zaseden po 2-3 mesce vnaprej. Lahko ti sporo?im ?tevilko ?e ?eli?.
?e si mel v mislih tesnilo pri vijaku ali tesnilo pri filtru pa povej ane, in s ?im je treba namazat...
ko sem pri sebi menju nisem ni? namazu in ni? ne pu??a (zaenkrat)..
lp
Tesnilo pri vijaku karterja se zamenja, so pocen in niso nevem kak?en stro?ek. Tesnilo oljnega filta se pa nama?e kar z oljem ki si ga kupu, mal ga da? na prst in nama?e? po tesnilu da se ti ne zape?e ker ga je pol naslednji? prekleto te?ko dol od?ravfat.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani