Ja, to sem tudi sam vgradil v Miato. Se zelo pozna, ker bat ni ve? odvisen od gravitacije, ampak ga vzmet vra?a nazaj...tako ful pridobi na vrtljajih, mo?i in navoru...tko od oka bi reku da se opaz ene 10-20 konjev ve?...v ponedeljek grem pa na valje testirat...
I don't wanna jinx it ampak, odkar je bila na ravnalni mizi pri kleparju, je situacija ob?utno bolj?a. Tudi po teh mo?nih de?evjih se v gumi ne nabira ve? voda. Vsa ?ast Poli?niku
Jaz sem dal take odprtine fotru, za?iti z istim cvernom. Zgleda ?e?ko, a vseeno bolje kot pa da se cufa ven...do takrat ko gredo sede?i v preobleko bo vredu...sploh v miati, ko se bolj al manj vr?e? gor
Sem pa ?e sli?al za te probleme pri ve? miatah. A je razmak med kolesi in kolotekom na vseh straneh enak? Ena mo?nost za problem je kot je dejal jstdoma, druga pa volanska letev. Prakti?no je lahko ve? mo?nosti, se zrahlja vijak za poravnanje al camber pa te fore, pa ti tega na optiki ne poka?e...
Sem spregledal vprasanje. Ja, trikotnik sveti. Ker sem zadnjic prav pomislil na to, ker mi je v prejsnem avtu crknu in sem imel potem misel na to:) tako da pri meni ziher sveti;)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa dobr, kaj mate tok proti Ajvarjevi Alfi? Roko na srce, zgleda super in tut ve?ino tle dol po?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani