Ma voltmetr bo? dwobu u Baumaxu za 3?, vzmi si adniga, k ti bo pr?u dwousti bwotou prow. Tistih 14V bo? ?i ja zmjiru, zatwu d n bo? ispou debil pred druzmi. Akumulator pej ima ?i itak grnciju, tkwu, d ga samwuo njese? ?je nzaj, nu ti daju druziga. ?prow pogladm, s mi zdi 60Ah numor?ku malwuo z taki avto. Sej je rjis benzinc, samo 2.0 m?ina je vsjelih velika. Si pogladow, ka?na je bla original, d nisi ti slu?ajno nbavu premajhniga?
tafak?!? hehe se cigiju pridruzim dans vrjetno peljem evo do kolega,ce nama bo ratal
?e pride? oz. se fura? kje ukol ?rnu? lahka zmeriva
lp
ma furam se legenda,sej ves da se nism nikogar dubu,oz nism iskov k su sm na pol pa ves kako je...lej komot uletim pa zrihtava,da vidmo kaj za F je narobe
Pejd do Kogov?ka, mislim da ga ima? ZELO blizu doma.
blizu je,sam ma skos neki povno... pa se on je tko tko
?e ti alternator polne potem poglej mirovni tok, dubi multimeter s kle??ami, daj jih ?ez + kabel, zakleni avto in ?ez 20min ko gre avto ''spat'' bi moglo vle?t max 0.3 mA (0.03A),kar je ve? je neki narobe.
a ma? originalen avtoradijo? ma? kaj dodane elektronike?
ja ja vse je original...nism nc menju...vse tko k treba
Do zdej sm v 99.9% primerov mel same pozitivne izkusnje
ja tut jst...dokler mi niso poslal predn grill brez nosilcov-stiftkou (pac tm se zatakne na odbijac,mas tko ene 4 komade za zahaklat...)ce veste kaj mislm...drgac so pa ql ja
Smo jih u?timali ?e kar nekaj, v BTC-ju poleg Mazda servis-a
pokli?i 051 476 576, ali 01 309 3802 Primo?
se spoznajo dobr? bi jst prprelu razmislam ze en cajt o wooferju...sam ze tko se mi vse trese po vratih...bo treba se to prvo postimat...ksne ideje? vem da se penco da...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tafak?!? hehe se cigiju pridruzim dans vrjetno peljem evo do kolega,ce nama bo ratal
ze vceri sm kao pa nisva nc naredla...
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani